Çağlar Çelik
Cezalı
- 22 Kasım 2008
- 14.140
- 5
- 1.363
Cevap: #19 Mehmet Batdal
LAN NE FİZİĞİ NE FİZİĞİ 5 METRE BOYLA TEK TOP İNDİREMEDİ LAN ADAM KAFAYI YİYECEM OLM a
Ya bende gercekten bu Batdal bi saplanti oldu ben dogrulari goremiyorum.. sahsi fikrim bu ligi fizik olarak rahat goturur yeterki hoca onda o isigi tek bi gorsun onu hazirlar ve ugrasiyorda.. Yada gercekten burdaki cogu kisinin salladigi kadar var ama ben bu adamin kazma olduguna inanmiyorum.. Gorduk iste 2 mactir 1,80-1.85 arasi forvetle oynadik rakip savunmanin kucagindalar habire.. Bunlara sallayanlar yok? Kostek degil az biraz destek olun.. Leslerin basina gelen olaylar bizim basimiZa gelse ic savas baslardi herhalde.. Adamlar Semih Senturku bile bulunmaz hint kumasi ilan ediyorlar biz ise elimizdeki oyuncuya saydirmaktan baska bisey yapmiyoruz.. Ben sarplarida gordum barislarida.. Batdal onlara bakaraktan hic olmazsa bu kulube kustahlik etmedi.. Neymis fazla gamsiz.. Cok konussa Arda gibi cok konusuyor cok geve, az ve oz konussa gamsiz oluyor anlamiyorum..
LAN NE FİZİĞİ NE FİZİĞİ 5 METRE BOYLA TEK TOP İNDİREMEDİ LAN ADAM KAFAYI YİYECEM OLM a