#19 Goran Pandev

Biri çıkmış dio alt lig takımlarına kaarşı oynuo gol atıo adama ligde ne zaman adam gibi şans verildide oynamadı Yok Sinanla sey yapmış insan bunlar olcak tabi sinirlenmeler bazı yorumlar adamı çıldırdıyor gene diyorum bazen kendimi antuda sanıoyorum çok soğuk bi taraftarımız var

Bu maçta yaptıklarını "abi rakip mahalle takımı ya" diye eleştirenler aynı mahalle takımına karşı Umut'un rezilleri oynadığının farkındalar mı?

Evet fizik olarak 90 dakikayı kaldırması mümkün değil ama onun haricinde Umut'tan falan on kat daha iyi futbolcu.

aklı,zekası ve tekniği bizim lige fazla.derhal ilk 11e koyulmalı.

Kaç aydır burada adam olsa,işine saygısı olsa oynayacak kapasiteye gelmek için çaba gösterirdi.İmza parası+2,4 milyon avro almış GS'yi piyango olarak görüyor. Bizi Pandev gibi bir topçuya ezdirdikleri için yazıklar olsun.

Hala 2-3 sene önceki Pandev'i akıllarına getirip,pohpohlamaya devam edin siz.

Dün fena değildi ama rakip devansıda baya light oynadı savunma anlamında.
Teknik kapisetisi çok iyi ciddiden ama yetmiyor günümüzdeki fiziki futbolumuzda.

Bu adam fit mi degil mi hala cozemedim,.

Acaba ne zaman formuna kavusacak.

Bu adam fit mi degil mi hala cozemedim,.

River plate macı : rakip sert ve fizike yakın mücadeleci oyun sergiledi - pandev öldü
Dün guarant... Neyse artık : rakip tam tersine daha çok fiziki mücadeleden uzak oynadılar - pandev iyi, idare etti.

Güçsüz ve hamza hocanı tecihsi çok yerinde bence fiziken hazır demesi ile

İzlediğimiz maçlarda Pandev fizik olarak hazır değildi. Hamza hoca her zaman bunu söyledi.

Demek ki değil.

River plate macı : rakip sert ve fizike yakın mücadeleci oyun sergiledi - pandev öldü
Dün guarant... Neyse artık : rakip tam tersine daha çok fiziki mücadeleden uzak oynadılar - pandev iyi, idare etti.

Güçsüz ve hamza hocanı tecihsi çok yerinde bence fiziken hazır demesi ile

Bu adami sadece kupa maclarinda oynatacaksak neyime yarar, ha Pandev hem Burak tan hem Umut tan daha yetenekli. Ama fiziken lig maclarini kaldiramiyorsa bunu gonderip yerine saglam birisini alsinlar. Yoksa ben ne anladim Pandev den.

Bu adami sadece kupa maclarinda oynatacaksak neyime yarar, ha Pandev hem Burak tan hem Umut tan daha yetenekli. Ama fiziken lig maclarini kaldiramiyorsa bunu gonderip yerine saglam birisini alsinlar. Yoksa ben ne anladim Pandev den.

Fiziki eksikliğini kapata bilir az çok diye umut ediyoruz belkide.
Ben pek ümitli değilim bu konuda ama yanılırım inşallah.

Geri
Üst Alt