#2 DeAndre Yedlin

Beklediğim birçok şeyi gösterdi. Az şansımız olsa 2-3 asist yapmıştı bile. Takıma uyum sağladıkça daha da iyi olacaktır.

Feguli linnes tercih ederim .
Yada en kötü Oğulcan ile linnes .
Tabi ilk maçı zaman tanıyalım .

Kerem girdikten sonra kalitesini gösterdi.

Ortaları kötü diyorlardı. Demek ki premier lige göre kötüymüş

Hücumu iyi ama savunma kötü bunda Babel'in kanat oynamasıda var savunma yönünde iyi rakiplere karşı sıkıntı çektirir

Ben gayet beğendim Özellikle Feghouli Orta sahanın önünde dönüp Yedlin'in önünde de Kerem oynarsa çok fayda sağlar

Önünde Babel yanında donk varken birebirde ligin en tehlikeli 3 adamından birini durduracagini düşünmek cidden iyi kafa..

10 üzerinden 5

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu elenmeyke kasimpasa maci garanti 3 puan o kesin oldu..Ama fenerin elendigi kupayi alsak cokerlersi hemde antalyayo yenip final yapacağın bi kupaydi

Hücüm da net fark yaratıcak. Savunma zaafiyeti var evet ama. Ilk 45 dakikadaki kadar da kötü değil. Iyi oyuncu gömmeye gerek yok.

ligin en dişli rakiplerinden biriyle oynadık + önünde babel vardı. diğer maçlarda görmek lazım hemen gömmeyelim. ayrıca bir asistini de yediler.

Birkaç maç daha görmek lazım

bana orta açma anlamında ışık verdi,dan dun rastgele orta açmıyo bindirmeleride iyiydi çok etkili kullanabiliriz bu adamı ama önündeki adamın çizgiyi kullanan biri değil içe kat edip buna alan açması lazım

ilk yarıda hem kanadından pozisyon verdi hemde yerini bazen kaybetti ama babel tek bıraktı adamı bide alanya iyi takım onuda göz önünde bulundurun,davidson nwakayeme gibi adamlar beklere sıkıntı çıkartacak tipler çoğu maçta pek sıkıntı yaşamaz

yinede heh bumudur işte bizim sağbekimiz,bekleyip görücez

Ortalarını beğenmedim, kaldı ki orta isabet oranı zaten kötü bir adam.

Fakat ileri iyi çıkıyor, önünde oynayacak adama çok iş düşüyor.

Yedlin-Babel
Yedlin-Feg

Filan intihar olur lig maçlarında. Ya da Yedlin e ileri çıkma diyeceksin. O zaman da bir numarası kalmaz.

Ben beğendim. Önünde savunma katkısı da verebilecek bir kanatla oynarsa çok faydası olur. Kadromuza göre ya Kerem - Yedlin ya da Oğulcan - Yedlin olur.

Geri
Üst Alt