19.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alpay' ın, Tolga' nın ve Osman' ın şarkılarını buldum diyorum. Emin olmamakla beraber Özgür' ünkini de. :)

Ben de senin şarkını buldum gibi, çok ters köşe değilse. Doğru tahmin ettiysem çok iyi seçim.

Değilse kim seçtiyse helal olsun.

Ben de senin şarkını buldum gibi, çok ters köşe değilse. Doğru tahmin ettiysem çok iyi seçim.

Değilse kim seçtiyse helal olsun.

Benimkini tahmin edemeyeceksiniz bu sefer :) Ama senin hangi şarkıyı dediğini tahmin ediyorum.

Bu arada bir şarkıyı dinledikçe daha çok sevdim, hakkından az puan vermişim. Umarım benim yüzümden kaybetmez, yoksa üzüleceğim.

Pişti olmayı hiç beklemiyordum. Anında göndermiştim. Hazırda tuttuğum şarkılar vardı elbette ama, pişti olmadan önce gönderdiğim şarkı ile tarzları çok farklı. Ama ikiside sevdiğim şarkılardı, ikinci gönderdiğim şarkıdan da hiç pişman değilim.

Çok tarz değişikliğine gittiysen tabi zor tahmin etmesi. :) Ama, o müziği duyduğumda bu kesin Arda Abi'nin demiştim şüphe dahi etmeden.

Dediğin şarkıyı tahmin ediyorum, playlisti dışarıdan görsem ben de bu şarkı benim derdim :)

Gönderdim. Sadece bir şarkı açık ara ilgimi çekdi. O da 12 puanı kaptı benden. Diğer şarkıların bazılarını biliyordum bazıları da bildiğiniz leş.

Hadi herkes göndersin de tahminlerimizi açıklayalım :)

Son 2 kişi kaldı, ilk mesajı güncelledim. Basket maçından sonra açıklarız sonuçları.

Bakıyorum da cok mutlusun,serkan kardesin yok ama umrunda degil yazdim bunu

Tapatalk

Olur mu öyle şey.

Bir daha ki yarışmaya da biz katılmayız ödeşiriz Serkan. Ayrıca senden garanti yüksek puan alırdım bu yarışma.

Biz kardeşlerimizin mutsuzluğunun üzerine mutluluk kurmamayı da iyi biliriz. Kazanırsam konuşmam da yerini alacaksın zaten.

Kaldı bir kişi. Sonra tahminler konuşsun. :)

Emrah, puanlamalar erken biterse sonuçların daha tez açıklanma durumu var mı?

Beyler buarada ben bir şarkı arıyorum. Dün tesadüfen radyoda dinledim. Non non no diye sözler geçiyor. Şarkıyı okuyan kadın. Sonlarına doğru dinlediğim için daha fazla bilgim yok. Ama müthiş bir şarkıydı. Bulan olursa like manyağı yapacağım.

Beyler buarada ben bir şarkı arıyorum. Dün tesadüfen radyoda dinledim. Non non no diye sözler geçiyor. Şarkıyı okuyan kadın. Sonlarına doğru dinlediğim için daha fazla bilgim yok. Ama müthiş bir şarkıydı. Bulan olursa like manyağı yapacağım.

İngilizceydi değil mi?

Melodisi aklında kaldıysa hatırladığın sözler ile melodiyi buraya mırıldanarak bulabilirsin.

Search for Music Using Your Voice by Singing or Humming, View Music Videos, Join Fan Clubs, Share with Friends, Be Discovered and Much More For Free! - midomi.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt