#19 Mehmet Batdal

Cevap: #11 Mehmet Batdal

Battalın sakatlığı geçsin birazda serileşirse tutulamaz bir tehlike olur

Sakatlığı büyük şanssızlık oldu. İyi şeyler yapacağını düşünüyorum.

Baros un olmadığı bir fb maçında senden gol bekliyoruz!!

Şu maçta iyi oyna hep arkanda olalım. Ruhla oyna efsane ol.

Ben yenilsekte, bu adam oynayacak olursa gol/iyi işler yapacağını düşünüyorum.

Bence Pino ile beraber çift forvet oynamalı, arkalarında da Misimovic olmalı. Mehmet ilerde top tutup, Pino'ya servis yapabilicek bir oyuncu. Ayrıca sol ayağıyla kaleye sert şutlarda atar.

hadi Aslanım patlayacağın maç bu maç olsun!

Maalesef kontra atakların çoğunun içine edecek gibi geliyor bana .

mehmet bnce cok agır ve adamın temel futbol bılgısı eksıklerı cok var.bucada da oyleydı.bana kalırsa ıyı yedek bıle denemez.sıradan bır futbolcu.dilerim yuregıyle oynar ,kendısınden ekstra bı beklentım yok.mısımovıcten bır beklentım var bu macta.zaten kewella baros ta yokmus

mehmet batdal yüreğiyle oynayan bir oyuncu inşallah ısınır takıma da en az 10 gol atar bu adam

Baros'un yokluğunda gol umudumuz olucak formsuz oyuncumuz...

Rahat ol Okan, Mehmet topu iyi saklar ve zeki oyuncudur. Kontra ataklarda topu kime atacağını bilir. Ayrıca Mehmet o kadar da yavaş bir oyuncu değil.

bı cok buca macı ızledım gecen sene.zaten uzun süre aldıgı tek mac fener macıydı burdada görmüssündür ahmet futbol bılgıısı eksıklıgını.kendisi solak bi oyuncudur ve sut gucune laf etmem gercekten musaıt olunca sert ve ısabetlı vurabılır.ancak hatırla kendısı soldan gelen topa kale bosken,sol ayagındakı topu sag ayagına alıp,yavas sacma sapan bı vurus cıkarmıstı.bunu senınde gormen gerekır

Mehmet'e guveniyorum umarim gol atmak nasip olur derbide..

Geri
Üst Alt