Cevap: #90 Sercan Yıldırım

oynasın artık sercan sıra ona gelmis olmalı

burak sercan bugun beraber oynayabilir kanımca

bu herifi 1 saniye izliyorum paf takımda bile oynayamaz diorum, 1 saniye izliyorum dunyanın en teknik oyuncusumu la bu diyorum

ne olacak boyle bilemiyorum.

Düzenli oynamak zorunda bu adam başka türlü olmayacak. Ama bizim takımda olmaz. Kiralayalım kalbur üstü bir Anadolu Takımına ikinci devre. Şöyle 13-14 maç oynasın bakarız.

Başlarda bocaladı. Ama genel anlamda iyiydi. Golünü de attı, tbr ;)

Devamlılığı halinde Türkiye'nin en patlayıcı ve etkili forvetlerinden biri olduğu görünüyor.

Galatasaray'a gitmesini çok desteklemiştim ama şu anda iyi ve oynayabileceği bir takıma gitmesi gerektiğini düşünüyorum.

Biz kendisini biliyoruz ve her daim inanıyoruz. :ayatollah:

Komple futbolcu. adam geçme, asist, oyun kurma, uzaktan isabetli pas, verkaç...herşey var bunda ama golcü değil bence. Yanında golcü oynasa gol rekorları kırarız. Bence ilk defa 4 değişmez forvet alternatifimiz oldu. Yerine göre rotasyon olacaklar. Rotasyona normalde karşıyım ama, bunlar rotasyon olur, çünkü hepsinin birbirinden farklı özellikleri var. (Umut, Burak, Sercan, Elmander)

Seninle ilgili düşündüklerimi yazsam büyük ihtimalle ceza alacağım. Senin için ceza almak mallık olacağından sadece git diyorum.

Senden bi yol olmaz, kusura bakma. Dost acı söyler..

büyük takım oyuncusu değil.

bu arada neden kuşların saçma sapan laflarla sayfaları doldurmasına izin veriyosunuz? neden milleti tahrik etmelerine izin veriyosunuz.

İlk yarı sonu yolcu ederiz.

sercan bu degil kesinlikle, özgüveni olsa, cok daha iyi bir sercan izlerdiniz, belki simdi biraz özgüven kazandiysa cok iyi

bakalim hayirlisi

Hayır ayağında top tutamıyor, pres yok, topu alınca yaptığı komik panik resmen suratına yansıyor. Bugün Burak'ın altın tepside verdiği pası bile dikkat ederseniz ilk anda düzgün kontrol edemedi.:D Ulan kaçıracak mı yoksa derken attı Allah'tan.. Kusura bakmasın, Galatasaray formasını böyle adamların giymesi beni üzüyor şahsen..

Geri
Üst Alt