1959 Öncesi Şampiyonluk Başvurusu Hakkında TFF Başkanı Konuştu

Ben sanmıyorum. Onaylama işi şu raddede hatta zamanda olmaz. Başka biri olsa FB başkanı bir nebze derdim.

Sanırım düşünceye alıştırmaya çalışıyorlar
Bir şeyi kabul ettirmek istiyorsan önce söylentisini yayarsın

Ama bu saçma kararı asla kabul etmeyeceğiz ve tanımayacağız !

valla bastakinin kaybı olmaz falan diyenler olmustA kendi adıma konuşayım malesef bunlara zamaninda her secimde oy atmıştım taki tv ye çıkıp başsaksehiri ben kurdum şampiyon olmasını isterim diyene kadar.Bizle çekişirken o.bassak sehir.Valla onlar bugün var yarın yok Galatasaraylılık ise devamli cok şükür. Oylari etkilenmez demeyin öyle bir etkilenirki
Güzel sebepmiş. Diğer yaptıkları zaten önemsizdi en büyük hataları Başakşehir olayı, harika yakalamışsın.

olur da tescillenirse mevcut başkan ve ekibi galatasaray tarihinin en kötü yönetimi olarak tarihe geçecektir. nasıl ki hakan şükür fetö yüzünden yanlış hatırlamıyorsam ihraç edildi, resimleri, görüntüleri kaldırıldı, mustafa ve abdürrahim için roma imparatorluğunda kimi imparatorlar, vatan hainleri için yapılan damnatio memoriae (hatıranın lanetlenmesi) uygulanmalı. isimleri, hatıraları galatasaray tarihinden silinmeli.

Yönetim neden ortalığı ayağa kaldırmıyor göz göre göre saçmalığın daniskasını gerçekleştirecek pislik herifler fenerin yerine biz olsaydık şimdi ülkenin birinci gündemi olmuştu bu konu her yerde bu konuşuluyor olurdu bu sessizlik neden galiba kabul edilmez diye düşünülüyor ama kim olduklarını bilmiyorlar galiba tffnin de tahkimin de hayret bi olay

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

cengiz bey aman sessiz kalalım huzurumuz kaçmasın

yeterli mi sence rtaş ortalığı yakıp yıkmamız lazım gerekirse bütün başkan adaylarını geçmiş başkanları ortak masaya toplayıp ortak basın toplantısı düzenlemeli bir tarih değiştiriliyor
Bir halt çıkmaz yav. Kabul edileceği bilgisi gelseydi konuşurlardı zaten

Tüm Galatasaray'lılar beinsportları iptal ederlerse görürler onlar yıldızları.

bu konuda ikinci kez yazıyorum tahkim hadi verdim oldu dediği anda futbol hukukunda farklı bir gelecek bizi bekler. Yarin oburgun +1 fazlaligi alan takim 2011deki şike olayını tekrar acar hem Beşiktaş hem feneri küme düşürür 30 sene ağlarlar.
Öyle tahkimin veya x kişisinin verin o şampiyonlukları diyemeyecek kadar ciddi bir iştir.
Bu isin hukuk kısmına taşınacağını bildiği için birileri yargıtay vs diye geziyor.

Geri
Üst Alt