- 17 Ağustos 2009
- 44.159
- 33.269
- 3.448
Bu sene maçlar seyircili oynanacak. Ömer sahada böyle olduğu sürece takık olan insanlar kendisini ıslıklar. Korkum şu ki Terim bunu inada döndürmesin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sabri dsha iyidi kesinlikleSabrinin sol bek versiyonu
yahu gidip gidip duran toplara salça olmasın bari. Gitti Berkan'dan bile aldı topu.Adamın suçu yok kapasitesi bu görev veriliyor oynuyor
İnada döndürürse ömerle birlikte kendisi de gider. Artık faydadan çok zararı var terimin. Bu kulüp cevat gülerle de şampiyon oldu. Yerel başarı değil ulusal başarıdır hedef lakin FT ile bu iş artık olmuyor, en son ne zaman keyif veren futbol izledik bu takımda? Ömer Bayram, Babel gibi topçular olduğu sürece de izlemek imkansız gibi zira oynadıkları oyun belliBu sene maçlar seyircili oynanacak. Ömer sahada böyle olduğu sürece takık olan insanlar kendisini ıslıklar. Korkum şu ki Terim bunu inada döndürmesin.
Ben bugün ilk 25 dakikadan çok keyif aldım açıkçası. Aşırı derecede fazla bireysel hata problemimiz var. Psikolojik travmaya başladı bu durum.İnada döndürürse ömerle birlikte kendisi de gider. Artık faydadan çok zararı var terimin. Bu kulüp cevat gülerle de şampiyon oldu. Yerel başarı değil ulusal başarıdır hedef lakin FT ile bu iş artık olmuyor, en son ne zaman keyif veren futbol izledik bu takımda? Ömer Bayram, Babel gibi topçular olduğu sürece de izlemek imkansız gibi zira oynadıkları oyun belli
Kendini duran top profesorumu sanıyor. Adamın üstüne carptiriyor topu. Illahlah ediyorum bu heriften. Belhanda kadar nefret ediyorum bundanyahu gidip gidip duran toplara salça olmasın bari. Gitti Berkan'dan bile aldı top