Barış Toraman
Parçalı Üye
- 27 Ağustos 2018
- 3.867
- 3.426
- 698
Niye açıklansın yahu daha uzun bir süre değil mi bu süreç?
Perşembe en geç Cuma açıklanır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye açıklansın yahu daha uzun bir süre değil mi bu süreç?
Daha önce hangi bilgileri verdigs sözlük'te point guard adlı yazar (kendisine güvenirim direkt bilgi verir.) 1 hafta içinde bu işin onaylanacağını söylemiş. Buyrun GS'nin cenaze namazına ne yapacağız bakalım.
Güzel sebepmiş. Diğer yaptıkları zaten önemsizdi en büyük hataları Başakşehir olayı, harika yakalamışsın.valla bastakinin kaybı olmaz falan diyenler olmustA kendi adıma konuşayım malesef bunlara zamaninda her secimde oy atmıştım taki tv ye çıkıp başsaksehiri ben kurdum şampiyon olmasını isterim diyene kadar.Bizle çekişirken o.bassak sehir.Valla onlar bugün var yarın yok Galatasaraylılık ise devamli cok şükür. Oylari etkilenmez demeyin öyle bir etkilenirki
Konuştu ya işte geçen adamcengiz bey aman sessiz kalalım huzurumuz kaçmasın
yeterli mi sence rtaş ortalığı yakıp yıkmamız lazım gerekirse bütün başkan adaylarını geçmiş başkanları ortak masaya toplayıp ortak basın toplantısı düzenlemeli bir tarih değiştiriliyorKonuştu ya işte geçen adam
Gayet sert konuştu hemde.
Bir halt çıkmaz yav. Kabul edileceği bilgisi gelseydi konuşurlardı zatenyeterli mi sence rtaş ortalığı yakıp yıkmamız lazım gerekirse bütün başkan adaylarını geçmiş başkanları ortak masaya toplayıp ortak basın toplantısı düzenlemeli bir tarih değiştiriliyor
%10 u iptal eder anca.Tüm Galatasaray'lılar beinsportları iptal ederlerse görürler onlar yıldızları.
yüzde 10 olsa 100bin civarı iptal gelme ihtimalinde bile tutuşurlar. işte yüzde 10- 20 lik bir kayıp ihtimali bile tedirgin eder katarlıları, tff ye baskı yaparlar.%10 u iptal eder anca.
Türk insanı yani biz, toplumsal hareketleri beceremiyoruz.