Sercan Turan
Hocaların Hocası
- 22 Temmuz 2009
- 50.184
- 174
- 1.738
Cevap: #11 Mehmet Batdal
Güvenmek zorundayız.
Güvenmek zorundayız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bı cok buca macı ızledım gecen sene.zaten uzun süre aldıgı tek mac fener macıydı burdada görmüssündür ahmet futbol bılgıısı eksıklıgını.kendisi solak bi oyuncudur ve sut gucune laf etmem gercekten musaıt olunca sert ve ısabetlı vurabılır.ancak hatırla kendısı soldan gelen topa kale bosken,sol ayagındakı topu sag ayagına alıp,yavas sacma sapan bı vurus cıkarmıstı.bunu senınde gormen gerekır
Mehmet'in en büyük eksikliği son vuruş. Senin de söylediğin gibi son vuruşları kötü genelde. Geçen sezon bende çok maçını seyrettim, boş kaleye atamadığı bile olmuştu. Ama benim söylediğim özellikler mevcut Mehmet'te. İyi top saklar, sırtı dönük top alır, yanındakilere servis yapar ve zekidir.
Batdal'ı Buca'da izleyen arkadaşlarımıza sormak istiuyorum.Batdal geniş alanda süratli midir?
birde ahmet birazda boyu uzun olmasına ragmen bence hava topu ve sıcrayıs sorunu var
Sürat 0.Malesef çok eksiği olan hantal bir oyuncu fazla umudum yok Allah yardımcısı olsun.
Batdal'ı Buca'da izleyen arkadaşlarımıza sormak istiuyorum.Batdal geniş alanda süratli midir?
Hava hakimiyet iyi bence, Buca'da güzel kafa golleri vardı.
valla ahmet bnce kafa toplarında pek ıyı degıldı.ama dılerım sol ayagınla onude bıraz acık olursa volkanı kaleye sokacak sertlıkte bı vurus yapabılır.o yonune saygım vardır ,laf etmem
Arda oynamiyormu???
Arda oynamiyormu???
Teşekür ederim.Sürat yoksa o zaman Batdal'ın görevi 2 stoperi pivot özelliği ile üstüne çekip kanat oyuncularımıza pozisyona girmek için yardım etmek olmalıdır.
arda 28 kasıma kadar yok