1959 Öncesi Şampiyonluk Başvurusu Hakkında TFF Başkanı Konuştu

fb'nin kazandığı son 2 kupa

images

images

Nihat denen fener militanını onaylayıp seven klübümüz kendi eliyle yapmıştır bunlar yeni işler değil ne diyelim

Takimi ligden cekeceksin fifaya uefaya gideceksin tr den kimseyi almayin avrupa liglerine diye. Belgeleri koyacaksin hukuksuz is yapiliyor liglerde sike yapiliyor cezasiz kaliyor diye ondan sonra o uyduruk sampiyonluklarida bi tarafina monte etsinler
uefa fifa iç işiniz der ilgilenmez ancak uluslararası kupalara aykırı bir şey yaparsan ve ya siyasi işler çevirirsen devreye girer.

Tahkim kurulunun daha önce reddettiği bir konuya nasıl bir kılıf bulacaklar onu merak ediyorum.
Burası Türkiye zamanında şenes erzik bile adanademirsporu kanıtlanmış şikeden düşüren tahkimi görevden aldı ve karar uygulanmadı ki dönem akp dönemi bile değil. nerde yaşadığınızı unutmayın.

Tahkim kurulunun daha önce reddettiği bir konuya nasıl bir kılıf bulacaklar onu merak ediyorum.
Burası Türkiye zamanında şenes erzik bile adanademirsporu kanıtlanmış şikeden düşüren tahkimi görevden aldı ve karar uygulanmadı ki dönem akp dönemi bile değil. nerde yaşadığınızı unutmayın.

hocam burası Türkiye anakaragücünü bir emirle birinci lige aldılar ikinci ligde şampiyon olmamsına rağmen.
adanedemirspor mahkemede kanıtlandı itiraf ettiği şike için ceza verne tahkim kurulunu hemde şenes erzik görevden aldı ve ceza uygulanmadı.
yahu geçen sene ligde düşme kaldırıldı dünyada böyle bir kepazelik yok.

Burası Türkiye kimin sesi çok çıkarsa ve kim kimi önceden şikayet ederse istediğini yaptırır.

Twitterda ucu siyasete dokunacak ciddi çalışmalar yapmalı

futbol ile olan iliskimi komple bitirmek icin muthis bir firsat
onaylasinlar da, ben de bu turk futbolu denilen b.k cukurundan tamamen kurtulayim

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

bu fbnin istedigi sampiyonluklarin maclarini tff mi düzenledi ya da kendi aralarinda mi oldu?

mesela almanyada sampiyonluklar 1902den beri sayiliyormus sanirim
ama orada alman federasyonu düzenlemis maclari
bundesliga dönemi baslayana kadar eleme usulu oynanmis maclar

Karte-Deutsche-Fussballmeister.png

Bizim taraftarımızda çok bilgisiz. Saçma sapan argüman üretenler var bunları meşru kılacak şeyler söyleyenler, hakikatten bu futbol dünyasında algısı açık adam kanser olur genç yaşta.

Herkesin anlayacağı şekilde anlatayım;

Fenerbahçe diyor ki 5 elma, 6 armut, 7 muz, 10 tanede karpuzum var bunları toplayıp tek sayın çünkü temelde hepsi meyve. Hayır öyle değil hepsi farklı statülerde oynanmış amatör/profesyonel/ulusal/ulusal olmayan ligler/turnuvalar.

Süper lig başka bir statü 1959'da kurulmuş ve diğerlerinin buna eklemlenme şansı yok. Milli Küme kendi içinde diğer bir sürü oynanan turnuvalar kendi içinde değerlendirilir.

Eğer bu böyle olmamış olsa geçen 60 yılda 60 kere eklenirdi zaten.

Fenerbahçe'nin yaptığı post-truth'tır yani olmayan bir şeyi fazlaca konuşarak gerçekmiş gibi yerleştirme denir buna.

Adı üstünde Milli Küme yani lig değil eğer lig olmuş olsa zaten aynı anda başka şehirlerde başka turnuvalar oynanmazdı. Gerçi kime ne anlatıyorsak adamlar yine olsun alsınlar biz yine geçeriz diyor. :)

Şike yap üstünü ört havadan şampiyonluk yazdır sonra GS çık hadi oyna ulan sen adamlara ne istedilerse hukuksuzca alma şansı vermişsin yarın bir gün senin eski şampiyonluklarını bile FETÖ metö ayağına geri alırlar o zaman hiç sesin çıkamaz çünkü sarı öküz muhabbetini 2012'de şike olaylarında verdin bari bunu vermeyin ve boş konuşmayı kesin. Galatasaray bu olursa ligden çekilmeli futbol şubesini bu iş düzeltilene kadar kapalı kalacağını söylemeli sonra görürüz o delikanlıları.

valla bastakinin kaybı olmaz falan diyenler olmustA kendi adıma konuşayım malesef bunlara zamaninda her secimde oy atmıştım taki tv ye çıkıp başsaksehiri ben kurdum şampiyon olmasını isterim diyene kadar.Bizle çekişirken o.bassak sehir.Valla onlar bugün var yarın yok Galatasaraylılık ise devamli cok şükür. Oylari etkilenmez demeyin öyle bir etkilenirki

Bu konu gündemde özellikle tutulup GS üzerinde kalıcı bir medya algısı oluşturma planı var gibi duruyor.

Bir diğer durum ise şampiyonluk yolunda BJK ile hiç sürtüşme yaşamamaları, bu konuda yanlarında olduklarından dolayı olabilir.

eksideki gsliler sorun degil bu farki da kapatiriz kafasinda
onlar gibi düsünen baya gsli vardir elbet
millet bunu kabullenmis gibi görünüyor zaten bu forum disinda

Şu hareketleri benim takımım yapsa, takımımı tutmayı bırak Türkiye ligini takip etmeyi tamamen bırakırım utanırım yani.
Böyle bir şey olursa kutlama falan yaparlar böyle bir acizlik yok ya ezeli rakip falan değil onlar.Böyle aciz bir camia bizim en yakın rakibimiz olamaz

Uefa Fifa Cas.... vs bu işlere karışmaz iç mesele der geçer. Bunların bu cesareti yönetimin uyumasından kaynaklanıyor. Böyle bir karar çıktığında insanların vereceği tepkiyi bilseler cesaret edemezler. Ben Mustafa Cengiz’in yerinde olsam fb’nin başvurusu kabul ediliyor diye asparagas haberler çıkartırım. Böylece herkes verilecek tepikinin ne olacağını görür. Böyle bir kararda takımın ligden çekileceği kesin olarak deklare edilmeli.

Geri
Üst Alt