#19 Mehmet Batdal

Cevap: #19 Mehmet Batdal

Ya bende gercekten bu Batdal bi saplanti oldu ben dogrulari goremiyorum.. sahsi fikrim bu ligi fizik olarak rahat goturur yeterki hoca onda o isigi tek bi gorsun onu hazirlar ve ugrasiyorda.. Yada gercekten burdaki cogu kisinin salladigi kadar var ama ben bu adamin kazma olduguna inanmiyorum.. Gorduk iste 2 mactir 1,80-1.85 arasi forvetle oynadik rakip savunmanin kucagindalar habire.. Bunlara sallayanlar yok? Kostek degil az biraz destek olun.. Leslerin basina gelen olaylar bizim basimiZa gelse ic savas baslardi herhalde.. Adamlar Semih Senturku bile bulunmaz hint kumasi ilan ediyorlar biz ise elimizdeki oyuncuya saydirmaktan baska bisey yapmiyoruz.. Ben sarplarida gordum barislarida.. Batdal onlara bakaraktan hic olmazsa bu kulube kustahlik etmedi.. Neymis fazla gamsiz.. Cok konussa Arda gibi cok konusuyor cok geve, az ve oz konussa gamsiz oluyor anlamiyorum..

LAN NE FİZİĞİ NE FİZİĞİ 5 METRE BOYLA TEK TOP İNDİREMEDİ LAN ADAM KAFAYI YİYECEM OLM a

Evet orada kötü bir seçenekti yaptığı vuruş.Ama bu sezon bu takımda ilk maçıydı.Ayrıca oyuna girdikten sonra Necati'nin baştan beri girdiğinden daha çok pozisyona girdi.En azından ayağında top tutuyor Sercan gibi duvar vazifesi görmüyor.Bence Fatih Hoca son bi şans verir bu adama...

Batdal'ın akrabasısın %100 eminim. Gelmiş 26 yaşına herif genç yetenek güvenilse falan diyorsun. Bugün tribünlerdeki 40bin adamın 35 bini atardı lan o golü, o herif o sahaya niye çıkıyor? Niye olmuş futbolcu? 4 metre boyuyla bi kafa topunu neden indiremiyor? Allah aşkına savunmayı kes şu adamı

Degil Caglar.. Bende top oynuyorum, insan bazen ne goller kaciriyor.. Keske atsaydi olmadi kendide kafayi yiyordur eminim.. Akrabasi olsam bukadar savunmam.. Ben genc felan demiyorum.. Ama elimizde santrafor olarak Sercandan iyidir diyorum, Sercana verilen sans buna verilsin.. Sivas macinda Necati dinlendirilip Barosla oynasa daha iyi degilmiydi sence?

Sakamisin sen Okan? Kacti peki? 1% mi? Allah'im ya, bu 100% degilse hangi pozisyon yuz. Burak'in attigi golden bile daha 1000000% bu pozisyon!

Bu benim görüşürüm.Herkesin kendine göre bir görüşü vardır.Demokrasi var.

Forvet oyuncusu bi şut çekmeyi öğrensin ondan sonra oynatma pazarlığını yaparız.

Sadece 94'teki değilki, ondan önce Melo sol kanattan çok güzel bir pas attı bu adamın önüne, bomboş onada kız gibi vurdu.

Süper Lig ve 1. Lig arasında kalite farkı olduğunu bilmemek imkansız.

Ama bu kadar fark olduğunu Mehmet Batdal'ın sezonları arasıdaki farkı izleyerek anlayabiliyoruz.

Umarım Musa Çağıran ve Mehmet Batdal transferlerinden sonra biraz ders alınmıştır. :ka21:

Bugün Batdal o leşş vuruşu gol pozisyonunda ve Melo'nun pasında yaydan vurduğu dışarıya giden leşş şut dışında fena değildi. Olayın özeti bence bu.

Tamam, Barosun itirazdan ve her pozisyonda yere dusmesine ragmen hic bukadar agir elestirildigini gordunmu? Baros 5.lig topcusu dedinmi hic mesela?

Abi ne diyorsun allah aşkına kim kime itiraz ediyor diye 5.lig topçusu der ? Ligde kalmak için uğraşan Karabük'ten kovuldu bu adam, daha üstüne ne konuşalım ki biz ? Ve nolur sen de bırak artık şu adamı savunmayı. Süper Lig'de bile oynayacak kapasitede değil, seneye Karşıyaka'ya falan gider.

Abi ne diyorsun allah aşkına kim kime itiraz ediyor diye 5.lig topçusu der ? Ligde kalmak için uğraşan Karabük'ten kovuldu bu adam, daha üstüne ne konuşalım ki biz ? Ve nolur sen de bırak artık şu adamı savunmayı. Süper Lig'de bile oynayacak kapasitede değil, seneye Karşıyaka'ya falan gider.

Peki aga kapatiyorum siz haklisiniz..

King BAROS!!o olmasa nece olurdu halimiz diyorum.. Barosun yaptigini 5.lig topcusu yapmiyor sende haklisin..

Batdal isterse o golü atsın Baros'dan iyi mi olacak,neyin kafasını yaşıyorsunuz beyler?

Batdal'da büyük bir özgüven eksikliği var.Olması da normal. Oyuna girdikten sonra oyuna olumlu etki yaptı.

Haftaya Necati-Batdal ikilisi ile başlanılabilir Elmander oynamazsa. Sercan da twitterda bugungunlerdenGalatasaray yazmaya devam edebilir.

Son pozisyona abansaydı şu an Kahramandı... olmadı.. inşallah bi daha böyle bi şansı iyi değerlendirir.

Birazdan M.Batdal> Baros mesajları görücem diye konuya girmeye tırsıyorum

Baros'u savunmuyorum sene sonu gitsin. Ama Baros kötü diye bu adamı da futbolcu kategorisinden sayacak değilim.

Eyvallah oyle de canimi ye ama sezonun su aninda futbolcularimizi fazla agir elestirmeyelim derim.. Biz suanda lidersek takim oldugumuz icin lideriz mekadar sevmesende bunda Batdalinda seyi var artik icinde.. Sene sonu sampiyon olunca zaten gereken neyse yapilir.. Giden gider kalan saglar bizimdir..

Birazdan M.Batdal> Baros mesajları görücem diye konuya girmeye tırsıyorum

Oyle bisey demiyoruz haci.. Oyle bisey olmasi imkansiz gibi bisey tamam ama Barosun kredisi neye gore var? 4 senedir bu takimda mesela.. Onun oynadigi kadar maci Batdal oynasa ayni verimi alirdik.. O benim anlatmak istedigim..

Ben forvetten anlarim renkdaslarim, yillarimi verdim bu ise.

Batdal´in forvet´le hic alakasi yok.

Ben bunu birakin Galatasaray´da dügünüm´de bile oynatmam.

Bugün öle bir vuruş yaptıki kız bile öle vurmaz topa .

Bomboş pozisyonu kaçıran, inanılmaz yavaş ve uzun boyuna rağmen hava toplarında çokta etkili olamayan ilk maçına çıkan Batdal bile Baros'tan iyi oynadı..

Geri
Üst Alt