Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 29.388
- 7.695
- 2.018
Cevap: #19 Lorik Cana
Lorik Cana'dan beklediklerim tam olarak bu benimde, çok güzel özetlemişsin.
Katılıyorum..Bizim taraftarın inanılmaz bir isim fanatikliği var..Mesela Canadan kimse dikine top sürmesini,ara paslar atmasını,ilerideki pas alışverişine katılsın demiyor ki..Sadece ve sadece sorumluluk alsın..Yani defanstan topu alıp oyunu kursun,oyunu açsın yani ileriye gidecek orta saha oyuncularına bu topu aktarsın..Bu kadar basit..İşte bunu yapmakta zorlandığı için,anormal pas hataları yaptığı için bu kadar eleştiriliyor..Mesela Ayhan onun mevkisinde olmamasına rağmen topun kaptırılması,hatalı pasın verilme oranının daha yüksek olduğu yerlerde hata yapınca küfürü yiyor..Ama Cana çok basit yerlerde pas hatası yapınca ses yok..Şimdi ben bunu dedim diye Ayhanla Canayı mı kıyaslıyorsun pes artık derler..Ama olayın Ayhanla Cana kıyaslaması olmadığını göremezler bizde bu hallere düşmeye devam ederiz..
Bana göre en önemli eksiği defanstan top alıp sorumluluk almıyor..Bunu kesinlikle yapması gereklidir..Tabiki çok iyi özellikleride var..Mesela fiziksel kalitesi ve hamleli olması dolayısıyla tek başına ön liberoyu götürür..Rakiplerin elini kolunu sallaya sallaya gelmesini engleleyebilir..
Ben o fiyata ve o mevkiye Canadan daha iyi bir oyuncu alabileceğimizi düşünüyorum..Ama bu Cananın kötü,çok vasat bir oyuncu olduğunu göstermez..
Lorik Cana'dan beklediklerim tam olarak bu benimde, çok güzel özetlemişsin.