Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.838
- 25.813
- 2.893
Akp'liye laf anlatmaya benziyor. Çalışma metotları da aynı. Yandaş kanallarla, trollerle yanlışı doğru göster; itiraz edeni itibarsızlaştır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar hala biz daha önce böyle bir dilekce yollamadik ve 28 Sampiyonluk icin basvuru yapmadik diyor ?
Hocam münferit başvuruya gerek yok. 2002'de bu yıldız sistemine geçildiğinde tahkim karar vermiş o dönem BJK başvurmuş FB'de isteğini söylemiştir ve karar bağlanmış kesin hüküm var. 1957 öncesi dahil edilemez diye yani bu olayı şöyle anlatayım;
Bugün örnek veriyorum Adana Demir gitti 59 öncesi için başvurdu ve reddedildi bu FB-BJK-GS ve diğer tüm takımlar için geçerli. 59 öncesi takımlara göre değişen bir şey değil yani karar tektir.
bir bu eksikti
Rodop'u dinledim şimdi TFF'den 2-3 kişi ile konuşmuş diyor bu karar TFF'yi ve tahkimi aşar. Ya yerel mahkemeye devredecekler topu ya da 2-3 yıl sürebilecek bir inceleme olacak haliyle olmayacak diyor. TFF'ye kalsa dünden kabul ederler ama yapamıyorlar kolay iş değil diyor.
ne kadar güvenirsiniz bilemem.
bAŞKanÜnal Aysal: "Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzon olarak hepimiz geçmişimizle gurur duyuyoruz. Ama bu bizlerin modern futbolun hedeflerinden vazgeçip geçmişe dönmemizi gerektirmez. O dönemin futbolu ile bugünkü futbolun kurumları ve kuralları artık çok farklı." (Akşam)
Ünal Aysal: "Fenerbahçe'nin bu başvurusu bana 'İflas eden tüccar eski defteri karıştırır' atasözünü hatırlatıyor. Bu konuda Fenerbahçeli dostlarımızın ortaya böyle bir öneri getirirken ciddi olduklarını da zannetmiyorum."
Ünal Aysal: "Sorun tarihsel olayların değiştirilmesi ile ilgili değil. Modern futbolun kurumsal yapısının yeniden kurgulanarak yeni kriterler ve kurallarla şampiyonlukların düzenlenmesidir. Özetle, elma ile armutun aynı 'meyve' sayılarak beraber tartılması hiç mantıklı sayılamaz"
Ünal Aysal: "TFF'nin bu müracaata vereceği olumlu cevap Türkiye'de zaten gittikçe kurumsal çatısı çatırdayan, tarafsız ve modern futbol yapısının iyice geçmişin vesayeti altında enerjisini kaybedip çökmesine sebep olabilir."
Ünal Aysal: "Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzon olarak hepimiz geçmişimizle gurur duyuyoruz. Ama bu bizlerin modern futbolun hedeflerinden vazgeçip geçmişe dönmemizi gerektirmez. O dönemin futbolu ile bugünkü futbolun kurumları ve kuralları artık çok farklı." (Akşam)
Ünal Aysal: "Fenerbahçe'nin bu başvurusu bana 'İflas eden tüccar eski defteri karıştırır' atasözünü hatırlatıyor. Bu konuda Fenerbahçeli dostlarımızın ortaya böyle bir öneri getirirken ciddi olduklarını da zannetmiyorum."
Ünal Aysal: "Sorun tarihsel olayların değiştirilmesi ile ilgili değil. Modern futbolun kurumsal yapısının yeniden kurgulanarak yeni kriterler ve kurallarla şampiyonlukların düzenlenmesidir. Özetle, elma ile armutun aynı 'meyve' sayılarak beraber tartılması hiç mantıklı sayılamaz"
Ünal Aysal: "TFF'nin bu müracaata vereceği olumlu cevap Türkiye'de zaten gittikçe kurumsal çatısı çatırdayan, tarafsız ve modern futbol yapısının iyice geçmişin vesayeti altında enerjisini kaybedip çökmesine sebep olabilir."