Barış Toraman
Parçalı Üye
- 27 Ağustos 2018
- 3.867
- 3.426
- 698
Kamuoyu yapmaya çalışıyorlar sözde geçen haftada konuştu şimdide konuştu çakallar kanalı sizi göreceğiz bakalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu muhabbetin kesinlikle bir uzantısı da CL sisteminin değişecek olması gibi geliyor bana...Sanki daha kaliteli liglerden daha çok takım alınırken böyle popülaritesi azalmış hatta siyasi etkenin olduğu yerlerden en çok şampiyon olan katılsın bir de belki o senenin şampiyonu denilecek gibi.
Diğerlerini de kabul ederlerse yeni bir grup kurulacaktı ama sanırım o MTyi de etkiliyordu, tam emin olamadım şu an oraya teşvik etme olabilir...
Zaten amaç bizi tekrardan 14 senelik verdiğimiz araya döndürmek daha çok. Rekabetin tekrardan fb-bjkye dönmesi.
Bu sebeple dikkat edilirse bjk hiç sesini çıkarmıyor. 5 tane beleş aldığı şampiyonluğun yanına bir 5 daha alacak niye çıkarsın ki zaten...
Biz harici ligde hiçbir kulüp bundan rahatsız değil üstelik. Çünkü sistemin kendisi tepeden tırnağa fb olmuş. Ellerinde olmayan iki şey var lig haklarını almış bir kanal ve VAR sistemi...İkisiyle de kavgasına şaşırılmamalı. Bundan sonraki hedefleri de başarılı olursa bu ikisi olacak.
Okumak zor değil, önemli olan bizim buna ne tepki verdiğimiz.
En son 1 Nisan tarihinde taraftar baskısıyla, göstermelik ve bana göre yetersiz bir tepki konuldu.
Bununla ilgili atılmış resmi bir adım da yok. Söylemlerde kalan bir icraat var. Çünkü başımızdakiler tepedeki yetkililerden çekiniyor.
Onların ağzına bakıyor. O sebeple resmi adım yerine ekrana oynama ve bizleri oyalama taktiğiyle taraftarın da azıcık olan gazını alıyorlar.
Buna cesaret ederler mi etmezler mi meçhul ama biz kendi kendimizi bitirip yerken aradan çıkarırlarsa da şaşırmam.
Bu sonuç alındıktan sonra kendini de yırtsan faydasız. O yüzden yürütülmesi açısından başarısız bulduğum bir süreç...
Bu şekil gidersek de kaybedeceğiz...Yazık yani...
Çok doğru. Aynı şeyi düşünüyorum. Bence Aziz döneminden beri olan şeyler bunlar.Ali Koc bunlari uzun zamandir planliyordu gibi .
Rizespor, Kasimpasa ve Hatayspor zaten Arkadas ve PAF Takimi gibi .
Formalari satiyor Fenerium‘da.
Herkesle Arkadas oluyordu bi aralar, ona Para buna Sponsor, Adam hepsini kendi tarafina cekti, simdide Nihatla beraber giriyorlar.
Çok doğru. Aynı şeyi düşünüyorum. Bence Aziz döneminden beri olan şeyler bunlar.
Çünkü dikkat ederseniz, o da bir gün yerimi bırakırsam ona diyordu ve ikisinin kavgasının hep göstermelik olduğunu düşünüyorum.
Geçen gün piyasaya çıkması da ve kulübün teşekkürü de hem de fetö konusunda Aziz Ali efendiye giydirmişken bunu doğrular nitelikte.
Parayla tüm güç unsurlarını taraflarına çekme derdinler. Bizim de en büyük eksiğimiz şöyle insanları sanırım meydan da görmemek.
Onlara da yazıklar olsun. İşlerine geldi mi hepsi Galatasaraylı. Hani neredeler...
Yarın öbür gün Saran ve Acun da dahil olacak yayın için işte. Sözüm ona dışardan hepsi birbiriyle kavgalı ama verdikleri görüntü bu sadece.
Bizim zengin iş adamlarından daha planlı, programlı ve organize oldukları kötülük için dahi olsa aşikar.
Ali Koc bunlari uzun zamandir planliyordu gibi .
Rizespor, Kasimpasa ve Hatayspor zaten Arkadas ve PAF Takimi gibi .
Formalari satiyor Fenerium‘da.
Herkesle Arkadas oluyordu bi aralar, ona Para buna Sponsor, Adam hepsini kendi tarafina cekti, simdide Nihatla beraber giriyorlar.
Tabi kimse ses cikarmiyor KOC Holding sonucta.
Herkesle dost oldu sadece bizimle degil yani Planlanan birsey gibi !
Zaten Ali Koc , herkesyi Azizden ögrendi.
Ali onun ögrencisiydi ve zaten Ali Koc , Azizden daha parali ve daha Ikol (Koc Holding)
Acun zamaninda TV sunuculuk yapiyordu bak simdi nerlerde, adam FB icin Kulüb satin aldi, yoksa napsin Acun öyle bir Kulübü.
Altinordu bile oyunculari Avrupaya satiyoruz diyordu ama FB‘ye daha ucuza verdi .
Rizespor ve Kasimpsa öyle simdide Hatayspor!
Bakarsan Nihat ve Ali kavgaliydi ama simdi cok iyiler ayni Aziz gibi , plan cok iyi isliyor herkesde iyi yiyior, en cokta kendi taraftari.
Sarani bile Yayina alacaklar!
TFF‘i aldilar!
Kimse sormuyor artik kötü Transferleri veya Kötü futbolu .. Ali Koc basarisiz kimse diyemiyor ve demiyor cünkü herkes o 28 Sampiyonluga odaklandi ..
medyada da aynı durum var. galatasaray arka plana atılıyor.
2000'li yıllarda aziz zamanı da böyleydi.
2006 şampiyonluğu sadece maddi olarak zor şartlarda gelmedi. o zamanlar bizim kulüp genelde medya tarafından aşağılanan, dalga geçilen bir noktaya itilmişti. 2008 keza böyle. ertuğrul özkök'ün damadı ercan saatçi'nin hürriyet'teki köşesinde kulübe ağır ithamlarda bulunduğu ve karşılığında hiç bir şey yapamadığımız zamanlardı. yine o zamanlara dönüyoruz gibi hissediyorum.
ama elbet bunları da aşarız.
Kesinlikle tam olarak dönen dolaplar bunlar. Sonuç alınır alınmaz bilemem ama bir kitleyi peşine taktılar. Sosyal medya her konuda çok etken. Taraftar tek başına çırpınıyor. Kulüp o gün yapıp ertesi günü geri çekildi. Ne oldu, konu bitti mi yani...Sonuna kadar devam edilmeli. Biz geride kaldık. O da lige odaklı olduğumuzdan. Bugün itibariyle kötü bir şekilde nokta koyduk madem, bundan sonraki odağımız kesinlikle bunu önlemek üzerine olan, bu konuda atılacak olan resmi adımlar olmalı.
Yönetimin çekindiği şey neydi, şampiyon olamazsak...O yüzden belki de tepedeki sisteme karşı gelmiyorduk. Artık böyle bir imkan kalmadığına göre beklentim yüksek. Ama bu devam ederse tepkisizlik halleri yani, artık mevzunun kişisel menfaatlere kaydığını düşünüp onaylayacağım.
3 Takimda Sampiyonluk yarisinda.
Fark ediyorsan, en cok Galatasaray etkilendi bu olaydan .
Hayirlisi bakalim ne olacak.
medyada da aynı durum var. galatasaray arka plana atılıyor.
2000'li yıllarda aziz zamanı da böyleydi.
2006 şampiyonluğu sadece maddi olarak zor şartlarda gelmedi. o zamanlar bizim kulüp genelde medya tarafından aşağılanan, dalga geçilen bir noktaya itilmişti. 2008 keza böyle. ertuğrul özkök'ün damadı ercan saatçi'nin hürriyet'teki köşesinde kulübe ağır ithamlarda bulunduğu ve karşılığında hiç bir şey yapamadığımız zamanlardı. yine o zamanlara dönüyoruz gibi hissediyorum.
ama elbet bunları da aşarız.
Memlekette baska mudur kalmamisti herhalde bunu oraya atarlarken