- 27 Ocak 2010
- 132.426
- 97.560
- 5.488
herzaman herzaman şampiyon olcak değiliz ya Vasficim arada 2. olalım 4. olalım![]()
Tam 12 puan ile şampiyonluğu kaçırmışsın reis :distant:.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
herzaman herzaman şampiyon olcak değiliz ya Vasficim arada 2. olalım 4. olalım![]()
Tam 12 puan ile şampiyonluğu kaçırmışsın reis :distant:.
@Vasfi Vural layk atcağına hesap sor Vasficim artık yöneticisin sen emrah alt tarafı s.mod sana hesap vermeli.
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Erman abi sen de az değilmişsin haa. Türkü mürkü benlik değil deyip şampiyonluğu götürmüşsün. Hayırlı olsun.
Buarada kusura bakmayın. 1-2 gündür özel işlerim var. Fazla ilgilenemedim.
adamlar ışık hızıyla çalışıyor emrah hala bizim 10 yarışma önceki ödülleri verecek
Herkesin Burak Pakdemir gibi dostu yok osman kardeş(abi demek istiyorum)
@Erman Türker abimizeşeğini sağlam kazığa bağlamış,sende ayağını yorganına göre uzat kısaca.Üzüm üzüme baka baka kararır .
Acemi marangozun talaşı tahtasından çok olur.
Terimcilere ödül puanları geç yollanıyormuş diye duydum.
bu aralar o konudan sağlam vurgun yaptın hayırlısı olsun bakalım uğurcum.. maşallah her konuda terımde terım.
iyi gıdyosun bakalım
Vurgundan kastın layksa beni diğer Uğur'la karıştırdın galiba.
ne alaka ya.
her konuda terimde terim olm. yok yani bazı tartısmalardan kactıkca olmadık bi yerden cıkıp gelıyor
bari burda yapma ama özgürsün tabii istediğini yap takıl nasıl olsa tutuluyor bu muhabbet
Buarada yarışmayı adeta 40 yıllık organizatörmüş gibi yöneten @Muhammed Safa Eker ve yokluğumu aratmayarak Muhammed'e yardımcı olan @Burak Pakdemir kardeşime teşekkür ederim. İyi iş çıkardınız gençler. Tebrik ediyorum.
cenaze olmus iki kelıme yazıp cıkalım dıyoruz Allah rahmet eylesın falan bi bakıyorsun garip garip sıdık yarısları gösterıler almıs basını gıtmıs yazamıyosun
yarısma sayfasına gelıyosun keza aynı muhabbet.
arkadas bi ara sırf bu muhabbetlerden kacıyım dıye fm baslığında takıldım sadece ulan orayada bi şekılde bu muhabbetı getırdıler.
Terim'in bu kulüp için, bu ülke futbolu için yaptıklarını bilmeyen ve asla anlamayacak olan 15 yaşındaki çocukların Terim'e yazdıklarına takılıp darlanma, laf anlatmaya da çalışma boşver. :redface-13: