#19 Mehmet Batdal

Cevap: #19 Mehmet Batdal

Batdal TSL liginde yedekte olmali.. Oyun sikistginda herzaman lazim olan futbolcu.. Sisir topu indirsin son dakikalarda o kadar..

Hani top hızlı gelir dışarı atarsın filan normaldir de orda başkası olsa topu alır 3 defa sektirir röveşata filan atardı o kadar müsait ve rahattı pozisyon.

Ayak içi vurmak yerine üstüyle vursa, kesin goldü. Kadıköy golcüsü Hakan o topu tavana asardı mesela.

Mental ve teknik olarak barostann iyi değil (hatta az kazma) ama performans olarak Barostan daha iyi durumda bence şuan.

eee ne diyelim.son 5 dakikda hücüm yaparken belki iyi gözükür,ama genel olarak baya yetersiz.

bakmak lazim

adama kizamiyorum nasil kacirdin o golü diye, adamda özgüven kalmamis bukadar zamandan beri hic bir resmi maca cikmamis ama genede kisa sürede baros ve necatiye göre daha etkili görünmüstür. ama normal sartlarda galatasarayin ayarinda bir futbolcu degil.

Kritik bir maçta görev aldı, özetlerde gördüğüm kadari ile fizik anlamında fena değildi, kaçırdığı gole kızamıyorum, ama keske atabilseyi onu.

O golü Baros kaçırmış olsaydı eğer yorumlar şöyle olurdu ;

- Yakışmadı king

- Olsun sonuçta o king

- Maç konsiyonu eksik king'in

bu adam futbolcuysa bende obamayım. kız gibi top oynuyor. futbolu agır cekim zaten.

O golü Baros kaçırmış olsaydı eğer yorumlar şöyle olurdu ;

- Yakışmadı king

- Olsun sonuçta o king

- Maç konsiyonu eksik king'in

o golu Baros kacırmıs olsa vururdum

Batdal kacırdıgı icin vurmuyorum, sadece yorumsuz bırakıyorum :ka21:

daha erken durun bir hemen kesmeyin adami... birde elmanderle oynasin bir bi bakalim...

Öyle bi sövdüm ki sana duysan sırf o yüzden o golü keşke atsaydım derdin

Sadece "llllllllaaaaaağğğğnnnnnnn..." diyebildim.Sonra uzun bir sessizlik oldu.Kelimeler kifayetsiz kaldı.

bu adam bilmem kac aydır oynamıyor bence oyuna girdiğinde etkili oldu bence haftaya necati yada barosun yanında mehmet batdal oynamalı bu şansı haketti bence .. en azından play off ta iyi bir yedeğimiz olur

bu adam bu agırlıkla bizde asla oynayamaz. bence süper ligde oynayamaz. tam bank asya oyuncusu.

Geri
Üst Alt