19.05'de Açık Antrenman | GSTV

Yukarıda @Mehmet Arslaner de bahsetmiş dışarıdan bakınca her şey zaten belli oluyor.

Benim rahatsız olduğum kısımlar ilk başta bu kadar rahat küfür edilebilmesi ve sistemin buna karşı olan sıkıntısı, yani kişisel değil sistemsel bir sorun.

Mesela son zaman da hep eleştiriyorum ama bazı durumlarda yönetimin de yaptığı iyi yaptırımlar var ama genel sisteme bakarak ve az önce @Mehmet Arslaner arkadaşımızın da sorduğu bir soruya ek olarak yaklaşık 3 yıl önce bir admin arkadaş ile özelden yazıştığımız bazı konular vardı.

Özel mesajları karşı tarafın rızası olamadan hiç bir zaman genele taşımadığım için bu kısmı dile getirmiyorum neyse.
Daha bugün mesela başka bir hususta yazdık, TC kimlik numarası. Çözüm değil bana göre, yine küfürü engellemek için herhangi bir uygulama da yüzde yüz çözüm olmaz.

Forumda karşılıklı atışma çok oluyor, kötü biten maçlar sonrası küfüre kadar bile gidiyor. Ancak bu iki üye arasında bir anlık oluyor ve bitiyor. Burada durum farklı, nerede ise her gün farklı üyelerden tepki alan biri önce şapkasını önüne alıp kendini sorgulayacak. Saygı göstermeden saygı göremezsin.

Profanity filter'ı bypass etmek çok basit değil mi arkadaşlar ? Mesela eskiden coh 2 oynardım çok sık onda vardı bu filtre, mother fucker değil de mother fucke r yazıyordum mesela zor bir şey değil ki bunu aşmak.

Şu Galatasaraylılık mevzusunu da anlamıyorum

Mesela @Alpay Asma diye bir herif var değil GS rakiplerin bile her maçını izliyor, benden daha çok vakit harcıyor net ama benim onda birim kadar GSli değil benim gözümde.

Yarın derbide sonuç ne olursa olsun, başka anlamlar taşıyan bir etkinlik oldu. İyiki de katıldım.

Helal olsun kardeşim, her cümle, kelime ve noktasına kadar mükemmel tespitler bir çoğuda forumda dile getirilen konular.

Ama işaretlediğim kısım bir çok konudan sıra gelip yazamadığım kısın sen yazmışsın.

Daha üstüne diyecek bir söz bulamıyorum.

Küfür olayi sıkinti.
Bilgisayarla windows98le tanistim
12 sene once msnle internet hayatina girdim.Ne ergenken ne de cocukken ne de son zamanlarda bir Allahin kuluna kufur etmedim.
Ha bazen ediyorum ama yazmiyorum tasimiyorum internete.
Insanlar nasil boyle kufur edebiliyor nasil kolayca yazabiliyor aklim almiyor.
Sistemsel sorun var evet.Şahsa edilen küfrün affi olmamali
Olacaksa da tekrarinda suresiz uzaklastirilmali.
Ha suresiz ban veriyoruz fake hesapla gelip kufrediyorlar.
Bu konuda da duzenlenmeye gidilmeli.
Googleda indexlenme olayi yuzunden gercek ad soyadla kaydolmak bazilarimiz icin sorun yaratabilir mumkun degil bu yuzden ama tc no veya cep telefonuyla kaydolma yoluna gidilebilir.

Herşeyi geçtim x kişisi burda y kişisine küfür neden eder anlamıyorum hayır mesaj kalıcı olsa gam yemeyeceğim 3 4 dakika sonra silinecek ne gerek var yani

Tebrikler şöyle güzel bir konunun bile içine etmeyi başarmış yine tek bir kişi.

sent via GSC

Paralı yaptıkları antrenmandan ne kadar gelir elde edildi?
Yarın muhtemelen yine maçın içine edeceğini tahmin ettiğim Selçuk’un kaç tane maç başı parası çıktı?

Forumlar ozgur dusuncenin cok katilimci ile yasandigi yerlerdir ancak kisiler icin egitim yuvasi filan degildir

Kimsenin sapkasini cikarip dusunmesi filan gereken , kendine ceki duzen vermesi gereken yerler de degildir

Buranin kurallari vardir ve o kurallara uygun olarak yazi yazar tartisirsin , ama kufur edemezsin

Yahut kufur serbest denir , o zaman da kufrun serbest oldugunu bilip kabullenenler uye olur

Kimsenin kimseye akil ogretme , tarzini modifiye etmesini ogutleme yeri degildir , ben hic bir zaman tepki gormeyi de sikayet etmem

Ama ap acik kurallara aykiri sekilde kufur hakaret varsa da , bu durumda gerekli yaptirimi beklerim haliyle

Nasıl her kim olursa olsun küfür edilen kişi için sende dahil tepki veriyorsam, bir tepkim de @Hidayet Sarıdağ karşı yaptığın anlamsız hareket için. Küfürü hiç bir zaman tasvip etmem ama Kenan'ın dediği gibi bence seninde şapkanı önüne koyup düşünmen gerekir.

Forumlar ozgur dusuncenin cok katilimci ile yasandigi yerlerdir ancak kisiler icin egitim yuvasi filan degildir

Kimsenin sapkasini cikarip dusunmesi filan gereken , kendine ceki duzen vermesi gereken yerler de degildir

Buranin kurallari vardir ve o kurallara uygun olarak yazi yazar tartisirsin , ama kufur edemezsin

Yahut kufur serbest denir , o zaman da kufrun serbest oldugunu bilip kabullenenler uye olur

Kimsenin kimseye akil ogretme , tarzini modifiye etmesini ogutleme yeri degildir , ben hic bir zaman tepki gormeyi de sikayet etmem

Ama ap acik kurallara aykiri sekilde kufur hakaret varsa da , bu durumda gerekli yaptirimi beklerim haliyle

Tamam işte sinirlenip canını sıkacağına bu şekilde sinirlenmeden argümanları topla koy ortaya, ben Selami Görmezler konusunda bunu hep yapardım. Eğer başta işin içinde bu küfür mevzuları girmeseydi ve kafam dağılmasaydı aynı argümanı yakalar ortaya koyardım.
Adama argüman işlemiyor ki. Bir çok kez bana argümanlar ile, kanıtlar ile gelirseniz hatamı kabul ederim diyen birisi kendi, defalarca bu kendisine karşı yapıldı ama ben daha bir kere hatasını kabul ettiğini görmedim.

Daha bir iki hafta önce Fatih hocayı eleştirenlere yönelik "Adam kaç senedir bu işin içinde ondan daha mı iyi bileceksiniz" minvalinde attığı mesajları koydum önüne. Neden mi, çünkü bugün Fatih Terimi en çok eleştirenlerin başında geliyor, buraya kadar sorun yok ama aynı zamanda Fatih Terimi koruyanlara da laf yetiştirip duruyor. Yine yapmazdım ama bir gün önce arkamdan atıp tuttuğunu gördüğüm için, nasıl tutarsız biri olduğunu göstermek için yaptım.

Geri
Üst Alt