#2 Guillermo Burdisso

Chelsea maçında güçlü sert hızlı hamleli hava toplarına hakim bir stopere ihtiyaç var. Chedjounun yerine Antalya maçında oynamalı

Pozisyon hakimiyeti var. Kritik toplar kesiyor. Rakip ceza sahasinda topla buluşuyor. Iyi izlenimler verdi. Yeni gelenlerden direkt 11'e yazabilecegim Burdisso, Alex, Veysel 3'lüsü.

Chedjou'nun yarım senedir yapmadığı müdahahleleri dün 30 dk.da yapmıştır.. Çok diri bir oyuncu gözü kara topa kaymaya korkmuyor...Hava toplarında çok etkili.. Fiziki olarak gayet güçlü ve yıldıran bir tip..Bence sezon sonuna kadar işimizi görür..Zaten seneye 5-0-3 olursa defansın göbeğini yerlilerden kurarız..

Chelsea maçında güçlü sert hızlı hamleli hava toplarına hakim bir stopere ihtiyaç var. Chedjounun yerine Antalya maçında oynamalı

Chelsea macinda Chedjou Burdisso ikilisine ihtiyacimiz var. Ikisinin hava hakimiyeti ile Ceyhun, Melo, Drogba´nin hava hakimiyeti de eklenince, Chelsea´ye karsi daha rahat olacagimiz bir gercek. Sürpriz skor katkisi da yapabilir bu ikili. O yüzden iyi tercih oldu Burdisso.

Sezon sonunda Chedjou´yu satip Burdisso´yu almak lazim. Yanina da belki baska bir stoper daha alinir.

Arkadaslar. Defans gucu iyi gozuksede bu kisa zamanda ben bu adama guvenmiyorum. Chelsea macina koysak kirmizi alir. Bana biraz dengesiz gibi geldi :D

çok kuvvetli ama ayak hakimiyeti baya zayıf o yüzden her ne kadar çöp olsada takımdaki ayağı en iyi stoper olan chedjouyla beraber oynamalı chelsea macında

Sert bir stoper beğendim.Ayrıca duran toplarda da fena değil gibi duruyor.Tokat maçında da 1-2 kafa vurabilmişti.:D

chedjoue ye iyi stoper diyenlerin vızıldamaları kaile alınacak gibi değilde oyun kuran stoper zırvalığı nedir allah aşkına he ayağı biraz daha düzgün olsa daha iyi tabide ön libero diye bir mevkii var futbolda kaç tane üst düzey oyun kuran stoper kaldı acaba ? büyük takımlarda oynayan stoperlerin hepsimi oyun kuruyor harika bir şekilde ?ayrıca tokatspor maçında iyi oynamıştır tokatspor maçında iyi oynadı demişizdir ne zorunuza gitti bu kadar

Aynen her stoperin Beckenbauer olmasına gerek yok illa ayağı mükemmel olsun oyun kursun diyorlar , stoper topu göbeğe veya beke iletsin yeter , nedir bu milletteli oyunu iyi kursun isteği anlamıyorum.

Melonun ilk zamanları geliyor aklıma izlerken, kendini istaplamaya çalışıyor gibi, müdahele ediyor, uyarıyor. Ben olumlu bakıyorum şahsen.

Hamlelerini begendim. Tam bir kesici.

Az kalsin kornerden de gol atiyordu (namina deger bir sekilde).

Hemen hamle yapmak istiyor.

Eto yu siler demiş biri ama, Eto bi hareket yapar Burdisso öylece kalır orda :D

dany ve cedu'dan her türlü iyi. o ikiliye verilen parayla 10 tane burdiso alinirdi.

ched ve dany yanında malıyetını de goz onune alarak helal olsun bulan mancınıye ne dıyım

Birazdan yeni maldini diyenler çıkmazsa iyidir.İki tane yarım yamalak maç oynadı geldiğinde beri hakkında kesin bişey söylemek için erken ama ilk izlenimler sert ve hırslı bir yapısı var.Bizimde bu tipte bir

savunmacıya ihtiyacımız vardı ama yinede bir kaç maç daha izlemek özelliklede önemli maçlarda bir görmek lazım.

Tedirgin bir futbol anlayisi var buda sezgileri zayif demek

Oynadigi maclar da bir 9lcu degil

Geri
Üst Alt