#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Hurmet ederim aga. Lorik Cana tam bir kaptan. Olmadi Lucas Neill. Takimda 10 numara kaptanlik yapacak iki tane gul gibi adam var. Ne guzel takim bu

Topun önüne atladigi pozisyonuda upload ettim. Azsonra koyarim buraya. :D

[video=youtube;_rll78REVC8]https://www.youtube.com/watch?v=_rll78REVC8[/video]

Cana'nin topun önüne 2 kere atladigi pozisyon. Helal olsun. :tiphat:

1 pozisyon söyliyecem.ilk yarı elano emre ve canerden tekmeyi yiyince pozisyonun devamında top caner e gelirken cana nın canere sallaması takıma ders olmuştur.ayrıca 2. yarı emre nin önüne direk çift dalması...

Merih in dedigi gibi.yakındır 19 cana formaları almamız.cıft dalması da tertemizdi.serefsiz emre bile tek laf edemedi cana ya.şükür rakıbı sindirecek bi adam.galatasay ruhunu o isyanı hep sahada gostersın yeter

Cana-Barış ikilisi rakibin korkulu rüyası olabilirler,rakibi felaket sindiririz ama pas yüzdesi düşebilir ve bu ikili kart görür her maç.

hep beklediğim dayak yemeyi sevmeyen oyuncu. dişe diş kana kan oynayan ne oynadığını bilen marsilyada oynarken keşke diyodum ulan bu adam gelse geldi oynamadı umarım iyi oynamaya devam eder 90 dk lar çıkarır ve takımın iskeletini oluşturan parçadan biri olur ama yanına topal olsaydı demiyorum değil

ilk 11'i tahtaya yazarken ilk yazılması geren adam. 40 yıllık Galatasaraylı gibi , büyük kaptan Bülent'i görüyorum ben bu adamı izlerken.

Rıdvan Dilmen bile bugün birşey diyemedi haha. Hatta bir ara Hakan'ın yerine İnsua olsa daha iyi olacaktı gibiye getirecekti ama, kendi lafını yememek için çevirdi hemen.

Keşke kaptan olsa.

Ben de Cana'nın kaptan olmasını çok isterim. Tam bir lider.

Fransa gibi bir yerde kimse bu adamı boşuna bu kadar sevmez ya,mücadelenin babasıdır Fransa Ligi,Cana her daim takımın bankosudur ve oynadıkça çok daha iyi olacaktır,hala kalitesinin çok altında ama bu bile yetiyor..

milan icin gattuso ne ise bizim icinde cana o olmali artik

Ceza sahasında topun önüne kendini atması

Bir pozisyonda ilerde Yoboyla mücadelesi tekmeye kafa uzatması

Helal olsun dedirtiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt