#19 Lorik Cana (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #19 Lorik Cana

Zevkli tabi (: Bir de oyuncularin en iyi hareketlerinin oldugu videolar kadar en køtu hareketlerinin oldugu videolari yapsalar daha iyi olur. Sabri bu Sabri'den dolayi olustu. Tek yønlu bakmiyorum zaten. Sabri dengesiz bir bek bence insanlar diyor hayir fakat ben gøruyorum Sabri'yi sonra pas ortalamasi iyidir Sabri'nin top calar vs. vs. fakat iste temelde bilgiler dogru degilki. Mesala ben simdi sana diyorumki Hakan bu takimin defanstan en iyi oyun kuran oyuncusudur. Gecen sene xxxxxxxxxxxx macinda mukemmel oynamistir. Bøyle bir zonkkkkkkkkkkk aynisi bende oluyor. Bøyle bir zonkkkkkkk ya bu Hakan Sabri izliyoruz yok iyi top calmiyor paslari iyi degil ama kosuyor. Sonra bir mac bilmem kac yilindan ya da bir video olmuyor iste øyle.

Yani istatistik tabiki gøstermez cogu seyi. Fakat en azindan mesala Sabri cok mu top caliyor az mi top caliyor bunun verisine sahip oluruz. Yani temel verilerdek yanlislik var. Yoksa istatistik poffffffff Alex'i hic birimiz begenmeyiz ben ciddi begenmiyorum ama istatistikleri ortada.

Edit : Zaten bundan sonra yabanci transfer oldugunda birisi derse mukemmel orta saha inanilmaz pas yuzdesi var hemen istatistiklerini bulacagim (:

Alex'i severim ben reistir:tiphat:

Ama doğru tabii havadan sallayanlara istatistikle cevap vermek gerekir. Yine de dediğim gibi her yönden düşün daha sağlıklı sonuçlar elde edersin.

en køtu hareketlerinin oldugu videolari yapsalar daha iyi olur.

Bu iyiymiş, olabilir. Sırf top kayıpları, pas hatalarını falan koyacaksın. Bunları yapanlar var ama sadece bir iki bariz hatayı koyuyorlar,o da birşey anlatmıyor.

Ya ben Rijkaard'ın o hamlelerini yönetim uyuzluk olsun diye yaptığını düşündüm hep:o.Yoksa başka bi açıklaması yoktu.İstediği adamları aldıramayınca elimizdeki kazmaları görün diye sürmüş olması muhtemel,aksi bi durum düşünülemez zaten.

Sizin kafa nasıl çalışıyor oğlum?:o

O zaman hatasını bulamam ki adamın, iyiymiş bak. Hagi de aynısını yapıyor, ön libero istedi, Adnan Polat açıkladı almayınca, alın size orta sahada Neill, Sabri, Sarp dedi:D

Kadıköy'de oynanan maç haricinde kuvvetli bir Elano göremedik. Yeteneklerini tamamen sergilediği tek maç o idi bence.

Inönü'de de müthis oynadiydi.

Ukalalık gibi olmasın, ama o da Dunga'nın hatası. Elinde Ramires gibi bir orta saha varken, gidip Dani Alves'i o bölgede oynatıyor. Ha Sabri'yi orta saha oynatmışsın, ha Dani Alves'i. Keşke sakatlanmasaydı da, iyi bir paraya satsaydık Elano'yu.

Ramires'de oynasaydi pek birsey fark etmezdi bence. Elano cok iyi basladiydi turnuvaya. O kötü sakatlik olmasaydi cok iyi paralara satardik onu. Kismet degilmis.

Konuyu nerden nereye getirdik. :o

selen bak sana bir sey soyleyecgim

dunyada bu tarz istatistik yapan hem liglerin kendi organlari hemde ozel sirketler var

fakat cogu unlu hocalar ise bu isi kendileri yaparlar nasilmi?

bir ekip tutarlar ne istediklerini anlatirlar, mac sirasinda ise not alirlar ve mac sonunda istatistik tutan grupla tartisip sonuca varirlar

mesela culio adami bozdu top adamin ayaginda kaldi ama cana arkadan girdi aldi topu

bunu kalkip top calmayi canaya yazmaz culioya yazar yada yarim yarim yazar

baska ornek adam bariz bir pozisyonda yanlis bir pas atar cana araya girer topu kapar bunu unforced error olarak rakibe yazar canaya top calma olarak yazmaz

van gaali fergusonu izlersen gorursun bunlari

o kadar clear cut bir is degil bu ve saglam paralar harcaniyor

neeskensin o notlarini ele gecirebilsem keske:(

sen simdi cananin cokta ileri oynamadigini soyluyorsun gozlerime inanamadim mesela

adam ne zaman topu alsa ileri en cabuk nasil atarim diye kasiyor ve hepte cabuk oynuyor

arada kaptirinca buraya gelip yaziyorsunuz

mesela bir on liberonun ayaginda ne kadar top tuttugunu ve paslarinin yuzde kacini ileriye attigini gosteren istatistik varmi yok

bu nedenle zor bir is kimse baskasina birakmiyor buyuk klupler kendileri yapiyor

Dediklerinde haklisin istatistik olayinda. Dedim ya zaten bunu Ahmet bulastirdi. Istatistik diyor Sabri konusunda kitleniyorsun bir sey diyemiyorsun. Sonra bir video sonra bir mac videosu. Ama sen biliyorsunki izledigin maclarda Sabri'nin pas yuzdesi iyi degil ve gene biliyorsunki Ayhan %90 ile oynasa bile iyi pas atamiyor geriye yana oynuyor. Køtuleyim Ahmet'i biraz (: Ama ben Sabri'yi gøruyorum sahada. Ya da Cana ya da Hakan ya da xxxx isim sorun degil. Ve oyuncuya dair anlatilan øzellikleri ben gørmuyorum maci izlerken. Baris mesala dengesiz bir oyuncu sahada tangur tungur ilerliyor ama karsi taraf su mac diyor bøyle diyor ama yok iste Baris orda televizyonda ben gøruyorum. Yani oyuncu øvulurken mukemmel pas atar deniliyor mesala yok hayir atamiyor ama x deniliyor y deniliyor pofffffff tartisma ucuyor. Karsi tarafin da sundugu verilerde problem var aslinda Sabri top calan bir oyuncu degil Cana'nin pas istatistigi iyi degil vs. vs.

Edit: Ahmet alinma sen sadece ørneksin (:

caner bir kac mac takimin en iyisiydi gecen sene:)

sistem oynatiyordu iste

simdi bakin noldu canere

:)

Ben yanlış istatistik vermem yalnız. Değişmiştir o ayrı. Geçen sezon Arda en isabetli pas yapan adamımızdı yanlış hatırlamıyorsam, bu seneki rakamları çok düşük. Dağlar var. Yani bunlar olabilir.

caner bir kac mac takimin en iyisiydi gecen sene:)

sistem oynatiyordu iste

simdi bakin noldu canere

:)

Hangi maçta en iyiydi? Ben beğenirim oyuncu olarak Caner'i.

iyide sen takimi duzeltirken en kotulerden baslamiyorsan kendini sorgula kotu olmayanlari koruyanlari degil

Mustafa Denizli nin şimdi ettiği ''Bu takımda Galatasaray kalibresinde 5-6 futbolcu anca çıkar'' sözünü ben sezon başından beri söylüyorum...Hatta Antep sezona iyi başlayamamış ve Rijkaard da gitmemişken -Cenk ve Vagner de yoktu tabi- ''Arda hariç,Tolunay-Rijkaard dahil,takımları kafa kafaya değişirim,hiç düşünmem'' demiştim...

Sarp-Barış-Ufuk-Serkan-Hakan-Zan-Aydın...elbette gitmeli yerli transfer yapmak zorda olsa ve hatta kimse alınmasa bile...Ama biz yıllardır işe yarar yerli transfer yapamadığımız gibi yabancılardan da çok az verim alabiliyoruz;''Olsa da olur olmasa da'' kabilinden oyuncular için kontenjan harcanmamalı...

Takım eğer toparlanacak,seneye iddialı olacaksa daha çok isabetli yabancı transferlerle olabilir ancak,yerli transferi önemli tabi,ciddi kaynak aktarılmalı da sizin aklınızdan geçen yerli adaylar kim ola ki,alabileceğimiz ve bizi şampiyonluğa oynatacak kalitede?!...

168153_500571424060_725599060_5838574_3869153_n.jpg

dagilin beyler.. Bunu Ayhan, Baris veya Hakan Balta yapsin. Ondan sonra tartismaya devam edin. Ve bunu sadece bir kez degil, her maçta yapar Canavar.

Ben yanlış istatistik vermem yalnız. Değişmiştir o ayrı. Geçen sezon Arda en isabetli pas yapan adamımızdı yanlış hatırlamıyorsam, bu seneki rakamları çok düşük. Dağlar var. Yani bunlar olabilir.

Hangi maçta en iyiydi? Ben beğenirim oyuncu olarak Caner'i.

hatirlamiyorumda bir iki mac vardi hatirliyorum en iyimizdi

Atletico Madrid maçında herkes Caner'i kırmızı kartıyla hatırlar ancak attığımız golde Caner'in topu Arda'ya ulaştırana kadar üç kişiden sıyrıldığı hatırlanmaz.

Atletico Madrid maçında herkes Caner'i kırmızı kartıyla hatırlar ancak attığımız golde Caner'in topu Arda'ya ulaştırana kadar üç kişiden sıyrıldığı hatırlanmaz.

Ondan sonra maçın içine ettiği için hatırlanmaması çok normal.

Ayrıca Caner'in iyi oyununa örnek olarak daha iyi maçlar bulabilirsiniz, mesela Trabzonspor ile oynanan kupa maçı ;)

hagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!! bu adam stoper değil niye inatla orda oynatıyorsun, adamı zorla nefret ettireceksin

Ne stoper ne ön libero bu adamın mevkisini anlamış değilim

Sizin kafa nasıl çalışıyor oğlum?:o

O zaman hatasını bulamam ki adamın, iyiymiş bak. Hagi de aynısını yapıyor, ön libero istedi, Adnan Polat açıkladı almayınca, alın size orta sahada Neill, Sabri, Sarp dedi:D

Hagi de o kapasite var mı olm ya:o.Zaten t.d olarak gelip gelebileceği en uç nokta galatasaray.Kovulmadığı sürece gitmez bana kalırsa.Yani öyle bi mesaj verme amaçlı hareketi falan olamaz.

168153_500571424060_725599060_5838574_3869153_n.jpg

dagilin beyler.. Bunu Ayhan, Baris veya Hakan Balta yapsin. Ondan sonra tartismaya devam edin. Ve bunu sadece bir kez degil, her maçta yapar Canavar.

Tekmeye sık sık kafa uzatılarak alınan kronik darbeler zamanla motor nöronlarda hasara neden olarak bazı motor faaliyetlerin kaybına yol açabilir. Pas verememe, ıska geçme, hareketlerde yavaşlama en sık belirtilerdir...

Hagi de o kapasite var mı olm ya:o.Zaten t.d olarak gelip gelebileceği en uç nokta galatasaray.Kovulmadığı sürece gitmez bana kalırsa.Yani öyle bi mesaj verme amaçlı hareketi falan olamaz.

Hagi'nin zekasına laf edersen seninle tartışmam;) Ondaki kapasite herkesi katlar sen hiç merak etme.

Fantastik düşünmeye gerek yok. FR gayet elenoyu oturtup, BAMı kullandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt