1959 Öncesi Şampiyonluk Başvurusu Hakkında TFF Başkanı Konuştu

sss.webp

Başkan bugün 15:00'da GS TV'de gündem özel programına çıkacakmış.

Umarım deyimler, vecizeler ve dini sloganlar ile donatılmış laf kalabalığı yerine bir plan dahilinde açıklamalar yapılır. Bu başkanın son şansı bence.

ercan güven bile yazmıştı fenerin istediği ilkokul karnesini üniversite diploması saydırmak olur diye.

Söylentiler çıkmaya başladı. Vaziyet alın buralar karışacak.

Kendileri yaziyorlar salak herifler. ulusal olmadigi icin degerlendirmeye alinmamis. Bu demek oluyor ki sampiyonluklari kabul edemeyiz. Insan bir hata yapar, iki hata yapar 3 hata yapar dersin olabilir. Bunlar her gecen gun yeni yeni bir hata yapiyorlar artik sasirmiyoruz.

Kendileri yaziyorlar salak herifler. ulusal olmadigi icin degerlendirmeye alinmamis. Bu demek oluyor ki sampiyonluklari kabul edemeyiz. Insan bir hata yapar, iki hata yapar 3 hata yapar dersin olabilir. Bunlar her gecen gun yeni yeni bir hata yapiyorlar artik sasirmiyoruz.

Anlamadım hocam. "Ulusal olmadığı için değerlendirmeye alınmamış" bilgisi nerede?

Kardeşim az sakin olun..

Aslında haklısın sinir oluyorsun biliyorum da zaten bunların derdi bu..

Masus böyle yaparak bizans oyunlarıyla dümen çeviriyorlar..

Siz gıcık olursanız, onlar emellerine ulaşmış olurlar..

12 numaraya göre Erol Bulut Simone, Fatih Terim Kaçacaktı..

Bir pok bildikleri yok..Gül geç..

Kardeşim az sakin olun..

Aslında haklısın sinir oluyorsun biliyorum da zaten bunların derdi bu..

Masus böyle yaparak bizans oyunlarıyla dümen çeviriyorlar..

Siz gıcık olursanız, onlar emellerine ulaşmış olurlar..

12 numaraya göre Erol Bulut Simone, Fatih Terim Kaçacaktı..

Bir pok bildikleri yok..Gül geç..

Senin Başkan'ın durumun ciddiye alındığını gördüğü için kendini açıklama yapmak zorunda hissettiyse gülünecek bir durumda değiliz demektir.

Bu 12 numara Oğulcan olayınıda önceden haber vermişti. Tahkim'de ki çakalın biri bu 12 numara diyorlar. Umarım dediğiniz gibi kamuoyu yoklamasıdır. Hukuk falan umurlarında değil bunların tüm güç ellerinde.

Bunun olması sonrası GS'lilerin normal bir şeymiş gibi devam etmesi mümkün değil görüyorum yok yine geçeriz yok yayın geliri falan öyle bir şey yok.

Herkes unutacak Galatasaray'ı ve takım ligden çekilecek. 60 yıl sonra başvuru yapıp +9 şampiyonluk ekletmenin neresi kabul edilebilir? önce bizim Galatasaraylılar uyanık olup kabul etmeyecek. En ufak hakem hatasında şampiyonluk gidebilir diye ortalığı yıkan GS'liler bunların işine geleni yapamaz.

Senin Başkan'ın durumun ciddiye alındığını gördüğü için kendini açıklama yapmak zorunda hissettiyse gülünecek bir durumda değiliz demektir.

Yahu başkan bu konu hakkında konuşmasa da niye konuşmadı derdik..

Adam konuştu ve dalga geçti..

Zaten bu bilmemne çocuklarının ellerinde imkan olsa 60 senede çoktan yapmışlardı..

Kendileri de biliyorlar mide bulandırmak için yapıyorlar..

Geri
Üst Alt