19.05'de Açık Antrenman | GSTV

Tamam aga işte mesela karşı dairemde oturan maganda da 5 sene önce ettiği küfürde hatalı olduğunu kabul etmiyor ama o günden beride küfür edemiyor. (Ha arada bir kere lan demeye kalktı ama ondada gerekeni aldı.)

Önemli olan kabul ettirme değil istediğini vermeme ve sonuç alabilme.

Adama argüman işlemiyor ki. Bir çok kez bana argümanlar ile, kanıtlar ile gelirseniz hatamı kabul ederim diyen birisi kendi, defalarca bu kendisine karşı yapıldı ama ben daha bir kere hatasını kabul ettiğini görmedim.

Daha bir iki hafta önce Fatih hocayı eleştirenlere yönelik "Adam kaç senedir bu işin içinde ondan daha mı iyi bileceksiniz" minvalinde attığı mesajları koydum önüne. Neden mi, çünkü bugün Fatih Terimi en çok eleştirenlerin başında geliyor, buraya kadar sorun yok ama aynı zamanda Fatih Terimi koruyanlara da laf yetiştirip duruyor. Yine yapmazdım ama bir gün önce arkamdan atıp tuttuğunu gördüğüm için, nasıl tutarsız biri olduğunu göstermek için yaptım.

Nasıl her kim olursa olsun küfür edilen kişi için sende dahil tepki veriyorsam, bir tepkim de @Hidayet Sarıdağ karşı yaptığın anlamsız hareket için. Küfürü hiç bir zaman tasvip etmem ama Kenan'ın dediği gibi bence seninde şapkanı önüne koyup düşünmen gerekir.
Başka sözüm yok, alıntı yaptığın için onun mesajını da gördüm. Ben diyorum üstat, ne yaptığını ve bu yaptıklarının ne gibi sonuçlar doğuracağını çok iyi biliyor. Şu an sırf edilen küfür üzerinden oynuyor ama küfür içermeyen tepkiler olduğu zaman da davranışları farklı olmayan biri. Tepkiyi geçtim, kendi mesajlarını önüne argüman olarak koyduğun zaman bile aynı bu konuda sergilediği tutumu sergileyip işi iftiraya kadar getiriyor. Kendisi hiç bir zaman hatalı değil, hep başkaları suçlu. Bu adam böyle işte, öyle kendini lanse ettiği gibi hatasını kabul edecek erdeme sahip biri asla değil.

Son düzenleme:
beyler konu tamamen dagılmş
yarın hayati bir maca cıkıyoruz ikili tartısmaları bir kenara bırakalım derim.

Şu Galatasaraylılık mevzusunu da anlamıyorum

Mesela @Alpay Asma diye bir herif var değil GS rakiplerin bile her maçını izliyor, benden daha çok vakit harcıyor net ama benim onda birim kadar GSli değil benim gözümde.

Herkes kendi gözünde en iyi Galatasaray'lıdır.

Herkes farklı sever. Kimisi rengini, kimisi duruşunu, kimisi asaletini, kimisi isyanını, kimisi coşkusunu. Herkes aynı sevse zaten sıkıcı olurdu. Ortak paydada buluşmak ümidi ile.

Maksadımız GS.

Geçen yarım ekmek arası yedim 20 kaat verdim ayranla beraber.

Dönerden pahalı namussuz.

Şanın yürüsün be kardeşim
Şanda şöhrette gözüm yok :asd: Hakikaten pahalı yav bende çok severim, geçen 20 midye + tam kokoreç (büyük sandviç ekmeği) 60 lira para verdim yazıktır günahtır hakikaten.

Valla benim parça parça dediklerimi ve bir çok konuda tartışılan konuları üzerine harika bir tespiti daha ekleyerek @Yusuf Kara yukarıda çok güzel açıkladı. Bu farkındalığa ne kadar çok kişi varırsa problemler de o kadar azalır.

Başka sözüm yok, alıntı yaptığın için onun mesajını da gördüm. Ben diyorum üstat, ne yaptığını ve bu yaptıklarının ne gibi sonuçlar doğuracağını çok iyi biliyor. Şu an sırf edilen küfür üzerinden oynuyor ama küfür içermeyen tepkiler olduğu zaman da davranışları farklı olmayan biri. Tepkiyi geçtim, kendi mesajlarını önüne argüman olarak koyduğun zaman bile aynı bu konuda sergilediği tutumu sergileyip işi iftiraya kadar getiriyor. Kendisi hiç bir zaman hatalı değil, hep başkaları suçlu. Bu adam böyle işte, öyle kendini lanse ettiği gibi hatasını kabul edecek erdeme sahip biri asla değil.

Tamam aga işte mesela karşı dairemde oturan maganda da 5 sene önce ettiği küfürde hatalı olduğunu kabul etmiyor ama o günden beride küfür edemiyor. (Ha arada bir kere lan demeye kalktı ama ondada gerekeni aldı.)

Önemli olan kabul ettirme değil istediğini vermeme ve sonuç alabilme.

Bazi adamlar vardir . Musallattir , yani karismak salca olmak isterler

Kimisi kufur eder , kimisine kasinti gelir yazmazsa duramaz ama ortak ozellikleri mutlaka o konuya odaklanip dahil olmaktir

Biz bunlara FOMO diyoruz , bu bir hafif rahatsizlik aslinda tibben , fear of missing out acilimi bu kisaltmanin

Sanki konuya dahil olmazsa kendisinin bir seylerin disinda kaldigi hissiyatina kapilir boyleleri , besin gibi gorurler insanlarla ugrasmayi

Kimi duzeltmeye calisir , kimi akil verir , kimi dozunda yapar , kimi yapmadan duramaz

Malesef boyle insanlar ulkemizde ozellikle de forum ve sosyal medyada cogunlukla mevcuttur

Hani hep "madem oyle bloke et" dediklerimin 90% i etmez , eden de nereden gorurum derdine duser (istemsizce ...) yahut bir sekilde karsisina cikarsa "aman bana ne" diyemez mutlaka o konuyu didikler durur

Bir kismi ile su an diyalog icindesin zaten , kast ettigimi anlayacaksin

Diger hidayet konusuna gelince , ortada hic bir mevzu yoktu , bir agir kufur edildi , o agir kufrun icerigine begeni atan adam o mesaja istirak ediyor demektir , e aile bireylerine kufru begenen adami zikrettigim icin de beni suclamazsin sanirim

Valla benim parça parça dediklerimi ve bir çok konuda tartışılan konuları üzerine harika bir tespiti daha ekleyerek @Yusuf Kara yukarıda çok güzel açıkladı. Bu farkındalığa ne kadar çok kişi varırsa problemler de o kadar azalır.
Yusuf doğru bir yorum yaptı ise bazı şeylerin tersi olacak demektir. Yakındır duyarız birşeyler.

Bazi adamlar vardir . Musallattir , yani karismak salca olmak isterler

Kimisi kufur eder , kimisine kasinti gelir yazmazsa duramaz ama ortak ozellikleri mutlaka o konuya odaklanip dahil olmaktir

Biz bunlara FOMO diyoruz , bu bir hafif rahatsizlik aslinda tibben , fear of missing out acilimi bu kisaltmanin

Sanki konuya dahil olmazsa kendisinin bir seylerin disinda kaldigi hissiyatina kapilir boyleleri , besin gibi gorurler insanlarla ugrasmayi

Kimi duzeltmeye calisir , kimi akil verir , kimi dozunda yapar , kimi yapmadan duramaz

Malesef boyle insanlar ulkemizde ozellikle de forum ve sosyal medyada cogunlukla mevcuttur

Hani hep "madem oyle bloke et" dediklerimin 90% i etmez , eden de nereden gorurum derdine duser (istemsizce ...) yahut bir sekilde karsisina cikarsa "aman bana ne" diyemez mutlaka o konuyu didikler durur

Bir kismi ile su an diyalog icindesin zaten , kast ettigimi anlayacaksin

Diger hidayet konusuna gelince , ortada hic bir mevzu yoktu , bir agir kufur edildi , o agir kufrun icerigine begeni atan adam o mesaja istirak ediyor demektir , e aile bireylerine kufru begenen adami zikrettigim icin de beni suclamazsin sanirim
Kendini anlatmışsın tebrikler FOMO Sinan.

Geri
Üst Alt