#2 Guillermo Burdisso

ulan boca taraftarı bu adam gitti diye bayram etti..biz bu kalastan medet umdut..

Bora senin avatarın Hintli bir aktörmüş. Geçenlerde rastladım resmine. :) Beğene beğene bir Hintliyimi buldun aktör olarak. :)

Severim ya kendisini, çok iyi bir oyuncu :) Güzel filmleri vardır, izlemediysen tavsiye ederim. :encouragement:

Koray'a şans verilsin yada Emrecan'a hakan balta'nın ne oldugunu ne olacagını az çok biliyoruz.

Hata yapacaksa bu cocuklar yapsın ilerleyen yıllarda bunları kazanmıs oluruz hiç değilse.

Emrecan'da da Koray'da da o kadar iş yok.Garanti adam Hakan var.Son maçlarda stoperde topu iyi oyuna sokup Melo ile Selçuk'u rahatlatıyordu.Ve bu ikiliden daha yüksek verim alınıyordu.Bu maç Melo ve Selçuk pasif kaldılar geriden düzgün top çıkaran olmayınca.

Sağ kanat yol geçen hanına döndü artık sıkıntı sabridenmi kaynaklanıyor Burdisso'dan mı yoksa ikisinin ilk defa beraber oynamasından mı anlayamadım..

Hızlı olsaydı, iyi stoper olurdu. Bu haliyle Anadolu takımlarında ancak oynar. Bugün kesin bir karar vardım, çok üzücü.

Boum > Burdisso, Chedjou...

ilk yarı bittiğinde takımın en çok koşan 3. oyuncusuydu..

Bu iyi birşey mi? bir stoperin takımın en çok koşanlarından biri olması..

Dany'den kötü deyip saçma sapan şeyler yapmayın.Dany stoper falan değil....

Yanında Sabri vardı ona hiç dikkat edilmiyor eleştirilerde.Daha ilk maçı.İyi stoper demiyorum zaten ama ne övgüyü ne yergiyi bilmiyorsunuz çok abartıyorsunuz...

Emrecan'da da Koray'da da o kadar iş yok.Garanti adam Hakan var.Son maçlarda stoperde topu iyi oyuna sokup Melo ile Selçuk'u rahatlatıyordu.Ve bu ikiliden daha yüksek verim alınıyordu.Bu maç Melo ve Selçuk pasif kaldılar geriden düzgün top çıkaran olmayınca.

Hakan'ın neresi garanti adam ya o kadar yıl izlemesek yutturucaksın bize.

Şuan garanti oyuncular olmamaları son derece doğal zaten kariyerleri yeni başladı.

Ama iyi oyuncu olma şansları var ve şans verilmeden bir hükme varamayız.

Balta kalası hayvani performans gösterdiğimiz 2 maçta stoper oynadı kalemizde pek pozisyon vermedik.

Hata yapma şansı yoktu o maçlarda yani :)

Beklediğimden daha amatör oynuyor. İlk golde adamı çektikten sonra önünü kapasa pozisyon biticek. 3 kez ayağını uzatıyor kesicem diye.

o paraya steak yiyemezsin ancak stad kenarinda satilan koftelerden yersin. Bu adamda ayni hesap iste. Ne bekliyordunuz ki?

bak birader sen topu her ileri vurduğunda ben sinir krizleri geçirdim.

artık en son duvara yumruk atacaktım da arkadaş yastık koydu araya.ucuz kurtuldum. :)

Hızlı olsaydı, iyi stoper olurdu. Bu haliyle Anadolu takımlarında ancak oynar. Bugün kesin bir karar vardım, çok üzücü.

Boum > Burdisso, Chedjou...

Aman diyeyim!...Bu da Kamerunlu ve bu jenerasyondan üçüncü bir Kamerunlu stoper sarı-kırmızı bünyelere ağır gelebilir!...Alınsın demediğinin farkındayım da tedbir açısından hani, dillendirmemek lazım!...

Geri
Üst Alt