2. GSCimbom HalkVision Şarkı Yarışması | Şampiyon Erman Türker!

Yahu Terim'in kariyerine bir sey dedim mi ben?Tarihimizin en basarili hocasi ama son 1 senede yaptiklariyla efsane unvanini kaybetti benim gozumde.Asil senin gibilere laf anlatmak zor.Hic mi icin sizlamadi Demiroren baskanimiza salladigi zaman yaninda gulerken?

1.si senin özelinde bir şey demedim. Genel konuştum. Neden cevap yazma gereği duydun bilmiyorum. Senin Terim hakkında ne düşündüğünü bilmiyorum hiç de ilgilenmiyorum açıkçası. Terim'i eleştirenlere de bir şey demem zaten lafım daha çok kebapçı, tarator vs. ifadeler başta olmak üzere dilediği hakareti, dayanağı olmadan, düşmanca tavır sergileyenlere, emeklerini, yaptıklarını bir çırpıda silenlere...

Terim'in hatası elbette vardır ama başkanın hiç mi yok. Zaten olay Terim-Başkan olayı değil, bizden resmen kopartıldı, emir geldi gitmek zorunda bırakıldı. (bence). Benim gözümde hala da efsanedir. Bu kadar.

1.si senin özelinde bir şey demedim. Genel konuştum. Neden cevap yazma gereği duydun bilmiyorum. Senin Terim hakkında ne düşündüğünü bilmiyorum hiç de ilgilenmiyorum açıkçası. Terim'i eleştirenlere de bir şey demem zaten lafım daha çok kebapçı, tarator vs. ifadeler başta olmak üzere dilediği hakareti, dayanağı olmadan, düşmanca tavır sergileyenlere, emeklerini, yaptıklarını bir çırpıda silenlere...

Terim'in hatası elbette vardır ama başkanın hiç mi yok. Zaten olay Terim-Başkan olayı değil, bizden resmen kopartıldı, emir geldi gitmek zorunda bırakıldı. (bence). Benim gözümde hala da efsanedir. Bu kadar.

15 yaşında diyince beni kast ettim sandım.Sorun yok pardon

Beyler HalkVision başlığında Fatih Terim konusunu tartışmanın ne manası var? Uğur kardeşim espiri yapmak istedi. Kötü bir niyeti yok. Osman'ın da bu konuda üzerine çok geliyorlar. O yüzden o da biraz hassas artık bu konuda. Lütfen uzatmayalım.

Buarada yarışmayı adeta 40 yıllık organizatörmüş gibi yöneten @Muhammed Safa Eker ve yokluğumu aratmayarak Muhammed'e yardımcı olan @Burak Pakdemir kardeşime teşekkür ederim. İyi iş çıkardınız gençler. Tebrik ediyorum.

Sağol abi. 40 yıllık organizatör falan... Utandım bak şimdi. :redface-new:

Bu arada Burak dediği gibi konuyu kitleyerek bana hafiften "Haddini bil." mesajı verdi. :(

Yavaş yavaş konsept önerilerinizi söyleyin bir bakalım :)

Geçen yarışmada Sanat Müziği demişti Murat abi.Ben de katılıyorum.

GSCimbom TSMVision Şarkı Yarışması konseptini bende destekliyorum.

Artık halktan biri olduğuma göre sıram geldiğinde ben de yapacağım yarışmayı :)

sırf bu yarısma için A.A 25 de modluğu bırakabilir.

bekliyorum açıkcası

Ulan iyi ki bir HalkVision yaptık. Bütün yöneticiler yöneticiliği bıraktı. Ne yarışmaymış arkadaş :D

Şaka bir yana. Sizleri özlüyorum kardeşim. :sad007:

Eyvallah sağolasın.

Emrah kimi atadı benden sonra Eurovision organizatörlüğüne, kendi sahalara geri dönecek mi yoksa :D

Eyvallah sağolasın.

Emrah kimi atadı benden sonra Eurovision organizatörlüğüne, kendi sahalara geri dönecek mi yoksa :D

İkna turlarına başladım. Yapabilir bence. :)

Kimse atanmadı. Zaten yarışma yapacak yöneticilerin hemen hemen hepsi ayrıldı. O yüzden de bence artık final yapmakta fayda var. Toparlanıp bomba gibi döneriz sonra. Ona kadar siz de yönetimde olursunuz herhalde. :)

Aslan'da yarışma fanı oldu benim gibi. :D

yarismanin orijinali yonetime ait

boyle bir yarisma taserona devredilemez, musadenizle sansurluyoruz :oley:

Halkvision yaparsam Alpay katılamaz ki :) Kural öyle.

Geri
Üst Alt