#19 Mehmet Batdal

Cevap: #11 Mehmet Batdal

bı cok buca macı ızledım gecen sene.zaten uzun süre aldıgı tek mac fener macıydı burdada görmüssündür ahmet futbol bılgıısı eksıklıgını.kendisi solak bi oyuncudur ve sut gucune laf etmem gercekten musaıt olunca sert ve ısabetlı vurabılır.ancak hatırla kendısı soldan gelen topa kale bosken,sol ayagındakı topu sag ayagına alıp,yavas sacma sapan bı vurus cıkarmıstı.bunu senınde gormen gerekır

Mehmet'in en büyük eksikliği son vuruş. Senin de söylediğin gibi son vuruşları kötü genelde. Geçen sezon bende çok maçını seyrettim, boş kaleye atamadığı bile olmuştu. Ama benim söylediğim özellikler mevcut Mehmet'te. İyi top saklar, sırtı dönük top alır, yanındakilere servis yapar ve zekidir.

Mehmet'in en büyük eksikliği son vuruş. Senin de söylediğin gibi son vuruşları kötü genelde. Geçen sezon bende çok maçını seyrettim, boş kaleye atamadığı bile olmuştu. Ama benim söylediğim özellikler mevcut Mehmet'te. İyi top saklar, sırtı dönük top alır, yanındakilere servis yapar ve zekidir.

birde ahmet birazda boyu uzun olmasına ragmen bence hava topu ve sıcrayıs sorunu var

Batdal'ı Buca'da izleyen arkadaşlarımıza sormak istiuyorum.Batdal geniş alanda süratli midir?

Batdal'ı Buca'da izleyen arkadaşlarımıza sormak istiuyorum.Batdal geniş alanda süratli midir?

değil ama su umudumu arttıyor.belkı yobo ve lugano arasında fızıgyle ıs yapabılır.bilmiorum ııyımser dusunuyorm.ama bazı eksıklerı var cocugun daha erken yasta kendısıne bazı seyler eksık katılmıs.boyu uzun olmasına ragmen kafa toplarında pek ıyı degıldır falan.ama onunu acarlarsa kendısı saglam sert vuruslar yaapar.sacma sapan gollerde kacırır.ama eksık cocuk

Hava hakimiyet iyi bence, Buca'da güzel kafa golleri vardı.

valla ahmet bnce kafa toplarında pek ıyı degıldı.ama dılerım sol ayagınla onude bıraz acık olursa volkanı kaleye sokacak sertlıkte bı vurus yapabılır.o yonune saygım vardır ,laf etmem

Mehmet Batdal takımımızda mutlaka bulunması geeken oyunculardan biri.Ama kalkıpta 10 senedir alamadığımız derbiyi koparmasını beklemek fazla acımasız olur

Teşekür ederim.Sürat yoksa o zaman Batdal'ın görevi 2 stoperi pivot özelliği ile üstüne çekip kanat oyuncularımıza pozisyona girmek için yardım etmek olmalıdır.

Teşekür ederim.Sürat yoksa o zaman Batdal'ın görevi 2 stoperi pivot özelliği ile üstüne çekip kanat oyuncularımıza pozisyona girmek için yardım etmek olmalıdır.

bnde bunu yapabilir mi diye umutluyum ama kanatlardaki esas adamlarımız da sakat.oynayanların halide ortada.ahmet pınoya cok guvenıyor,gene pinoyu dıkkatlıce ızleyecegım.dilerim ben yanılırım.Mehmet, misimovıce bır ıkı top ındırırse yanı ona perde olursa ıyı ıs yaparız.misimovicinde daha konsantre olmasını beklıyorum bu macta

Sabri veya İnsua dan bir asist bekliyorum

Geri
Üst Alt