1959 Öncesi Şampiyonluk Başvurusu Hakkında TFF Başkanı Konuştu

Tahkim kurulları zannedersem atama ile gelmiyor yani bir kontrol mekanizmaları yok bundan dolayı hukuk önünde avantajlı olursun lakin hukukta adamların elinde zaten siyasete dayamışlar sırtlarını ya baştan olmayacak bu iş ya da oldu mu kalacak maalesef.

Kuru fasülye gibi olduk koca Galatasaray gık diyemiyor, BJK istemese bu işi gerçekleştirmez ama bizim hiç bir etkinliğimiz yok, utanıyorum.
Malesef öyle

Her hafta Fatih hoca boşuna ceza almıyo

Beyaz TV'de birazdan bu konuyu reddeden tahkim başkanı konuşacak ayrıca ağır fanatik Selim Soydan'da bir şey demiş.

Böyle birşey olursa taş üstünde taş kalmaz, bence Feneri ele geçiren Fetöcülerin taktiği bu, milleti birbirine düşürecekler ortalik karışır Ali Koç gercekten çok tehlikeli biri, olmayacağini biliyor ben asil Siyasilerin buna neden müsade ettigini anlamiyorum.. olurda kabul edilirse takim Liğden çekilmeli, öyle fenerlilerin kuru sıkı atmasi gibi degil direk çekilmeli isterse amatöre düşürsünler..

Böyle birşey olursa taş üstünde taş kalmaz, bence Feneri ele geçiren Fetöcülerin taktiği bu, milleti birbirine düşürecekler ortalik karışır Ali Koç gercekten çok tehlikeli biri, olmayacağini biliyor ben asil Siyasilerin buna neden müsade ettigini anlamiyorum.. olurda kabul edilirse takim Liğden çekilmeli, öyle fenerlilerin kuru sıkı atmasi gibi degil direk çekilmeli isterse amatöre düşürsünler..

Cekilsin. Arkalarında oluruz. Zaten sampiyon yapmamak için kırk dereden su getiriyorlar. Uzerine tuz biber olur bu olay.

Sinan Engin: Bu şampiyonluklar verilmez

FF Yönetim Kurulu Üyesi Selim Soydan: "Fenerbahçe'nin hakkıysa alır. Hakkıysa alması lazım

Türker Arslan: " Fenerbahçe 1959 öncesi şampiyonluklar için, benim Tahkim Kurulu Başkanı olduğum, Haluk Ulusoy'un TFF başkanı olduğu dönemde başvuru yaptı, ama biz reddettik.!!"
Türker Aslan (Eski TFF Tahkim kurulu başkanı) : Tahkimin reddettiği karar değişmez.

Arkadaş ligden çekilsin demek ne? fenerli zihniyetiyle yazmayın şuraya önce bir düşünün.
Ligden çekildiğin an oyuncuların kontratları ne olacak kim hangi parayla ödeyecek onu?
Ligden çekildiğin an kulübün tüm sponsorları, gelirleri yok olur. Stad geliri bile yokken ne kadar zorlanıyoruz, ligden çekilsin diyenler var ya

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lanet olsun saçma sapan ucuz adi işler onaylanacak gibi, dünyadaki en şerefsiz ezeli rakip bizde anasını satayım. O Nihat itini istifaya çağırmadı bizim omurgasızlar. Onaylanırsa MC ve aciz yönetimi derhal istifa etmelidir

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Lanet olsun saçma sapan ucuz adi işler onaylanacak gibi, dünyadaki en şerefsiz ezeli rakip bizde anasını satayım. O Nihat itini istifaya çağırmadı bizim omurgasızlar. Onaylanırsa MC ve aciz yönetimi derhal istifa etmelidir

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
bence olmaz öyle bir şey klasik başarısız yönetim taktiği gündemi değiştiriyorlar.

Sinan Engin: Bu şampiyonluklar verilmez

FF Yönetim Kurulu Üyesi Selim Soydan: "Fenerbahçe'nin hakkıysa alır. Hakkıysa alması lazım

Türker Arslan: " Fenerbahçe 1959 öncesi şampiyonluklar için, benim Tahkim Kurulu Başkanı olduğum, Haluk Ulusoy'un TFF başkanı olduğu dönemde başvuru yaptı, ama biz reddettik.!!"
Türker Aslan (Eski TFF Tahkim kurulu başkanı) : Tahkimin reddettiği karar değişmez.

Selim Soydan itine bakar mısın doluşmuşlar TFF'ye. 1 tane GS'li yok lanet olsun.

Tahkim başkanının dediği hukuğa dayanıyor ama adamlar hukuk falan dinlemiyor.

Arkadaş ligden çekilsin demek ne? fenerli zihniyetiyle yazmayın şuraya önce bir düşünün.
Ligden çekildiğin an oyuncuların kontratları ne olacak kim hangi parayla ödeyecek onu?
Ligden çekildiğin an kulübün tüm sponsorları, gelirleri yok olur. Stad geliri bile yokken ne kadar zorlanıyoruz, ligden çekilsin diyenler var ya

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aynen Fenerbahçe karşısına çıkıp onları eğlendirelim adamlar keyiften çatlasın, istediğimizi yapıyoruz bu kafasızlar karşımıza çıkıyor yine hehe havadan +9 şampiyonluk eklettik, şikeden ayıklandık bir 10 yıl sonrada GS şampiyonluklarını el değiştirtiriz bize kimse karışamaz ki pısırık GS yine çıkar oynar.

Ne sözleşmesi ne sponsoru ya? GS üstüste 2 maç çıkmayacak sahaya ve alt lige düşecek o zaman göreceğim nasıl gelip ayaklarına yatacaklar ne kadarda haksızlığa, hukuksuzluğa karşı itaatkarsızın ya tek yol anarşi böyle bir durumda yayın havuzu, ligden çekilme hepsi ciddi gündem olmak zorunda. 10-20 yıl sonra kimse hatırlamaz bu şampiyonlukların nasıl eklendiğini herkes en büyük FB der siz de arkadan bakarsınız.

Federasyon da Fenerbahçe kulübünden daha çok fenerli var. Başvuruyu kabul edecekler. Nasıl olsa uyuşturucu alıp pudra şekeriydi diyerek yırtıyorsunuz. Ülkede hukuk mu kaldı?

1617008415972.webp

kesin hüküm hangi yeni kanıtla tekrar gündeme alınıyor?

bırakın kabul edilmesini gündeme alınması bile hukuka aykırıdır.

Bu ülkede hukuku takan, hukuktan korkan var mı?

Hukukun takılmadığı ortamda bile kesin hüküm sonrası yeniden yargılama, yeni yani eskiden öne sürülmeyen bir delilin ortaya konmasıyla yapılır. Ya da işte uluslararası üst mahkemeye başvurursun o hükmü bozar filan. Bizim ülkede de bu böyledir.

Kıytırık futbolda bir kesimin şımarıklığı için böyle bir karar alınamaz. Aynı şekilde yapılacak yeniden başvuruyu değerlendirmeye alacak herhangi bir kişi hukukçu olmaz olamaz. Fb yeni veya olayın seyrini değiştirecek başkaca bir konuyla başvuru yapmadıysa direkt reddedilmelidir.

Bjk ve Ts ile bir olup böyle bir rezilliğe engel olmamız lazım gerçi daha bizim yönetim hakkımızı savunmuyor onlardan ne bekliyecez ki

Bir sezonda 2 şampiyonluk olmaz diye saçma yerlerden savunma yapıyoruz. Zaten bunu bu şekilde kabul etmezler. Birini lig birini Tr kupasından sayıcaklar sonra bakın fenerin istediği değil sizin isteğiniz gibi oldu diyecekler. Burada bir siyaset yapılıyor. 5’i almak için 10 isteniyor.

Bundes Liga saymış, La Liga saymamış. EPL saymış, NBA saymamış yani burada ortak bir karar yok. Ortak tek karar her organizasyon işin başında bu kararı vermiş ve sonradan değiştirmemiş. Bizde saçma olan 60 sene önce verilen kararın değiştirilmek istenmesi. 60 sene ligi bu şekilde dizayn etmişsin şimdi her şey boşunaydı diyorsun. Ligin 20. haftasında puan sistemi değiştirmekten farksız.

Bjk ve Ts ile bir olup böyle bir rezilliğe engel olmamız lazım gerçi daha bizim yönetim hakkımızı savunmuyor onlardan ne bekliyecez ki
Yanlışım varsa düzeltin Bjk 20 şampiyonluk falan olacak herhalde, ses çıkarmıyorlar da zaten. Burada fbjk birleşmesi var gibi,o yüzden fb rahat hareket ediyor. Tabii ana neden bizim cidden çok pısırık davranmanız.

Geri
Üst Alt