#19 Goran Pandev

Kendi etrafında dönmesi 1 senesini alıyor adamın. Dönünce güzel işler yapıyor o ayrı.

maaşına +2.2m euro verip takıma kazandırıp üstüne beleşe aldık ehehhe diyip taraftarı kandırıp takımdan tozikleyen şahsiyete bi kere daha saydırıyorum.

tn_%C3%A7%C3%B6p-po%C5%9Feti.jpg

Dün beğendim ben.

Tam 4-4-2'de Umut'un yerinde oynatacaksın.
Burak'a ciddi fayda sağlar.

Umut'un yerine oynaması lazım. Fayda sağlar.

Umut'tan 150 kat falan iyi futbolcu, yabancı sınırına takılmadığımız maçlarda hoca neden onun yerine Umut'u tercih ediyor anlam veremiyorum.

Hamza secmiyor , Yonetim SECTIRIYOR

Ben de bu fikre iyice inanmaya başladım..Yoksa Olcanın 90 dk. sahada kalmasının açıklaması yok...Sen başından beri Olcana-Hamite-Yasine tanınan şansların 10'da 1'İ Sinan Gümüşe tanınmadı..Brumaya hamza hocadan sonra şans verilmeye başlandı..Bizim yönetimin kafa harbi bonzai kafası gibi geliyor bana

Ben de bu fikre iyice inanmaya başladım..Yoksa Olcanın 90 dk. sahada kalmasının açıklaması yok...Sen başından beri Olcana-Hamite-Yasine tanınan şansların 10'da 1'İ Sinan Gümüşe tanınmadı..Brumaya hamza hocadan sonra şans verilmeye başlandı..Bizim yönetimin kafa harbi bonzai kafası gibi geliyor bana

Bonzai mi hap/roj/sigara/X ne kullaniyorlar bilmiyorum ama harbi harbi ADALETSIZLIK var.

Allahtan Aydin Yilmaz'in bileti kesilmis yoksa oda zirt birt kadroda olurdu ..

Sabri'ye lafim yok ama ap acik adam KORUNUYOR .. Hamit/Yasin/Olcan/Yekta da keza öyle ..

SINAN / EMRECAN neden kadroya zorla alinir gibi muamele goruluyor ?
Neymis efendim MElo'yu denemek istemis .. ula ilk deneyecek olacagin sey ALTYAPISI/GELMISI/GECMISI defans ci olarak futbol hayati surduren GENC Emre Can'i o pozisyonda denemek ...
ama yoookk illaki gencler yedek kulubesinde surunecek .. sonra bursasporalara para sacilacak ..

Bonzai mi hap/roj/sigara/X ne kullaniyorlar bilmiyorum ama harbi harbi ADALETSIZLIK var.

Allahtan Aydin Yilmaz'in bileti kesilmis yoksa oda zirt birt kadroda olurdu ..

Sabri'ye lafim yok ama ap acik adam KORUNUYOR .. Hamit/Yasin/Olcan/Yekta da keza öyle ..

SINAN / EMRECAN neden kadroya zorla alinir gibi muamele goruluyor ?
Neymis efendim MElo'yu denemek istemis .. ula ilk deneyecek olacagin sey ALTYAPISI/GELMISI/GECMISI defans ci olarak futbol hayati surduren GENC Emre Can'i o pozisyonda denemek ...
ama yoookk illaki gencler yedek kulubesinde surunecek .. sonra bursasporalara para sacilacak ..

İşte bizim yönetim tarafatarın 10'da 1 'ikadar futboldan anlamayan adamlarla dolu..Sinan bjkde olsaydı şu an çok farklı bir konumda olabilirdi .A2'nin yıldızı oraya 2 gömlek fazla gelen adam ligde sadece 10 dk. oynadı..O zaman A2 liginin ne anlamı var ne b.k yemeye katılıyoruz.. Orada anadolu kulüplerine topçu yetiştiriyoruz gibi geliyor bana..

Bu fizikle oynayamaz. Şuan için Umut'un oynaması daha doğru bana göre.

halı saha da 90 dk yı çıkartacak durumda değil.rezil adam insan da biraz onur olur da aldığı parayı haketmeye çalışır.

yardım maçlarında oynayan veteranlara benziyor. Kalite var ama kondisyon bitmiş madem öyle Hakan şükür'ü falan oynatalım. Hatta bence kral, pandev'den fizik olarak daha iyidir.

6 ay oldu hala fizik olarak düzelmediyse geçmiş olsun artık.Muhtemelen maç eksiğinden dolayı böyle,yada antremanlar da çalışmıyor.

elimizdeki en iyi forvet hamza hoca keşke tvlerde gezeceğine pandevi hazırlasaydı 2.yarıya

Bu haliyle bile Umut'tan çok daha faydalı olduğunu gösterdi.

Geri
Üst Alt