- 26 Kasım 2008
- 18.139
- 17.027
- 2.443
Cevap: #19 Lorik Cana
Alex'i severim ben reistir:tiphat:
Ama doğru tabii havadan sallayanlara istatistikle cevap vermek gerekir. Yine de dediğim gibi her yönden düşün daha sağlıklı sonuçlar elde edersin.
Bu iyiymiş, olabilir. Sırf top kayıpları, pas hatalarını falan koyacaksın. Bunları yapanlar var ama sadece bir iki bariz hatayı koyuyorlar,o da birşey anlatmıyor.
Zevkli tabiBir de oyuncularin en iyi hareketlerinin oldugu videolar kadar en køtu hareketlerinin oldugu videolari yapsalar daha iyi olur. Sabri bu Sabri'den dolayi olustu. Tek yønlu bakmiyorum zaten. Sabri dengesiz bir bek bence insanlar diyor hayir fakat ben gøruyorum Sabri'yi sonra pas ortalamasi iyidir Sabri'nin top calar vs. vs. fakat iste temelde bilgiler dogru degilki. Mesala ben simdi sana diyorumki Hakan bu takimin defanstan en iyi oyun kuran oyuncusudur. Gecen sene xxxxxxxxxxxx macinda mukemmel oynamistir. Bøyle bir zonkkkkkkkkkkk aynisi bende oluyor. Bøyle bir zonkkkkkkk ya bu Hakan Sabri izliyoruz yok iyi top calmiyor paslari iyi degil ama kosuyor. Sonra bir mac bilmem kac yilindan ya da bir video olmuyor iste øyle.
Yani istatistik tabiki gøstermez cogu seyi. Fakat en azindan mesala Sabri cok mu top caliyor az mi top caliyor bunun verisine sahip oluruz. Yani temel verilerdek yanlislik var. Yoksa istatistik poffffffff Alex'i hic birimiz begenmeyiz ben ciddi begenmiyorum ama istatistikleri ortada.
Edit : Zaten bundan sonra yabanci transfer oldugunda birisi derse mukemmel orta saha inanilmaz pas yuzdesi var hemen istatistiklerini bulacagim![]()
Alex'i severim ben reistir:tiphat:
Ama doğru tabii havadan sallayanlara istatistikle cevap vermek gerekir. Yine de dediğim gibi her yönden düşün daha sağlıklı sonuçlar elde edersin.
en køtu hareketlerinin oldugu videolari yapsalar daha iyi olur.
Bu iyiymiş, olabilir. Sırf top kayıpları, pas hatalarını falan koyacaksın. Bunları yapanlar var ama sadece bir iki bariz hatayı koyuyorlar,o da birşey anlatmıyor.