#2 Guillermo Burdisso

Sabrinin boş bıraktığı kanadı kapatamadigi için mi suçlu burdissooo??

Farklı bakayım kafasıyla adamı övmek gülünç.. Çok mu aramışlar bunu?

Şu semihin yanına kalıcı birini bulamadık zamanında ujfa ile iyi ikili olmuşlardı ama malum sakatlıktan sonra ujfa geri dönmedi.Bence gökhandan ziyade koray üstünde durmalıyız hem yabancı kontenjanı açısından hemde semih ile iyi ikili olacaklarına inandığımdan.Burdisso için söyleyebileceğim tek şey her ne kadar bugün takımın geneli kötü olsada oyun tarzı ve stoper tipi olarak modern futbolun artık kabul etmediği yavaş ve ağır stoperlerden bir tanesi de kendisidir.Karşısında herhangi bir hızlı, çabuk forvet karşısında aciz kalıyor.Nitekim bu geceki Diarra ve tita örneklerinde görüldüğü gibi.

Ben beğendim iyi oyuncu demeyeceğim.

Ama partnerinin Sabri olduğuna dikkat edin.Thiago Silva'yı Sabri ile yan yana oynatsan o da sırıtır.

Ben Gökhan Zan dan daha iyi bir stoper izlemedim bu maçta.

Ben Chedjou-Semih-Gökhan 3lüsü istiyorum. Juventus maçında Tevez ve Llorenteyi kitleyen bu 3lüyü istiyorum.

Arjantin liginde yedekmiş ya bu adam. Kim itelediyse bravo

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bu takımın bu seneki stoperleri Hakan-Semih'dir.Maceraya gerek yok

Bugünkü maçı da kaybettirdi bize sağolsun.FB'liler şampiyon olursa bu adama dua etsinler.

Koray'a şans verilsin yada Emrecan'a hakan balta'nın ne oldugunu ne olacagını az çok biliyoruz.

Hata yapacaksa bu cocuklar yapsın ilerleyen yıllarda bunları kazanmıs oluruz hiç değilse.

Kayserili olsa okuturlardı bunu. Olsa olsa memur olur başka da bi boh olmaz.

Gökhan Z&Hakan B. gibi stoperde en azından ligte taş giibi oynıcak stoperler varken alınması anlamsız zaten.

Ben bir tek gole falan bakmiyorum. Tek mac ile bir futbolcuyu asla göklere cikarmam, yada yerin dibine sokmam. Ama bu Adam'in geldiginden beri hic bir olumlu hareketini göremedim. Pozisyon bilgisi cok kötü gibi, sürekli adam kaciriyor arkasina. Kacak dövüsmeye calisiyor, o yüzden habire kendi bölgesindeki adamlari, ya yanindaki yada önündeki arkadasina seslenip, markaja cagriyor. Birde Tokat macinda bu Adam yüzünden Chedjou'ya cok saydiran olmustu. O günde yazdim, Chedjou o macta sürekli bu adam arkasini toplamak zorunda kaldi, o macta asil kötü olan Burdisso diye, ama etliye sütlüye pek karismadigindan pek kötü gözükmemisti. Hani bir tane konu vardi, en fiyasko transferimiz diye, böyle devam ederse oraya Burdisso'yu en basa yazabiliriz.

Bugünkü maçta hata yaptığını düşünmüyorum, ama kontenjan yemeye değecek bir isim değil, bu ortada. Semih-Hakan ikilisi bu sezonu götürürler, artık o bölge değişmemeli.

Sakatlık durumunda da Gökhan, Koray veya Emre Can var. Hiç bilemedin Ceyhun'u koyarsın son tercih olarak. Stoper bölgesinde yabancı kullanmanın bir esprisi yok, çünkü o bölgede oynayan yabancılarımız fark yaratacak isimler değil.

Yeni transferlere aşırı ilgi oluyor. Her yeni gelen süper yetenekmiş gibi. Çoğunluk demeyim ama epey kişi Burdissonun oynamasını istedi. Mancini de onlar gibi düşünmüş. ( Gerçi Balta sakat olduğu için, mecburen oynatmışta olabilir. ) Ben ve birkaç kişi risk olduğunu yazdık.

Koray günterin alındığı chedjou semih hakan balta gökhan Zan ve ayrılmadan önce danynin de aralarında bulunduğu 6 stoperden hiçbir fazlası olmayan ayrıca kontenjanı dolduran bir oyuncu hangi amaçla alınabilir düşün düşün aklıma bir şey gelmiyor

Bugünkü maçta hata yaptığını düşünmüyorum, ama kontenjan yemeye değecek bir isim değil, bu ortada. Semih-Hakan ikilisi bu sezonu götürürler, artık o bölge değişmemeli.

Sakatlık durumunda da Gökhan, Koray veya Emre Can var. Hiç bilemedin Ceyhun'u koyarsın son tercih olarak. Stoper bölgesinde yabancı kullanmanın bir esprisi yok, çünkü o bölgede oynayan yabancılarımız fark yaratacak isimler değil.

Bora senin avatarın Hintli bir aktörmüş. Geçenlerde rastladım resmine. :) Beğene beğene bir Hintliyimi buldun aktör olarak. :)

Geri
Üst Alt