#2 DeAndre Yedlin

daha ligi tanımıyor. aynı şekilde hoca da yedlin'i yavaş yavaş tanıyacaktır. ofansif olarak hızıyla fark yaratır ama atağa çıktığında geride büyük boşluklar bırakıyor gibi duruyor ilk maç izlenimi olarak.

alanya gibi iyi takımlarla oynarken ofans yerine defansa bir tık daha önem vermesi konusunda uyarılırsa bu sorununun çözüleceğini önümüzdeki bir kaç sene sağ bekte sorun yaşamayacağımızı düşünüyorum

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

En azindan 1 - 2 defa orta yerine pas verdi. Gedson da ilk 11 basladiginda sanirim Luyi de ilk 11 baslamali. Topu direk Gedson - Taylan - Fegh'e verip oyun baslatilir.

Omar iyi degil super ligde oynuyoruz savunmasi super olmasi gerekmiyor.Hucumda les denir.Mariaono cok agir bize ileri geri yapacak biri lazim denir. simdide yedlinine senin isin defans yapmak bosver hucumu deniyor taraftar ne istedigini bilmiyor Onune kerem gibi bir adam koyarsan sag bekte siritmaz bindirmeleriyle rakibin basini dondurur ilk yari ortalari kotuydu ikinci yari baya iyiydi .Ben kendisini begendim ucak gibi adam cok rahat ceza sahasina giriyor adam hizi sayesinde. Defansta yapmayi versin olmadi 3 5 2 yapariz Donk Marcao Luyin oynariz onuda ileri atariz .

Yav rakip yarı sahaya geçtiği anda orta açma olayı bir bizim ligde var zaten. Caner gibi 40 metreden orta açanlara manyak gözüyle bakarlar başka yerde.

O yüzden çizgiye inmeye çalışıyor ki kaç kere de başardı bunu. Kılınç'a pası %100lüktü. Havadan ortaları da fena değildi ki pasör bir kanatla fazlasını da yapabilir.

Karşısında da ligin en iyi sol açığı vardı Nwakame'den sonra.
Yedlin 3 lu defansta fena olmaz gibi Luyin Marcao Donk daha saglam olmaz mi?

Sabri gibi bir efsaneye haksızlık olmuş rdash
d254ab7358bb81e47dcc9dd1132fa184--youtube-watches.webp

Çok zor bir sınavla başladı , Paşa maçından sonra burayı göreceğiz

neyini beğenmediniz ya hızı ile bile fark yaratır ortalarıda iyiydi gayet ama mariano gibi oyuncu kurucu değil tabii ki.

ilk yarı ne babel ne belhanda yardım etti adama götü düştü herifin 100 metre gidip gelmekten

Evet defansı sıkıntı arkada büyük boşluklar bırakıyor ancak hızı ile bir şekilde dengeler diye düşünüyorum. Daha yavaş yavaş lige de ısınacak çok verim alırız bu adamdan

O değil de Feghouli-Mariano uyumunu hiçbir sağ kanat sağ bek uyumunda göremedik kaç senedir. Marianoya bitik diyenler vardı ama futbol zekası çok yüksek bi adamdı

Babel ve Belhanda ilk yari kimildamadilar bile. Herif ne yapsin. Ha 1 pozisyonda bireysel hata yapti o baska.

bu ligde sifira inip iceri girebiliyor. emre kilinca iceri girip attigi pas beni mest etti. Umutluyum bu heriften

Babel ile olmaz
Kerem ve sağ iç feg ile görelim

Beyler şu ana dek Yedlin'i izleme şansım olmadığı için kıyaslama yapamıyorum. Sizce Yedlin mi, Rosier mi?

Geri
Üst Alt