#19 Goran Pandev

Genoa out of the race for Pandev: here’s why. Their other targets for attack are…

Pandev'i istemis ama 14 yil Italya da oynamasina ragmen Avrupa pasaportu yokmus ve yabanci sinirina takiliyormus Genoa icin. Genoa artik baska oyuncular icin girisimlere baslayacakmis.

Pandev bundan sonra gitse gitse katara veya abd'ye gider. avrupa'dan bir takımın pandev'i alacagına ihtimal vermiyorum. Genoa haberleride asılsızdır.

Zaten Pandev bizdeki parayı ancak Katar veya Abd gibi oyunculara ucuk ücretler veren liglerde kazanır. Dolayısıyla bizdeki yıllıgına denk bir teklif gelmeden hicbiryere gitmez.

Pandev'i sözleşmesi otomatik olarak 1 yıl daha uzamasın diye oynatmıyoruz bence. Ama belli bir süre oynayabilir zaman zaman. Eğer gitmezse ligin 2. yarısı bazı maçlarda kullanacağımızı düşünüyorum. Kullanmalıyız da zaten. 34'lük Gekas'ın iş yaptığı ligde Pandev de hertürlü iş yapar. Yapabileceğini kupa maçlarında attığı klas gollerle gösterdi de zaten.

Pandev'i sözleşmesi otomatik olarak 1 yıl daha uzamasın diye oynatmıyoruz bence. Ama belli bir süre oynayabilir zaman zaman. Eğer gitmezse ligin 2. yarısı bazı maçlarda kullanacağımızı düşünüyorum. Kullanmalıyız da zaten. 34'lük Gekas'ın iş yaptığı ligde Pandev de hertürlü iş yapar. Yapabileceğini kupa maçlarında attığı klas gollerle gösterdi de zaten.

sözleşmesinin uzaması için sezonun kalan kısmında 21 maçta 30 dakika veya üzerinde süre alması lazım zaten ligde kaldı 18 maç , ligde bile çoğu maçta kullanabiliriz yani tüm kupa maçlarında oynatsak bile

Arada lig maçlarında oynasın yahu bu adam. Ama öyle kesik kesik değil. Koy Umut'un yerine 3-4 maç art arda oynasın. Başlarım yabancı kuralına. Niye alıyoruz biz bu adamları o zaman?

En kötü hali Umut kadar oynar. Ekstra özellikleri olduğunu da biliyoruz zaten. Madem Bruma'yı oynatacağı yok Hamza hocanın en azından Telles'i çıkarıp Pandev'i falan kullansın ilk 11'de.

Öptüğümün kuralı yüzünden 3-5 maç kesik kesik oynatıp forumda doğruyoruz adamları. Bıktım kısır döngüden.

Chedjou Afrika Kupası'na gittiği için şans bulma ihtimali var.Sonradan Bruma'nın yerine oyuna girebilir.

devre arasindaki kampi cok iyi gecirmesi gerekir.
lazim olacakdir kesinlikle transfer olmayacaksa.

Devre Arasinda simdi insallah kendine gelir, forvet almazsak ikinci yarida cok isimiz düsecek.

''Oynamayaz'' raporu verildiği halde gidip bunu alan adamları Allah bildiği gibi yapsın.

Berbat,çöp,leş.

Derhal yollanmalı.

Baya bittik :( Hazirlik maci diye ciddiye almamisdir insallah

kimi getirceksin ki kaliteli olani bu saaten sonra.
bizimkiler gider pandev volume 2 almasini becere bilirler vallahi .

Valla burun kıvırdığımız Fernandao ( bana göre çok zor bir transfer) şu takımda müthiş fark yaratır.
Niasse 6 aylığına kiralama durumu olsa kötü olmaz.

ancak maçların son 15-20 dakikası rakip kapandığında falan girebilir.

Hocanın umut'u oynatma sebebi önde yaptığı pres zaten umut'un tek özelliği bu ama Pandev oynarsa top rakipteyken sıfır üstüne fizik olarak ikili mücadele kazanacak güçte değil.

Geri
Üst Alt