#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Cana gerçek yerinde oynadığı zaman etkisiz bırakamayacağı ofansif orta saha oyuncusu çok azdır.

Şimdi Sunderlandın yeni aldığı oyuncuyu hemen hemen aynı fiyata neden elinden çıkardığını daha iyi anlıyorum.

Bir orta saha oyuncusunu stopere koyuyorsunuz,ve burada top kullanma konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyorsunuz..Çok anormal bir durum..Üstelik bu kadar panik ve dengesiz nasıl olabiliyor anlamakta zorluk çekiyorum..

Yahu şu eziklerin maçını izliyorum..Lugana hem defansiz hem ofansif başlı başına güç yahu..Bir tane hata yapmıyor adam..

Galatasarayda çapsız başkan ve yöneticiler yüzünden böyle oyuncularla resmen acı çekiyor..

Bu klübün paralarına yazık..Bir tane futbolu bilen adam yahu..Çok mu zor..Sarpın(Barış,Cana,Servet)bir kaç seyredilişte bu takımda oynayamayacağını bilip transferini yapmayacak bir yetkili bulmak neden bu kadar zor..Transfer yaptın diyelim ,yahu bu takım başarısız yetersiz oyuncu lar gün gibi aşikar neden yollanmaz..Yokmu şu klüpte bir tane akıllı,futboldan anlayan dam..Yuh beeee...

Şimdi Sunderlandın yeni aldığı oyuncuyu hemen hemen aynı fiyata neden elinden çıkardığını daha iyi anlıyorum.

Bir orta saha oyuncusunu stopere koyuyorsunuz,ve burada top kullanma konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyorsunuz..Çok anormal bir durum..Üstelik bu kadar panik ve dengesiz nasıl olabiliyor anlamakta zorluk çekiyorum..

[video]https://ligtv.com.tr/Videohaber/default.aspx?r=1&hid=74883&p=38[/video]

2009-2010 sezonunun başında 5.6 milyon euroya Sunderland'in yolunu tutan Cana, Premier Lig ekibinde de Steve Bruce'un kaptanlık için seçtiği isim oldu. İngiltere'de 31 maçta forma giyen ve sezonun en iyi transferlerinden biri olarak gösterilen Arnavut orta saha, bu yıl bir de kırmızı kart gördü.

Bunlar gerçek. Steve Bruce "Premier League World" programında anlattı bunları. Bizzat izlemiştim.

Biz kullanamıyoruz bu adamları. bir önceki sayfada şöyle bir istatistik mevcut;

2007/2008 sezonundan bu yana Galatasaray'daki yabancı sirkülasyonu.

Fernando Meira

Tobias Linderoth

Rigobert Song

Cassio Lincoln

Shabani Nonda

Marcelo Carrusca

İsmael Bouzid

Ahmet Barusso

Morgan De Sanctis

Leo Franco

Harry Kewell

Elano Blumer

Milan Baros

Lucas Neill

Lorik Cana

Giovani Dos Santos

Kader Keita

Joao Alves

Bogdan Stancu

Emmanuel Culio

Robinson Zapata

Juan Pablo Pino

Zvjezdan Misimovic

Sadece 3,5 sezonda 23 yabancı! Yerlilerimizin %70'i aynı hala. Takımın hali ortada.

İstikrarlı istikrarsızlık.

Sadece bu maç için değil, Buca maçındada saçma şekilde topu ıska geçip adamı karşı karşıya bırakmıştı.Yaptığı gereksiz bir penaltıda var aynı zamanda daha önceden.

Rijkaard geldiği zaman zaten oynatmayarak aslında istemediğini belli etmişti Cananın.

Cana top tekniği olmayan , pasları kötü olan bir adam çoğu kez saçma yerlere hatta direk taca attığı toplarıda hatırlıyorum.

Zaten her maçta sarı kartı var neredeyse ve sürekli atılma riskiyle oynuyor.Çoğu kez ağır kalıyor, rakibi faulle durduruyor Ernsti, Aurelioyu (birkaç sene önceki halini) hatılayın pasları isabetli sürekli hareketli olan sahanın her yerinde olan adam neredeyse aynı zamanda rahat top çalan adamlar ön libero dediğin böyle olmalı.(şimdi stoper falan demeyin o maçlarınıda biliyoruz).Cana çoğu kez sabir bölgede oynuyor.

Yani Canaya gerek yok kesinlikle sezon sonu yapılacak büyük değişimde yol verilmeli.

mac topigine girerseniz herkesin ilk yari sonunda en iyi iki adam cana ve caglar dedigini gorursunuz

lesh et yiyen canavarlar gibi hata arayip buluncada futbolcunun topiginr cokmeyin

bu adami stoperde oynatacak luksumuz olsa keske

sarp on libero oynarken cana stoperse bana gulmek duser

:bid::bid::bid:

:bid:

:bid:oooo:bid:

Onur Ince

Mücadeleci ortasaha isteniyordu alındı. Adam çıkıp çatır çatır oynuyor. Öyle başka yabancılar gibi oram buram ağrıyor diye maç kaçırmıyor. En azından bu konuda Cana çoğu yerli futbolcudan bile daha kıymetli gözümde. Adam Servet'ten çok daha fazla top kesiyor. Son maçlara dikkatle bakarsanız Servet'in tarafından gelen atakları bile kestiği oldu.

Ayrıca öyle dan dun vuruşlarda yapmıyor gayette ayağa pas oynuyor. Öyle bir anlatılıyorki sanki her vurduğu top dağa taşa taca falan gidiyor. Dün bile topla çıkıp ortasahada çalım atıp geçti ileriye paslar yolladı. 1 hata yaptığı için böyle telegol gazıyla eleştirilen adamın nedense en az 10-15 tane top kestiği görülmüyor ama. Aferin böyle telegol izleyip gaza gelmeye devam.

Premier Lig'de oynayan adam boş değildir. Serkan Kurtuluş kanattan her adamı kaçırdığı için Cana Serkan'ın kademesine mi girecek yoksa kendi alanını mı kapatacak. Mustafa efendi zaten boş boş dolandığı için ne stoperlerte yardım eder ne de beklere destek verir. Bir önliberonun yapması gereken hiçbirşeyi yapmaz. Neill olduğu zaman değişmeli ortasaha stoper olarak oynadıklarında kolay kolay pozisyon vermiyoruz cepheden.

mac topigine girerseniz herkesin ilk yari sonunda en iyi iki adam cana ve caglar dedigini gorursunuz

lesh et yiyen canavarlar gibi hata arayip buluncada futbolcunun topiginr cokmeyin

bu adami stoperde oynatacak luksumuz olsa keske

sarp on libero oynarken cana stoperse bana gulmek duser

Ya bırakınız lütfen bu işleri dün ben de maç toğiğindeydim siz ve sizin gibi arkadaşlar ilk yarıda Cana nın süper oynadığını söylediğinizde, cevap olarak İlk yarı arka tarafa etkili gelemedi belediye o yüzden size iyi göründü dediğimde adama sallamak için bahana arıyor diye bana saldırdınız, sonrasında neler olduğunu hep beraber gördük;

Birinci goldede pozisyon bilgisi olmadığından doğru yere hamle yapmadığından boş kalan adamın gol atmasına sebep oldu,

İkinci golde üzerinde herhangi bir baskı olmamasına karşılık bir kaç metre önündeki oyuncuya pas atamayacak düzeydeki top tekniği nedeniyle önündeki arkadaşına çarptırdığüı top sebebiyle gol yememize neden oldu,

Üçüncü golde ise savunması gereken bölgede olmadığından onun boşluğunu doldurmak için oraya dengesiz bir şekilde gelen Kazım penaltı yaptırdı.

Daha ne olması lazım bu adamın kötü olması için takımdaki arkadaşlarını maç içerisinde vurması mı lazım, ayıptır yahu ondan bin kat daha iyi top oynayabilen Sabri -ki gerçek yeri olan sağbek oynadığı her maçta bu sezon da dahil takımın hep en iyilerinden biriolmuştur-ne yaparsa yapsın tukaka yapın Cana ne yaparsa yapsın alkışlayın yazıktır insan vicdanı bunu kaldırmaz.

Şİmdi hemen adam ön libero stoper oynayamıyor demeyin, zaten orada yetersiz olduğu için Hagi elindeki en iyi stoperini oraya kaydırarak çözüm bulmaya çalışıyor.

Avrupa nın şampiyonluğa oynadığını ileri süren hiç bir takımı bu Cana ya 5 kuruş verip transfer yapmaz, bu adam olsa olsa alt düzey takımlarda oynayabilir.

Yok artık ya oha neredeyse iftira atılacak Cana'nın üstüne. Arkadaşlar dün maçı dikkatle izleyin 3. golde Cana mı hatalı Kazım orda Serkan Kurtuluş'un kaçırdığı adamı takip ediyor çünkü Serkan yerinde yok. Bundan bile Cana'yı sorumlu tuttunuz ya oha diyorum hakikaten. Yok artık devenin nalı.

Ne Cana'mış be millet b.k atmak için birbiriyle yarışıyor.

Bütün takım kötü oynuyor,geliyo millet maçtan sonra Cana'ya çatıyo burda.Sürekli böyle.Ben anladım çok bariz kıskanılıyor bu adam.Tip olarak daha vasat birini transfer edersek eleştirilerin dozu düşer muhtemelen.

Bütün takım kötü oynuyor,geliyo millet maçtan sonra Cana'ya çatıyo burda.Sürekli böyle.Ben anladım çok bariz kıskanılıyor bu adam.Tip olarak daha vasat birini transfer edersek eleştirilerin dozu düşer muhtemelen.

3 golün 2sinde hatalı ben mi eleştirileceğim?

Servet o hatayı yapınca nasıl asıyorsak Canada asılmalı, yaptırdığı penaltı, geçen maç topu ıskalayıp rakibi karşı karşı bırakması ve son olarak bu hatayı yapması gözardı edilemez.

Takımdaki en yakışıklı adam Baros ayrıca, boş bi teori.

Tebrik ediyorum sizi yakışıklılığından dolayı takımda oynaması gerektiğini düşünüyorsun galiba!

:) :) :)

Yarılıyorum şuanda gülmekten!

Senden tek isteğim var Lorik. Sezon bitmeden Mustafa Sarp'ı döv. Aynen böyle.

[video=youtube;9ZOZDZ923uE]https://www.youtube.com/watch?v=9ZOZDZ923uE[/video]

Yok artık ya oha neredeyse iftira atılacak Cana'nın üstüne. Arkadaşlar dün maçı dikkatle izleyin 3. golde Cana mı hatalı Kazım orda Serkan Kurtuluş'un kaçırdığı adamı takip ediyor çünkü Serkan yerinde yok. Bundan bile Cana'yı sorumlu tuttunuz ya oha diyorum hakikaten. Yok artık devenin nalı.

Ne Cana'mış be millet b.k atmak için birbiriyle yarışıyor.

Sağ stoper oynuyorsanız futbolun temel prensiplerimden bir tanesi sağ bekin kademesi sizden sorulur o pozisyon sırasında Cana yakışıklısı nerede sanırım yine dalmış ve pozisyondan yaklaşık 20-25 metre uzakta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt