- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Bu hafta işi zor vs Gradel altından kalkabilir umarız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasil goremedin yaw Erzurum macinda Luyindama onune gulle gibi toplar atiyordu ama gene yetisiyordu onunde dogru durus bi adam olmadigi icin fazlada cikmiyor artik ileri Onunde Ogulcan yada Kerem oynasa ofansta cok is yaparperformansı pek olumlu gelmiyor bana da. yine de biraz daha süre vermek lazım. yanlız gelmeden önce müthiş bir sürat ve aletizmi olduğu söyleniyordu. onu da pek göremedik henüz.
bir bu bir emre kılınç. oynatmasan da, oynatsan da olmuyor.
O Yorumlar sirf sari karttan dolayi hatta bazilari kotu oldugu icin oyundan alindigini saniyor.Ikinci yari bir Sari daha gormesin diye alindi ama zaten hakemin gosterecegi varmis Mamiye gostermis .Tamam bende futboldan anlamiyorum ama bunlar futboldan anlamaklada ilgili degil bazilari gordugunu yorumlayamayip baskalarinin yorumlarina kendi yorumlariymis gibi yorum yapiyorlar.Besiktasin trasfer listesindeyken Youtuber adamin biri defansi iyi degil demisti simdi herkes defansina takmis Omarin defansi iyiydi ama ofansi kotuydu onuda kimse begenmiyordu taraftar ne istedigini bilmiyor.Bi kere Bana kalirsa ben her zaman Ofansif bek severimki kendisi gayet ofansif bir pek oyunu rakip sahaya yiktigimiz maclarda cok is yapabilecek bi adamki kupadaki Alanya macinda bunu gosterdi.Millet mariano diyor da mariano ilk geldiği sezonun devre arasından sonra sürekli sovulen bir adamdı...
Ayrıca yedlin gerçekten hangi konuda 2-3 maçta hayal kırıklığı yarattı merak ediyorum..
Alanya lig maçında gayet iyiydi ilk golu hazırladı...
A.gucu maçında da adama bedavadan sarı kart verip kitleriler ki ilk yarıda ortalama bir oyun oynadı pozisyon bile vermedik zaten..
Bazen çok ezbere yorum yapılıyor..
yokBu maç neden oynamadı mantıklı açıklaması varmı teknik heyetin.
Hocamizin keyfi öyle istedi.Bu maç neden oynamadı mantıklı açıklaması varmı teknik heyetin.
Hocamız istediyse laf edemem haklıdır.Hocamizin keyfi öyle istedi.