#19 Ömer Bayram

Bu çocukların ne günahı var allah aşkına?

Emre akbaba olsun babel olsun ömer olsun kendi kendilerini sahaya sokmuyorlar. Belli ki bu formayı giyecek düzeyde değiller, ilk senesinde katkı verdiler her işte olduğu gibi yolun açık olsun denilip ayrılınır normalde. Tepkilerin asıl odağı asla bu çocuklar değil yanlış yerdeyiz.

su adamla 3 senelik yeni kontrat yapanlar ve yaptiranlar hesap vermeli. bu ömer bayram'i anadolu takimlarinda bile oynatmazlar muhtemelen. aziz behich'i kesemez giresun'da.
Onu Terim'e sormak lazım. Zamanında da Sabri'nin Galatasaray'dan gönderilmesi ile ilgili ben olsam sabriyi göndermezdim diye açıklama yapmıştı. İşin komiği hem bir hayalim var diye clyi işaret ediyor hem Ömer bayramla üç sene sözleşme yapıyor. Sormazlar mı adama kadrosunda Ömer Bayram olan bir takım cl nasıl alacak?

Sarıyer'de felan oynaması gereken budur
Mahmut değil
Veya ne bileyim Süleyman Luş felan değil

Ben artık kendisine kötü demiyorum

Futbolcu değil diyorum ama sinirlendiğim için değil gayet sakinim

Haftanın 3-5 günü antrenman yapıp futbolun içinde olan,bu işi profesyonel yapıp çuvalla para kazanan bu şahsın yaptığı tek şey

Topu alır
Topu çizgiye doğru biraz sürer
Topu soluna doğru çekip orta açacağını belli eder
O sırada rakip napıyo bu diye içinden geçirir
Ömer tamda düşünüleni ve belli ettiği şeyi yapıp topu soluna çekip orta açar

Çoğunlukla ya rakibe çarpar bu orta yada rakip karşılar

Bu şahsın yapabildiği tek şey bu

Rakip sağbekler ömer topu soluna çekmeden önce sağ tarafa gitseler bu şahsın yapabileceği başka bişey yok

Ortasaha icin oyuna girmeli solbek icin değil

kimse kusura bakmasın da bir oyuncu mücadele ediyor diye savunulmaz ya. Burası Galatasaray. O zaman altyapıdan 17-18 yaşında çocuklar oynasın, onlar da mücadele eder hem maaşları da asgari ücret seviyesinde

ömer bayram'ın kariyer zirvesi burasıdır. Maaşı da düşük falan değil, 650 bin euro gayet iyi hatta çok bile

Sözleşme imzalayana, Yabancı sınırı getirene, solbek olmayan adamı solbeke koyana kızın.
bu adam yeteneği kadar oynuyor.

buna sövmemek için kendimi zor tutuyorum

defollllllllllllll

Yeteneği yok ama en çok çabalayan adam ben kendisine kızamıyorum çünkü oyna dersen çıkıp elinden geleni yapar. 2. yarı komple orayı denedik sağ tarafın bahsi bile geçmedi bu da Ömer'in azminden kaynaklanıyor.

Bu herifle sözleşme uzatan her bir sorumlu hesap versin

Geri
Üst Alt