bizim kalibremizde bir oyuncu olmadigi *yeni bir durum degilki.. *gecen sezon baslamadan ~ ilgili basliklarda bayagi vurgulamistim nacizane... hoca ustune gidip uzatti bunla. yetmedi alparslan'i da aldi takima...
o donemler, sozlukte,yotube da , hatta forumumuzda da kimi renkdaslarim *rotasyonda kalsin, yerli ,yabanci dil biliyo eldeki yabancilara kopru olur vb gibi kalmasina yonelik bakista idiler. saygi duysam da - sasirmistim.
sahsen, gecen sezon baslar baslamaz , bu ve bazi diger kadro da olmasina anlam veremedigim isimlerle sezona girer ve boyle devam edersek, hoca yanilgiya dusuyor , gunun sonunda kaybeden o olursa sasirmam , - baglaminda bu konuya dair son mesajimi daha gecen sezonun baslarinda vurgulamistim nacizane.
*biri neyseki gitti sanirim,kiralik vs(alparslan) , yetersiz ve bizim kalibremizde olmayan kim varsa bir milad olsun yollansinlar artik.
*gole maya durumu gibi benzer ezber oluyor her aldiklari sure. ne rotasyon ne baska sure vs bir saniye bile kalmasi altyapidaki gencler icin buyuk hayal kirikligi.
omer,
alparslan,
omar,
babel, performans ve istikrar bazli,
feg , performans ve istikrar bazli,
bunlar ,gecen sezon basi ,akabinde sezon oynaniyorken ,takimda yerlerine mutlak oyuncu bakilmasi gerektigini belirttigim isimler.
(sonradan genel *semih) ve de *
boey'i de eklersem toplam 7 isim benim hatirladigim.