2. GSCimbom HalkVision Şarkı Yarışması | Şampiyon Erman Türker!

Tam 12 puan ile şampiyonluğu kaçırmışsın reis :distant:.

bu bişey mi olm sahne yarısmasında durum çok daha vahimdi.

gerilerden gelerek ha yetiştim yetişiyorum derken 1. ile aramdaki fark 5e düştü. baktım son puanlamalarmış yarışma bitti.

tablo bi açıklandı 4.olmuşum. 5 puanlık farkla 4.lük nedir bilir misin sen

Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Erman abi sen de az değilmişsin haa. Türkü mürkü benlik değil deyip şampiyonluğu götürmüşsün. Hayırlı olsun. :)

Buarada kusura bakmayın. 1-2 gündür özel işlerim var. Fazla ilgilenemedim.

adamlar ışık hızıyla çalışıyor emrah hala bizim 10 yarışma önceki ödülleri verecek

@Vasfi Vural layk atcağına hesap sor Vasficim artık yöneticisin sen emrah alt tarafı s.mod sana hesap vermeli.

Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Erman abi sen de az değilmişsin haa. Türkü mürkü benlik değil deyip şampiyonluğu götürmüşsün. Hayırlı olsun. :)

Buarada kusura bakmayın. 1-2 gündür özel işlerim var. Fazla ilgilenemedim.

Yok yav vallahi öyle iyi derecede bir türkü kültürüm falan yoktur yalan değil :D Bir nevi Neşet Ertaş markası ile kazandım desem yeridir :2_thumbs_up_-_animated:

adamlar ışık hızıyla çalışıyor emrah hala bizim 10 yarışma önceki ödülleri verecek

Herkesin Burak Pakdemir gibi dostu yok osman kardeş(abi demek istiyorum)

@Erman Türker abimizeşeğini sağlam kazığa bağlamış,sende ayağını yorganına göre uzat kısaca.Üzüm üzüme baka baka kararır .

Acemi marangozun talaşı tahtasından çok olur.

Herkesin Burak Pakdemir gibi dostu yok osman kardeş(abi demek istiyorum)

@Erman Türker abimizeşeğini sağlam kazığa bağlamış,sende ayağını yorganına göre uzat kısaca.Üzüm üzüme baka baka kararır .

Acemi marangozun talaşı tahtasından çok olur.

canımın içi 2. oldum bu yarısma bende alacağımı aldım merak etme emrah ödülleri tutup bahısmı oynuyor napıyor onu anlamadım

Terimcilere ödül puanları geç yollanıyormuş diye duydum.

Vurgundan kastın layksa beni diğer Uğur'la karıştırdın galiba.

ne alaka ya.

her konuda terimde terim olm. yok yani bazı tartısmalardan kactıkca olmadık bi yerden cıkıp gelıyor

bari burda yapma ama özgürsün tabii istediğini yap takıl nasıl olsa tutuluyor bu muhabbet

cenaze olmus iki kelıme yazıp cıkalım dıyoruz Allah rahmet eylesın falan bi bakıyorsun garip garip sıdık yarısları gösterıler almıs basını gıtmıs yazamıyosun

yarısma sayfasına gelıyosun keza aynı muhabbet.

arkadas bi ara sırf bu muhabbetlerden kacıyım dıye fm baslığında takıldım sadece ulan orayada bi şekılde bu muhabbetı getırdıler.

ne alaka ya.

her konuda terimde terim olm. yok yani bazı tartısmalardan kactıkca olmadık bi yerden cıkıp gelıyor

bari burda yapma ama özgürsün tabii istediğini yap takıl nasıl olsa tutuluyor bu muhabbet

Tamam bundan sonra alakasiz yerlere yazmamaya calisirim.

Buarada yarışmayı adeta 40 yıllık organizatörmüş gibi yöneten @Muhammed Safa Eker ve yokluğumu aratmayarak Muhammed'e yardımcı olan @Burak Pakdemir kardeşime teşekkür ederim. İyi iş çıkardınız gençler. Tebrik ediyorum.

Ben pek Bişey yapmadım abi, konuyu kitledim sadece ,muhammedin yetkisiz olduğu aklımdan çıkmış lan ne üzülmüştüm, biyandanda joker gülüşü yapıyordum :D

cenaze olmus iki kelıme yazıp cıkalım dıyoruz Allah rahmet eylesın falan bi bakıyorsun garip garip sıdık yarısları gösterıler almıs basını gıtmıs yazamıyosun

yarısma sayfasına gelıyosun keza aynı muhabbet.

arkadas bi ara sırf bu muhabbetlerden kacıyım dıye fm baslığında takıldım sadece ulan orayada bi şekılde bu muhabbetı getırdıler.

Terim'in bu kulüp için, bu ülke futbolu için yaptıklarını bilmeyen ve asla anlamayacak olan 15 yaşındaki çocukların Terim'e yazdıklarına takılıp darlanma, laf anlatmaya da çalışma boşver. :redface-13:

Terim'in bu kulüp için, bu ülke futbolu için yaptıklarını bilmeyen ve asla anlamayacak olan 15 yaşındaki çocukların Terim'e yazdıklarına takılıp darlanma, laf anlatmaya da çalışma boşver. :redface-13:

Yahu Terim'in kariyerine bir sey dedim mi ben?Tarihimizin en basarili hocasi ama son 1 senede yaptiklariyla efsane unvanini kaybetti benim gozumde.Asil senin gibilere laf anlatmak zor.Hic mi icin sizlamadi Demiroren baskanimiza salladigi zaman yaninda gulerken?

Geri
Üst Alt