#19 Ömer Bayram

Bu sene maçlar seyircili oynanacak. Ömer sahada böyle olduğu sürece takık olan insanlar kendisini ıslıklar. Korkum şu ki Terim bunu inada döndürmesin.

1 gram suçu olmayan oyuncu
Kendisine soruyordur herhalde
"Ulan Avrupanin sayılı en kötü oyuncularından biriyim kalede ki uruguayli bidonla beraber, acaba bu hoca neden bizi oynatıyor?"

Bu sene maçlar seyircili oynanacak. Ömer sahada böyle olduğu sürece takık olan insanlar kendisini ıslıklar. Korkum şu ki Terim bunu inada döndürmesin.
İnada döndürürse ömerle birlikte kendisi de gider. Artık faydadan çok zararı var terimin. Bu kulüp cevat gülerle de şampiyon oldu. Yerel başarı değil ulusal başarıdır hedef lakin FT ile bu iş artık olmuyor, en son ne zaman keyif veren futbol izledik bu takımda? Ömer Bayram, Babel gibi topçular olduğu sürece de izlemek imkansız gibi zira oynadıkları oyun belli

Arasıra sonradan oyuna girip maça hareketlilik katabilir ama tek mevkisi sol iç olmalı. Çizgide oynatmak takımı aşağı çekiyor. Duran toplara da yaklaşmamalı.

İnada döndürürse ömerle birlikte kendisi de gider. Artık faydadan çok zararı var terimin. Bu kulüp cevat gülerle de şampiyon oldu. Yerel başarı değil ulusal başarıdır hedef lakin FT ile bu iş artık olmuyor, en son ne zaman keyif veren futbol izledik bu takımda? Ömer Bayram, Babel gibi topçular olduğu sürece de izlemek imkansız gibi zira oynadıkları oyun belli
Ben bugün ilk 25 dakikadan çok keyif aldım açıkçası. Aşırı derecede fazla bireysel hata problemimiz var. Psikolojik travmaya başladı bu durum.

buna nasıl sövmek istiyorum biliyor musunuz. Futbol fakiri HERIF.

Yoruyorsun beni. Her topun başına geçme ulannnnnnnnnn

Seni topçu yapıp lisans verinin ben taaa....

Ulan bi taçı bize at be, bir taçı bize ver lanet herif.

Kullandığın her taç atak olarak kalemize dönüyor.

“Her halde herkes Aytaç’ın atmasını istedi. Ee atsaydı Aytaç. Ömer çekil deseydi.” Fatih Terim’in psv maçından sonra yaptığı açıklama bu. Galatasaray takımının duran top taktiği bu olamaz. Her duran topun başına gelip içine ediyor. İşin kötü tarafı zaman yiyiyor bide. Lan kullanmayalım en azından zaman gitmesin

Yıllardır aynı şeyi diyorum.
Bu adam bu seviyede top mop oynayamaz.

Bir sezon orta sahaya geçti, ölümüne mücadele etti o kadar.
Bir kere o vücut ne arkadaş.
39 yaşındayım benim vücudum senden sağlam.

Halı sahadaki dayılar var ya, herşeyi yapmak ister ama vücut gitmez, aynen bizim Ömer.

Gscimbom mobil

açıkçası bende hiç beğenmiyorum ama bu adam zaten ilk senesinde sol bek oynarken hiç beğenilmiyordu ve gitsin deniyordu

ancak ertesi yıl yokluktan sol iç orta saha oynadı ve bir anda parladı. Adamı tekrar sol beke çekince kötü olması şaşırtmıyor

birde üstüne zam yapıp 3 yıllık kontratı verdin. Suçu ömer'e atmıyorum bu yüzden

Duran toplarin usta ismi adeta bi virtiöz
Gercek oz buyucusu sensin yogi reiz
Paytak paytak kosturmalarinin hastasiyim

aslanım benim +3 puan senin sayende muz ömer

Geri
Üst Alt