#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Bu adam da sakatlandı ya, gerçekten bizde bir sorun var bence, tesislerin zemini mi kötüdür, nedir anlamadım. Daha sezonun ilk haftası, 5 tane sakat var. Bu sene de sakatlıklardan çok çekeceğiz anlaşılan.

Yerine Musa oynasın isterim ama Barış'ı oynatacak kesin.

Kurşun döktürelim tesislere 100 kilo filan yeter herhalde. Bu nedir arkadaş gelen sakatlanıyor.

Yuh kardeşim yaa, niye sakatlıklar fazla bu kadar, hakkaten bir kuşun döktürmek lazım.

Kim sakatlıyor. Benim aklıma Barış geliyor.

Baktı ki Cana 11 de oynayacak. Ayhan varını yoğunu ortaya koyuyor.

Sarp da golleri attıkça 11 deki yerini sağlamlaştırıyor.

Ben bu Cana'yı sakatlayayım hemen ilk 11 e girerim demiştir.

Tabi bunların hepsi bir düşünce öyle hemen kötülemeyelim Barış Özbek'i.

Kaç sezondur sakatlanmayan adam besmeleyle sakatlanıyor..

Rijkaard'ın antremanlarında problem var diyesim geliyor ama bakıyorum Skibbe'de stopersiz kaldık. Kalli ile Milli takım gibi ilk 11'i sırf Türk oyunculardan oluşturmak zorunda kaldık.

Ne lan bu?

Kim sakatlıyor. Benim aklıma Barış geliyor.

Baktı ki Cana 11 de oynayacak. Ayhan varını yoğunu ortaya koyuyor.

Sarp da golleri attıkça 11 deki yerini sağlamlaştırıyor.

Ben bu Cana'yı sakatlayayım hemen ilk 11 e girerim demiştir.

Tabi bunların hepsi bir düşünce öyle hemen kötülemeyelim Barış Özbek'i.

Arkadaşım senin aklınla aran iyi mi? Ciddi soruyorum bunu. Ya oruç kafan vuruyor ya alkollüyken yazıyorsun ya da idrak bozukluğu var belli.

Birkaç mesajına denk geldim; Arda takımdaki yabancıları dışlıyor, bizim futbolcular yeni transferleri sakatlıyor, skibbe sabote edildi vs. Komplo teorisi fetişizmi mi var sende nedir yani?

Skibbe hakkında ise sadece senle alakalı değil genel olarak bir şey söylemek istiyorum. ''Kör ölür badem gözlü olur derler.'' Skibbe gitti herkes de bir Skibbe sevdalılığı başladı. Ben hayatım boyunca takıma bu kadar kötü kondisyon yükleyen ikinci bir hoca görmedim. Sadece kendi takımımız için söylemiyorum izlediğim hiç bir takımda görmedim. 60. dk dan sonra takım bırakın koşmayı yürüyemiyordu bile

Sakatlık olur,önemli birşey değilmiş zaten,allah uzun süreli ya da kronik sakatlık vermesin de...Yönetimin plansızlığı vs yanında kısmetsizlikte var biraz.''bionik'' linderoth,lincoln,b2b elano dan sonra,önceden herkesin iç geçirdiği,alındıktan itibaren kimsenin muhalif görüş bildirmediği cana da öyle kötü bir başlangıç yaptı ki antrenmansızlık,uyum vs ile de izah edebilmek mümkün değil...inşaallah beklentilere yakın bir performans gösterir,o bari banko oynar...aksini düşünmek dahi istemiyorum,alternatiflerine bakınca...

Lorik Cana: 'Hayal kırıklığı yaşıyorum'

Galatasaray'ın Arnavut futbolcusu Lorik Cana ülkesinde Freski Rinore'ye konuştu.

G.Saray'a geldiği için büyük hayal kırıklığı içinde olduğunu belirtti. Babası Şefik'in ısrarlarıyla G.Saray'a geldiğini fakat hiç de beklediği bir ortam bulamadığını, Rijkaard ile transfer görüşmeleri sürecinde hiç görüşmediğini, bu nedenle de Hollandalı teknik adamın kendisine karşı bir tepkisinin olduğunu hissettiğini belirtti.

Profesyonel olduğunu, yedek kalmanın kendisi için sorun olmadığını ama önünde oynayan oyuncuları gördükçe G.Saray'da forma giyemediği için sorunun kendisinde değil başka yerlerde olduğunu düşündüğünü söyledi. Babası ile G.Saray yüzünden tartıştıklarını da doğruladı.

Lorik Cana: 'Hayal kırıklığı yaşıyorum'

Galatasaray'ın Arnavut futbolcusu Lorik Cana ülkesinde Freski Rinore'ye konuştu.

G.Saray'a geldiği için büyük hayal kırıklığı içinde olduğunu belirtti. Babası Şefik'in ısrarlarıyla G.Saray'a geldiğini fakat hiç de beklediği bir ortam bulamadığını, Rijkaard ile transfer görüşmeleri sürecinde hiç görüşmediğini, bu nedenle de Hollandalı teknik adamın kendisine karşı bir tepkisinin olduğunu hissettiğini belirtti.

Profesyonel olduğunu, yedek kalmanın kendisi için sorun olmadığını ama önünde oynayan oyuncuları gördükçe G.Saray'da forma giyemediği için sorunun kendisinde değil başka yerlerde olduğunu düşündüğünü söyledi. Babası ile G.Saray yüzünden tartıştıklarını da doğruladı.

Şu haberi orda burda paylaşmayalım, diğer konularda konuşuluyor zaten. Ayrıca gerçek olmadığı da ortaya çıktı, tekrar tekrar açmaya gerek yok.

henüz hazırlık asaamasında uyum sağlarsa gerçek cana yı görürüz :)

Bugun oyunda oldugu surede yine vasattı, nerde Marsilya'daki adam nerde, Sunderland'da izlemedim orada da mı boyleydi acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt