#2 Guillermo Burdisso

Hava hakimiyeti , dayanıklılık çok iyi ama ayağının ayarı yok sanki . Bu yüzden de oyun kuramaz . Şimdi Dany , Chedjou oyun kuruyormuydu diyeceksiniz . Haklısınız da . Ama bize oyun kuran bir stoper gelirse takım olarak çok ama çok büyük level atlarız .

Uzun ama çelimsiz vücudu ..Lugano diyoruz ama Lugano hayvan gibiydi :D

Oyun kuramamasının nedeni daha yeni takımı tanımıyor.As kadro değil.

Selçukla Meloyla,Sneijderle oynarsa illaki güveni gelir iyi paslar atar

Aynen. Bugün benim ilk yorumum bu oldu bu konuda. Tokatspor'a karsi en son degerlendirilecek isimler defans oyunculari. Karsinda seni takim halinde zorlayan takim yok olsada kalite belli.

Youtube videolarina bakip "uvv bak adami nasil gecti'diye yazanlar var..ama kimse düsünmüyor o an karsisinda nasil bir bek var,takim yenik mi galip mi,karsi takimda kirmizi gören varmi yada as kadro ile mi oynuyor rakip takim..bunlari hesaba katmadan yapilan yorumlar cöp degeri tasiyor gözümde...

chedjoue ye iyi stoper diyenlerin vızıldamaları kaile alınacak gibi değilde oyun kuran stoper zırvalığı nedir allah aşkına he ayağı biraz daha düzgün olsa daha iyi tabide ön libero diye bir mevkii var futbolda kaç tane üst düzey oyun kuran stoper kaldı acaba ? büyük takımlarda oynayan stoperlerin hepsimi oyun kuruyor harika bir şekilde ?ayrıca tokatspor maçında iyi oynamıştır tokatspor maçında iyi oynadı demişizdir ne zorunuza gitti bu kadar

Cok begendim. Hava Toplrainda müthis....Cok sert ve agresif...Umarim EsEs karsi oynar..

tokat maçı baz alınmaz tamam doğrudur da chedjou şu maçta bile hata yaptı burdisso daha 2 gün önce arjantindeydi ayağının tozuyla hata yapmadan maçı tamamladı. chedjou kadar lakait dağınık aklı bi karış havada yetersiz bir stoper görmedim (ödenen bonservisiyle orantılı olarak)

Es-es maçında da ilk 11'de olacak bence.

Chelsea maçına kadar takıma alışması lazım.

Chedjuya 6.5 milyon euro bonservis verilmesine mancini bile gülüyordur. Burdisso ondan daha iyi bir stoper bence

90 dakika mac'a baktim bu adam Chedi keser dograr bicer ..

Ched cok CoooLL panik yok haavsinda ama oyle yaptikca batiriyor

Gözlerim kornerde kafa topuna vuran bir stoper gördü bugün. Umarım alışır ve Chelsea maçlarında rahat rahat defansı izleriz.

pasları kötü mü denk gelemedim ama kiralık olması iyi bu sezon chedj den dafa fazla verim alırız bu elemandan

seneye pas dağıtabilen kemik gibi bir stoper aldık mı bu iş tamamdır.

bir de seneye 5+0 muhabbeti mi ne geliyor o değişmezse işte o zaman patladık.

Açıkçası çok beğenmedim. Top tekniği vasat. Kesinlikle ikinci hamlesi yok, geri dönüşlerinde biraz ağır olacak gibi. Ama semih ve chedjouda olmayan ilk topa müdahale becerisi ile katkı verebilir. Şahsi kanaatim sene sonu bonservisinin alınmamasıdır.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adam ayağının tozu ile maça çıktı, nerdeyse antreman bile yapmadı. Yorum yapmak için çok erken...

Kaldıki rakip Tokat, kaleye şutları yok nerdeyse, neye göre iyi ya da kötü diyorsunuz.

Geri
Üst Alt