#19 Ömer Bayram

Sabri bence bundan en az 5 kat daha iyi bir futbolcuydu. En azindan bize daha fazla katkisi oldugu icin Ömer ile ayni safa koymam ben Sabri de bolca sac bas yoldurmus olsa bile.

Bunu Sabri'ye demedigini birakmayan bir kisi olarak söylüyorum.

Şimdi Sabri olsaydı takımda Sabri sağda Ömer solda oynuyor düşünsene :puhaha:

Paylacoya dönmüs iyice. Bu herifler camiadan para kazaniyor olmasi utanc verici. Koyun kapinin önüne gitsin. Luna park mi lan burasi

Levent Tüzemen: "Galatasaraylı bir yöneticiyle konuştum. Ömer Bayram'ı izlerken çıldırmış sinirden."

bizim kalibremizde bir oyuncu olmadigi *yeni bir durum degilki.. *gecen sezon baslamadan ~ ilgili basliklarda bayagi vurgulamistim nacizane... hoca ustune gidip uzatti bunla. yetmedi alparslan'i da aldi takima...
o donemler, sozlukte,yotube da , hatta forumumuzda da kimi renkdaslarim *rotasyonda kalsin, yerli ,yabanci dil biliyo eldeki yabancilara kopru olur vb gibi kalmasina yonelik bakista idiler. saygi duysam da - sasirmistim.

sahsen, gecen sezon baslar baslamaz , bu ve bazi diger kadro da olmasina anlam veremedigim isimlerle sezona girer ve boyle devam edersek, hoca yanilgiya dusuyor , gunun sonunda kaybeden o olursa sasirmam , - baglaminda bu konuya dair son mesajimi daha gecen sezonun baslarinda vurgulamistim nacizane.

*biri neyseki gitti sanirim,kiralik vs(alparslan) , yetersiz ve bizim kalibremizde olmayan kim varsa bir milad olsun yollansinlar artik.

*gole maya durumu gibi benzer ezber oluyor her aldiklari sure. ne rotasyon ne baska sure vs bir saniye bile kalmasi altyapidaki gencler icin buyuk hayal kirikligi.

omer,
alparslan,
omar,
babel, performans ve istikrar bazli,
feg , performans ve istikrar bazli,
bunlar ,gecen sezon basi ,akabinde sezon oynaniyorken ,takimda yerlerine mutlak oyuncu bakilmasi gerektigini belirttigim isimler.
(sonradan genel *semih) ve de *
boey'i de eklersem toplam 7 isim benim hatirladigim.

İdmana çıkartanda kabahat, Okan bilmiyor mu bunların ne mal olduğunu hala kampa falan götürüyorsa Okan'dan da bir cacık olmaz.

yeni 6 numeromuz olacak gibi gorunuyor hayirli olsun

Orada burada planlı linç girişimi yapılıyor ömer adına ve bunu yapanlar fb medyası bizim andaval kitle de buna her seferin de düşüyor

Taraftarı kulübe yönetime oyunculara hatta hocaya düşmanlaştırmadır bu alttan alttan aynısını sabride yaptılar altyapıdan çıkıp yıllarca emek veren bir insanı şamar ettirdiler yazık

Birde anlamadığım 13 milyon euro verip aldığımız şaklabanlık ediyor daha milletin hoşuna bile gidiyor ömer bayram 300 400 bin euroya oynayan adam gözlerine batıyor

Tepki gösterirsin anlarım da bir ailesine küfretmedikleri kaldı alenen haksızlık hainlik aptallık başka bişey değil

F.terim,torrent şimdi de okan buruk bilmiyor ömeri ama bunlar bir resim karesine sallandıracaklar neredeyse yazık bu kulübün asaleti yeni yetmelere uğramamış

Orada burada planlı linç girişimi yapılıyor ömer adına ve bunu yapanlar fb medyası bizim andaval kitle de buna her seferin de düşüyor

Taraftarı kulübe yönetime oyunculara hatta hocaya düşmanlaştırmadır bu alttan alttan aynısını sabride yaptılar altyapıdan çıkıp yıllarca emek veren bir insanı şamar ettirdiler yazık

Birde anlamadığım 13 milyon euro verip aldığımız şaklabanlık ediyor daha milletin hoşuna bile gidiyor ömer bayram 300 400 bin euroya oynayan adam gözlerine batıyor

Tepki gösterirsin anlarım da bir ailesine küfretmedikleri kaldı alenen haksızlık hainlik aptallık başka bişey değil

F.terim,torrent şimdi de okan buruk bilmiyor ömeri ama bunlar bir resim karesine sallandıracaklar neredeyse yazık bu kulübün asaleti yeni yetmelere uğramamış
ömeri de diagneyi de sevmiyorum. ikisi de ne yetenek olarak ne de karakter olarak Galatasaraya yakışan adamlar değiller.

ömeri de diagneyi de sevmiyorum. ikisi de ne yetenek olarak ne de karakter olarak Galatasaraya yakışan adamlar değiller.

Sevmeyebilirsin sevmemek kabahat değil ki zaten ama küçüçük durumları büyütüp olayların şahsi hakaretlere küfürlere aşağılamalara gitmesi vahim bu galatasaray kültürün de yok

Diagne benim galatasaray tarihinde ki en sevmediğim adamdır belki de ama hakaret küfür kötü söz etmemişimdir gol attığında da gayet tabi sevinirim

Bu kulübün bir adabı var buraya emek verenlere sevilmeseler bile saygı gösterilir ta ki o forma üzerlerinden çıkana kadar

Birde bunu pohpohlayan fb medyası işin farklı tarafları da var bizim taraftar çabuk galeyana geliyor

400 bin euro diye küçümsenen miktarı Galatasaray taraftarının yüzde 80 i ömrü boyunca kazanamayacak bu iş ahlakı olmayan futbolcumsular 1 senede alacak..

Bunların ekmek yedikleri meslege saygıları yok formaya saygıları yok. Gençlerin önünü tikamaktan başka bir iş yaptıkları da yok.

Size evlat diyip sözleşme veren Terim nasıl alistirdiysa öyle idman yapıyorlar, kulüp seviyesinin son yıllarda geldiği noktayı çok güzel özetlemiş bu futbolcumsu.

Bu herif saygı değil baya baya küfür hak ediyor da neyse.

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ya bir kere bu adam olsa derki benim Galatasarayda oynayabilecek kabiliyetim yok. ama nerde?

Geri
Üst Alt