#2 DeAndre Yedlin

Bu hafta işi zor vs Gradel altından kalkabilir umarız

..
Screenshot_20210306-224937__01__01.webp

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Feghouli ile oynarsa iş yapar diye düşünüyorum umarım yanılmam.

Linnes yeteneksizini izlemektense binkere Yedlini izlerim herif hem enerji dolu hem hizli hemde canini tisina takip mucadele ediyor

performansı pek olumlu gelmiyor bana da. yine de biraz daha süre vermek lazım. yanlız gelmeden önce müthiş bir sürat ve aletizmi olduğu söyleniyordu. onu da pek göremedik henüz.

bir bu bir emre kılınç. oynatmasan da, oynatsan da olmuyor.
Nasil goremedin yaw Erzurum macinda Luyindama onune gulle gibi toplar atiyordu ama gene yetisiyordu onunde dogru durus bi adam olmadigi icin fazlada cikmiyor artik ileri Onunde Ogulcan yada Kerem oynasa ofansta cok is yapar

Millet mariano diyor da mariano ilk geldiği sezonun devre arasından sonra sürekli sovulen bir adamdı...

Ayrıca yedlin gerçekten hangi konuda 2-3 maçta hayal kırıklığı yarattı merak ediyorum..

Alanya lig maçında gayet iyiydi ilk golu hazırladı...
A.gucu maçında da adama bedavadan sarı kart verip kitleriler ki ilk yarıda ortalama bir oyun oynadı pozisyon bile vermedik zaten..

Bazen çok ezbere yorum yapılıyor..
O Yorumlar sirf sari karttan dolayi hatta bazilari kotu oldugu icin oyundan alindigini saniyor.Ikinci yari bir Sari daha gormesin diye alindi ama zaten hakemin gosterecegi varmis Mamiye gostermis .Tamam bende futboldan anlamiyorum ama bunlar futboldan anlamaklada ilgili degil bazilari gordugunu yorumlayamayip baskalarinin yorumlarina kendi yorumlariymis gibi yorum yapiyorlar.Besiktasin trasfer listesindeyken Youtuber adamin biri defansi iyi degil demisti simdi herkes defansina takmis Omarin defansi iyiydi ama ofansi kotuydu onuda kimse begenmiyordu taraftar ne istedigini bilmiyor.Bi kere Bana kalirsa ben her zaman Ofansif bek severimki kendisi gayet ofansif bir pek oyunu rakip sahaya yiktigimiz maclarda cok is yapabilecek bi adamki kupadaki Alanya macinda bunu gosterdi.

Bence marianonun ancak getir götürünü yapar ne hücumda ne defansta güven veriyor topla da çıkamıyor linnes gibi olacak seneye as sağ bek alırsak yedek sağ bek olarak bekler . inşallah benim görüşlerim yanlıştır da yarın beni utandırır.

Bu maç neden oynamadı mantıklı açıklaması varmı teknik heyetin.

Linnes’den tek bacağıyla bile daha iyi oynardı oynatılmaması saçmalık

Adama tonla laf dedim 24 saat geçmedi sahada aradım ..

Vaziyet o kadar çaresiz anlayın yani

Şampiyonluk yolunda en çok katkı alacağımız isimlerden biri
Ama biz oynatmıyoruz

Linens var olmazsa dalton oynar, sana gerek yok kocum. Simdi iyi oynarsin falan aman aman, başimiza iş acma

O degil de Cuadrado 2 sene bizde oynasin isterdim.

Geri
Üst Alt