- 10 Mart 2013
- 121.627
- 158.432
- 5.068
Oldu, bundan sonra tek yaşama gayem sana ve Serkana kendimi ispatlamak olacak. Ulan normal adam yok yemin ediyorum şurada yav.![]()
O zaman ben skor tutturamadigimda caps falan at bari.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oldu, bundan sonra tek yaşama gayem sana ve Serkana kendimi ispatlamak olacak. Ulan normal adam yok yemin ediyorum şurada yav.![]()
Daha bugün mesela başka bir hususta yazdık, TC kimlik numarası. Çözüm değil bana göre, yine küfürü engellemek için herhangi bir uygulama da yüzde yüz çözüm olmaz.Yukarıda @Mehmet Arslaner de bahsetmiş dışarıdan bakınca her şey zaten belli oluyor.
Benim rahatsız olduğum kısımlar ilk başta bu kadar rahat küfür edilebilmesi ve sistemin buna karşı olan sıkıntısı, yani kişisel değil sistemsel bir sorun.
Mesela son zaman da hep eleştiriyorum ama bazı durumlarda yönetimin de yaptığı iyi yaptırımlar var ama genel sisteme bakarak ve az önce @Mehmet Arslaner arkadaşımızın da sorduğu bir soruya ek olarak yaklaşık 3 yıl önce bir admin arkadaş ile özelden yazıştığımız bazı konular vardı.
Özel mesajları karşı tarafın rızası olamadan hiç bir zaman genele taşımadığım için bu kısmı dile getirmiyorum neyse.
Mahir'i konuya çekebilse idik konuyu çoktan kaynatmış idik ama yok ortalıkta.Nasıl bir tepki vereceğimi bilemedim valla şu an umarım doğru bir tepkidir;![]()
Küfür olayi sıkinti.
Bilgisayarla windows98le tanistim
12 sene once msnle internet hayatina girdim.Ne ergenken ne de cocukken ne de son zamanlarda bir Allahin kuluna kufur etmedim.
Ha bazen ediyorum ama yazmiyorum tasimiyorum internete.
Insanlar nasil boyle kufur edebiliyor nasil kolayca yazabiliyor aklim almiyor.
Sistemsel sorun var evet.Şahsa edilen küfrün affi olmamali
Olacaksa da tekrarinda suresiz uzaklastirilmali.
Ha suresiz ban veriyoruz fake hesapla gelip kufrediyorlar.
Bu konuda da duzenlenmeye gidilmeli.
Googleda indexlenme olayi yuzunden gercek ad soyadla kaydolmak bazilarimiz icin sorun yaratabilir mumkun degil bu yuzden ama tc no veya cep telefonuyla kaydolma yoluna gidilebilir.
Tutturduğum net daha fazla ama onları hiç alıntılamıyorsun yakışmıyor senin gibi bir İzmir beyefendisine.
Kralpay da bu görüşe katılır heraldeŞu Galatasaraylılık mevzusunu da anlamıyorum
Mesela @Alpay Asma diye bir herif var değil GS rakiplerin bile her maçını izliyor, benden daha çok vakit harcıyor net ama benim onda birim kadar GSli değil benim gözümde.
Alpayla mücadele için yıllarca @Demir Baş 'ı hazırladım artık onun icraat vakti geldi.Kralpay da bu görüşe katılır heralde
Forumlar ozgur dusuncenin cok katilimci ile yasandigi yerlerdir ancak kisiler icin egitim yuvasi filan degildir
Kimsenin sapkasini cikarip dusunmesi filan gereken , kendine ceki duzen vermesi gereken yerler de degildir
Buranin kurallari vardir ve o kurallara uygun olarak yazi yazar tartisirsin , ama kufur edemezsin
Yahut kufur serbest denir , o zaman da kufrun serbest oldugunu bilip kabullenenler uye olur
Kimsenin kimseye akil ogretme , tarzini modifiye etmesini ogutleme yeri degildir , ben hic bir zaman tepki gormeyi de sikayet etmem
Ama ap acik kurallara aykiri sekilde kufur hakaret varsa da , bu durumda gerekli yaptirimi beklerim haliyle
Adama argüman işlemiyor ki. Bir çok kez bana argümanlar ile, kanıtlar ile gelirseniz hatamı kabul ederim diyen birisi kendi, defalarca bu kendisine karşı yapıldı ama ben daha bir kere hatasını kabul ettiğini görmedim.Tamam işte sinirlenip canını sıkacağına bu şekilde sinirlenmeden argümanları topla koy ortaya, ben Selami Görmezler konusunda bunu hep yapardım. Eğer başta işin içinde bu küfür mevzuları girmeseydi ve kafam dağılmasaydı aynı argümanı yakalar ortaya koyardım.
Kralpay Demir kardeşimizin sinirlerini yıpratarak bu savaşta galip gelecektirAlpayla mücadele için yıllarca @Demir Baş 'ı hazırladım artık onun icraat vakti geldi.
Şu Galatasaraylılık mevzusunu da anlamıyorum Mesela @Alpay Asma diye bir herif var değil GS rakiplerin bile her maçını izliyor, benden daha çok vakit harcıyor net ama benim onda birim kadar GSli değil benim gözümde.
Şu Galatasaraylılık mevzusunu da anlamıyorum
Mesela @Alpay Asma diye bir herif var değil GS rakiplerin bile her maçını izliyor, benden daha çok vakit harcıyor net ama benim onda birim kadar GSli değil benim gözümde.