- 13 Şubat 2009
- 26.818
- 24.079
- 3.048
Teşekkürler @Muhammed Safa Eker :tiphat:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Muhammed Safa Eker eline sağlık kardeşim emeklerin için uzun aradan sonra eurovision'a döndüm gerçi sonunculuktan kıl payı kurtuldum ama olsun güzel heyecan oldu![]()
Ben demiştim tebrikler
#Tapatalk#
Sağlık olsun reis nasip bidahakine artık![]()
@Muhammed Safa Eker son şampiyon olarak organizasyon için teşekkür ediyorum ve devamını diliyorum![]()
Bu arada ilk başta Neşet Ertaş şarkıları çoktan kapılmıştır diye düşündüm ve Orhan Hakalmaz - Ahirim Sensin parçasını Muhammed'e gönderdim fakat hemen dakikalar içerisinde fikrimi değiştirip Neşet Ertaş - Gönül Dağı ile bir şansımı deneyeyim dedim ve tuttuBu arada şampiyon aslında Erman Türker değil tabi ki Neşet Ertaş. Tek bir parçası dahi müthiş bir fark yaratıyor. Allah gani gani rahmet eylesin...
Tebrikler beyler @Erman Türker @Osman Uzdu @Ertuğrul Akkaya
@Uğur İz ne yapmışlar aslanım sana öyle ya![]()
Abi normal sonuç.Katıldığım herifin adını ilk defa duydum.D Belliydi böyle olacağı.
ahirim sensin bildiğim kadarıyla Neşet Ertaş ' ın , zaten üstadın şarkı havuzu geniş böyle yarışmalarda onun eserleri hep liderliği görürD
Eyw. renkdaş sana da tebrikler 3. olacağım dedin ve oldun helal![]()
Tebrikler beyler @Erman Türker @Osman Uzdu @Ertuğrul Akkaya
@Uğur İz ne yapmışlar aslanım sana öyle ya![]()
@Erman Türker, @Osman Uzdu, @Ertuğrul Akkaya tebrikler
Osman 2. olmuşsun reis yokluğumu hissetmişsin :moody:.