- 27 Ocak 2010
- 139.476
- 105.826
- 5.648
fb'nin kazandığı son 2 kupa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onun ben tipini vakumlayimKılışdar onaylamış rdash
Hocam bunların alayı safi rüzgar üst perdeden konuşup dururlar ancaBurdaki taraf Nihat Özdemir ama
uefa fifa iç işiniz der ilgilenmez ancak uluslararası kupalara aykırı bir şey yaparsan ve ya siyasi işler çevirirsen devreye girer.Takimi ligden cekeceksin fifaya uefaya gideceksin tr den kimseyi almayin avrupa liglerine diye. Belgeleri koyacaksin hukuksuz is yapiliyor liglerde sike yapiliyor cezasiz kaliyor diye ondan sonra o uyduruk sampiyonluklarida bi tarafina monte etsinler
Burası Türkiye zamanında şenes erzik bile adanademirsporu kanıtlanmış şikeden düşüren tahkimi görevden aldı ve karar uygulanmadı ki dönem akp dönemi bile değil. nerde yaşadığınızı unutmayın.Tahkim kurulunun daha önce reddettiği bir konuya nasıl bir kılıf bulacaklar onu merak ediyorum.
Burası Türkiye zamanında şenes erzik bile adanademirsporu kanıtlanmış şikeden düşüren tahkimi görevden aldı ve karar uygulanmadı ki dönem akp dönemi bile değil. nerde yaşadığınızı unutmayın.Tahkim kurulunun daha önce reddettiği bir konuya nasıl bir kılıf bulacaklar onu merak ediyorum.
hocam burası Türkiye anakaragücünü bir emirle birinci lige aldılar ikinci ligde şampiyon olmamsına rağmen.Tahkim kurulunun daha önce reddettiği bir konuya nasıl bir kılıf bulacaklar onu merak ediyorum.
Onlarinda 40veya 45 oluyormus diyenler varOluyor usta. Kuşlar öyle bir tarih aralığındaki şampiyonluk sayısını istiyor biz 1 kere onlar 9 kere şampiyon olmuş. 1903'den sayılır ise biz 37 oluyoruz
SM-A315F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
üstteki karikatür kılıklı herif ..fb'nin kazandığı son 2 kupa
![]()
![]()