- 3 Temmuz 2012
- 138.186
- 86.990
- 5.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sabri bence bundan en az 5 kat daha iyi bir futbolcuydu. En azindan bize daha fazla katkisi oldugu icin Ömer ile ayni safa koymam ben Sabri de bolca sac bas yoldurmus olsa bile.
Bunu Sabri'ye demedigini birakmayan bir kisi olarak söylüyorum.

Şimdi Sabri olsaydı takımda Sabri sağda Ömer solda oynuyor düşünsene![]()
Sabri ile bunu kiyaslanmam ben ya. Bu başka bir seviyeAllah korusun insani kanser eder bu ikili.
Sabri ile bunu kiyaslanmam ben ya. Bu başka bir seviye
ömeri de diagneyi de sevmiyorum. ikisi de ne yetenek olarak ne de karakter olarak Galatasaraya yakışan adamlar değiller.Orada burada planlı linç girişimi yapılıyor ömer adına ve bunu yapanlar fb medyası bizim andaval kitle de buna her seferin de düşüyor
Taraftarı kulübe yönetime oyunculara hatta hocaya düşmanlaştırmadır bu alttan alttan aynısını sabride yaptılar altyapıdan çıkıp yıllarca emek veren bir insanı şamar ettirdiler yazık
Birde anlamadığım 13 milyon euro verip aldığımız şaklabanlık ediyor daha milletin hoşuna bile gidiyor ömer bayram 300 400 bin euroya oynayan adam gözlerine batıyor
Tepki gösterirsin anlarım da bir ailesine küfretmedikleri kaldı alenen haksızlık hainlik aptallık başka bişey değil
F.terim,torrent şimdi de okan buruk bilmiyor ömeri ama bunlar bir resim karesine sallandıracaklar neredeyse yazık bu kulübün asaleti yeni yetmelere uğramamış
ömeri de diagneyi de sevmiyorum. ikisi de ne yetenek olarak ne de karakter olarak Galatasaraya yakışan adamlar değiller.