- 28 Mayıs 2011
- 10.314
- 9.839
- 1.738
Tamam aga işte mesela karşı dairemde oturan maganda da 5 sene önce ettiği küfürde hatalı olduğunu kabul etmiyor ama o günden beride küfür edemiyor. (Ha arada bir kere lan demeye kalktı ama ondada gerekeni aldı.)
Önemli olan kabul ettirme değil istediğini vermeme ve sonuç alabilme.
Önemli olan kabul ettirme değil istediğini vermeme ve sonuç alabilme.
Adama argüman işlemiyor ki. Bir çok kez bana argümanlar ile, kanıtlar ile gelirseniz hatamı kabul ederim diyen birisi kendi, defalarca bu kendisine karşı yapıldı ama ben daha bir kere hatasını kabul ettiğini görmedim.
Daha bir iki hafta önce Fatih hocayı eleştirenlere yönelik "Adam kaç senedir bu işin içinde ondan daha mı iyi bileceksiniz" minvalinde attığı mesajları koydum önüne. Neden mi, çünkü bugün Fatih Terimi en çok eleştirenlerin başında geliyor, buraya kadar sorun yok ama aynı zamanda Fatih Terimi koruyanlara da laf yetiştirip duruyor. Yine yapmazdım ama bir gün önce arkamdan atıp tuttuğunu gördüğüm için, nasıl tutarsız biri olduğunu göstermek için yaptım.
Hakikaten pahalı yav bende çok severim, geçen 20 midye + tam kokoreç (büyük sandviç ekmeği) 60 lira para verdim yazıktır günahtır hakikaten.