#19 Ömer Bayram

Macin adamiydi bence Feghouli ve Babel'in 2. Yaridaki peformansiyla birlikte. İlk yarida Babel alanini bosaltti hep o bolgeye kayarak oynamaya calisti ki pek bi varlik gosteremedi ancak 2. Yarida surekli ileride top tuttu alan acti kosular yapti kisacasi iyiydi bugun.Selcuk oynayacagina Omer oynasin daha iyi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu maçta adama laf eden çarpılır. İyi oynadı bu maç en azından hareketliydi. Sol kanadı nagatomo yetersizinden destek almadığı halde iyi kullandı.

iyi oynadın iyi de konuşuyorsun ama başka şansı kalmadığı için oynattı hoca seni, hazırlık kampından beri iyi olduğun için değil. Keşke performansın için oynamış olsan fakat buna ben inanmıyorum. Taraftar baskısı olmasa sen değil Selçuk oynardı buna da eminim. Acı ama gerçek

şutun da güzeldi keşke gol olsaydı bay çekirge ama şu zıplama işini 1 kenara bıraksak diyorum haa

İlk 60 dk izleyebildim takımın en iyisiydi.. Ömer çok iyi değildi aslında takım berbat olduğu için göze battı.. Ama selçuk gibi çöplerle donk gibi gamsızlarla uğraşacağımıza Ömeri kullanmak daha mantıklı

Kesinlikle sol bek oynayacağına sol iç oynasın. Alternatif olur en azından kısa vadede. Şut falan da çekiyor. Tam "element of surprise" rakipler için. :asd:

Sahada en az hata ile oynayıp işini en doğru yapan adamdı.

Bir iki maç daha oynatılırsa daha faydalı olabilir orta sahada

adam o mevkide ilk maçını oynadı beyler. gayed idare etti. en azından tempo kattı

1 tane asisti güme gitti(luyindama kafa) ve nagatomonun maç boyunca açamadığı ortaları açtı
ceza sahası önünden baya kaliteli şut ve korner oldu

Kesinlikle sol bek oynayacağına sol iç oynasın. Alternatif olur en azından kısa vadede. Şut falan da çekiyor. Tam "element of surprise" rakipler için. :asd:
tolga cigerciyi sezon basinda kimse tutmuyordu ve 3-4 mac almisti öyle. ömer 2-3 mac alsa zaten hayli hayli yeter :D

Hazirlik maçlarını izleyemedim onyargi ile bugün saya söve başladık maça ama o da ne ulan at Gibi oynadı vallaha helal olsun. Selcugun yapamadığı ne varsa yaptı. Adam geçti araya top atti bindirdi cirpindi. Tabi yeteneklerinin elverdiği kadar oynadı ama Selçuk basiretsizinin 7-8 yıldır yapamadığı ne varsa yaptı anasını satıyım. Helal olsun..

Bu bücürün orta sahada işi ne yav diye duraklıyor rakip. Bir ara topu çekip rakibi çalımlayıp yürüdü ben bile noluyoruz lan diye kaldım ekran başında. :D
ömer veya benzer profilde bir yerli oyuncunun ne zaman ne yapacagi belli olmaz, misal adem de biraz öyle. bir anda 25 metreden füze yollayabilir, kalenin agzindan golü kacirabilir, dünyanin en uzun 3.ön liberosunun üstünden kafa vurabilir. son anda ipten alabilir. ömer adam gecebilir, uzaktan sut cekebilir, araya top atabilir ama kirmizi görebilir, olur olmaz yerde top kaybedebilir. mesela sol bek oynarsa ömer bayram rezalettir her adamdan calim yer ama orta sahada is yapiyor iste. selcuga göre baya bi artisi var. mücadele gücü var en azindan.

ortasaha iyi kötü markaj yapması rakibin ataklarını kesti, oynatıldığı zaman defansif gücümüzü artırıyor kesinlikle. 4-4-2 de doğru adam.

Geri
Üst Alt