1959 Öncesi Şampiyonluk Başvurusu Hakkında TFF Başkanı Konuştu

Koskoca kulübün tarihi belgeler diye paylaştıklarına bakın. Monitöre bakamıyorum utancımdan püü size. Ulan bu FB'nin durumu bizi bile geri çekiyor rekabet yok ki ortada.

Koskoca kulübün tarihi belgeler diye paylaştıklarına bakın. Monitöre bakamıyorum utancımdan püü size. Ulan bu FB'nin durumu bizi bile geri çekiyor rekabet yok ki ortada.
Adamlar amatör ile profesyoneli bile ayırt etmiyor. Statülerine bile bakmıyorlar bu kadar komik olabilir yani. Sanki onlara o senelerde şampiyon olmadınız diyoruz. Statü farklı o yüzden aynı statüde sayılamaz diyoruz ama bunu bile anlayamıyorlar.
EyX2CP4WgAAChxr

Yalı çocuğu aslında istediğini aldı herifin derdi parayla şampiyonluklari almaktan ziyade 3 yıldır rezil ettiği soyadını kurtarıp gündemi degistirmekti bunuda başardı gündem takım üzerinde kalsaydı 3 yıldır bütün branşlarda rezillikler yaşattı

Ya gerçekten muhatap aldığımız kulübe bak. Her kulübün kuruluş yılından itibaren zaten böyle başarıları var ve bunları paylaşmak kadar doğal bir şey yok. Biz bunlar için çıkıp dilenmiş miyiz, ondan haber versinler!

Aramızdaki en farklı maç olan 7-0 bile misal Tvlerde çıkar, resmi sayfadan yazılırdı vs ama profesyonel lig açıdan, bu dönemin futbol sistemine uymadığı için hepsi tarihidir fakat değerlendirme dışıdır. Bunu anlamayacak kadar kıtlar mı, s...k taklidi mi yapıyorlar yoksa günü kurtarma çabası mı bilmem ama bir dünyaya dönsünler artık.

Galatasaray 14 sene şampiyon olamadığında bile düşünsünler ki bu kadar aciz olup eski defterleri kurcalamamış...O zamanlar fb bjk rüzgarı varken neden sahip çıkmamışlar da şimdi istiyorlar, amaç belli başarısızlığı örtmek. Arayı ancak masa başında kapatacağını kabullendiklerinden tüm tuşlara hunharca basıyorlar. İnsanın kendini bilmesi güzel. Başka türlü itseler bile busunuz işte. Bu işi bu sene dillendirme sebepleri kesinlikle CL konusu. Onun yenilenecek sistemi.

Ortada TBMM önergesine verilen resmi bir cevap var ve bu cevap verilirken de bahsedildiği gibi Bjk şampiyonluğu verilirken alınmış bir tahkim kararı var. Bu iki belge bile hukuken olmasının imkansız olduğunu gösteriyor zaten.

Aç karın

Yüksek nalın

Salın fenerim salın...

Bilmemnesine koyduğumun şikecileri..

En sonunda yildizlari kaldirirlar konu kapanır yaw.

Mesele yıldız değil, şampiyonluk sayısına göre yayın gelirlerinde katsayı var. daha fazla pay almaya çalışıyorlar. Mesele sadece yıldız değil para da var işin ucunda.

Ölümü gösterip sıtmaya razı edilmek bu tip süreçlerin genelde amaçlanan esas sonucudur.

Kısacası amaç bunun reddini alıp yıldızları kaldırtmak veya yıldız ekletmekse bu da kabul edilmemeli.

Daha önce başvuru yapmadık diyorlar. Eğer bize 62 sene sonra neden başvuru yaptıklarını açıklayabilirlerse, belki kaale alabilirim kendilerini.

Ben 2 sonuç bekliyorum.

*59 milat sayılacaksa bjk'nin şampiyonlukları yok sayılacak. ( bu zor ihtimal )

*Yada bu şampiyonlukları verecekler , yıldız ve şampiyon gelirini 59'dan sonrasına göre hesaplayacaklar.

Ne şiş yansın ne kebap olacak sanki..

Bunların belge dedikleri twitterdan paylaştıkları şeylerse bunları kaale almaya utandım.

Bu konu niye yine hortladı bilgisi olan var mı
FB'nin sampiyon olmayacagi kesinlesti cunku. Alissak iyi olur Fener buradan gidiyor artik 3 Temmuz'da terorle mucadele ettik, otobusumuz kursunlandi diye her konuda bizim istedigimiz olmali, bizim 28 sampiyonlugumuz var. Bu yalanlari surekli olarak tekrar ederek kamuoyu algisini degistirmek istiyorlar mevzu bundan ibaret.

Geri
Üst Alt