Cevap: #19 Lorik Cana
mac topigine girerseniz herkesin ilk yari sonunda en iyi iki adam cana ve caglar dedigini gorursunuz
lesh et yiyen canavarlar gibi hata arayip buluncada futbolcunun topiginr cokmeyin
bu adami stoperde oynatacak luksumuz olsa keske
sarp on libero oynarken cana stoperse bana gulmek duser
Ya bırakınız lütfen bu işleri dün ben de maç toğiğindeydim siz ve sizin gibi arkadaşlar ilk yarıda Cana nın süper oynadığını söylediğinizde, cevap olarak İlk yarı arka tarafa etkili gelemedi belediye o yüzden size iyi göründü dediğimde adama sallamak için bahana arıyor diye bana saldırdınız, sonrasında neler olduğunu hep beraber gördük;
Birinci goldede pozisyon bilgisi olmadığından doğru yere hamle yapmadığından boş kalan adamın gol atmasına sebep oldu,
İkinci golde üzerinde herhangi bir baskı olmamasına karşılık bir kaç metre önündeki oyuncuya pas atamayacak düzeydeki top tekniği nedeniyle önündeki arkadaşına çarptırdığüı top sebebiyle gol yememize neden oldu,
Üçüncü golde ise savunması gereken bölgede olmadığından onun boşluğunu doldurmak için oraya dengesiz bir şekilde gelen Kazım penaltı yaptırdı.
Daha ne olması lazım bu adamın kötü olması için takımdaki arkadaşlarını maç içerisinde vurması mı lazım, ayıptır yahu ondan bin kat daha iyi top oynayabilen Sabri -ki gerçek yeri olan sağbek oynadığı her maçta bu sezon da dahil takımın hep en iyilerinden biriolmuştur-ne yaparsa yapsın tukaka yapın Cana ne yaparsa yapsın alkışlayın yazıktır insan vicdanı bunu kaldırmaz.
Şİmdi hemen adam ön libero stoper oynayamıyor demeyin, zaten orada yetersiz olduğu için Hagi elindeki en iyi stoperini oraya kaydırarak çözüm bulmaya çalışıyor.
Avrupa nın şampiyonluğa oynadığını ileri süren hiç bir takımı bu Cana ya 5 kuruş verip transfer yapmaz, bu adam olsa olsa alt düzey takımlarda oynayabilir.