- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Fatih Hoca çok memnunum dedi kulaklarıma inanamadım.
Adam berbat oynadı. Defansif görevlerini anormal aksattı. Kaç top kaptırdı sayamadım.
Başka maç mı izledin ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih Hoca çok memnunum dedi kulaklarıma inanamadım.
Adam berbat oynadı. Defansif görevlerini anormal aksattı. Kaç top kaptırdı sayamadım.
Başka maç mı izledin ?
Terim hazırlık maçlarında Ömer'i orta sahada oynatmadan önce de kendisini bir orta saha alternatifi olarak düşünüyor muydun?
Adam gayet iyiydi, hakkını yemeyinFatih Hoca çok memnunum dedi kulaklarıma inanamadım.
Adam gayet iyiydi, hakkını yemeyin

tolga cigerciyi sezon basinda kimse tutmuyordu ve 3-4 mac almisti öyle. ömer 2-3 mac alsa zaten hayli hayli yeterKesinlikle sol bek oynayacağına sol iç oynasın. Alternatif olur en azından kısa vadede. Şut falan da çekiyor. Tam "element of surprise" rakipler için.![]()
tolga cigerciyi sezon basinda kimse tutmuyordu ve 3-4 mac almisti öyle. ömer 2-3 mac alsa zaten hayli hayli yeter![]()
ömer veya benzer profilde bir yerli oyuncunun ne zaman ne yapacagi belli olmaz, misal adem de biraz öyle. bir anda 25 metreden füze yollayabilir, kalenin agzindan golü kacirabilir, dünyanin en uzun 3.ön liberosunun üstünden kafa vurabilir. son anda ipten alabilir. ömer adam gecebilir, uzaktan sut cekebilir, araya top atabilir ama kirmizi görebilir, olur olmaz yerde top kaybedebilir. mesela sol bek oynarsa ömer bayram rezalettir her adamdan calim yer ama orta sahada is yapiyor iste. selcuga göre baya bi artisi var. mücadele gücü var en azindan.Bu bücürün orta sahada işi ne yav diye duraklıyor rakip. Bir ara topu çekip rakibi çalımlayıp yürüdü ben bile noluyoruz lan diye kaldım ekran başında.![]()