2.Kez UEFA Avrupa Ligi'ni Almaya Ne Dersiniz?

HAYIR

Her sene Sampiyonlar Liginde gruplarda oynamak varken ne UEFA Kupası? Son 12 yılda Chelsea hariç kim kazandı kupaları desem kafasından sayabilen 1-2 kişi dışında kimse çıkmaz. O bile mucize ya. UEFA Kupası loserların kupasıdır. Dün Juventus Benfica maç yapmış burada yazanlar olmasa haberim dahi olmazdı. Diğer iki takımın ismini bile bilmiyorum ki her ligi takip ediyorum ben sürekli.

Bu sene UEFA Kupasında gruplarda hangi takımlar vardı? Dandik bir kupa.

UEFA Kupasını almakta bizi Avrupa Fatihi filan yapmıyor. O başarı ile sadece Türkiye'de övünebilirsiniz. Türkiye dışında gülerler adama 14 yıl önce kazanılmış bir kupa için.

Bizim popülertimizi Avrupa'da arttıran şey CL'de yaptıklarımız. Kime ne 12 yıl önce kazandığımız kupadan. Drogba Sneijder filan gelir mi sizce UEFA Kupasında oynamak için? Yapmayın allah aşkına.

Türkiye Liginde ki şampiyonluk bile umrumda olmaz direk gidebilsek CL'ye. Küçük hedefler bunlar. Banane takımım Lazio'ya Kasımpaşa'ya karşı ne yapmış.

Açıklamaya sözüm yok da her ligi takip eden Sevilla ile Valencia nın adını nasıl bilmez yahu :D

Mancini ile Türkiye'de bile 2738648726348 puan fark yerken, UEFA kupası falan hayal maalesef. Seneye Fener 4. yıldızı takmasın başka bir şey istemiyorum ama biz bu kafayla gidersek çok rahat takacaklar 4. yıldızı.

Sanki 14 senedir istemiyoruz bu yıl alalım gibi olmuş.. Keşke her sene alsak öyle kolaymı sanki:)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hiç bir uefa kupa şampionluğu millineum yenilgisiz uefa kupası ile kıyaslanamaz.

ne fener nede bilmem ne takımı dünyada bunun üstüsüne gecemez manevi anlamda real madrid hariç.

Onlarada super kupada koyduk sonucta yani :DD

Şampionlar ligine katılamayıp uefa katıla bilip kazanırsak seviniriz ama tabiki ama ilk kipa kadar değeri olmaz

Şuan AL'de yarı final oynayan 4 takımdan 2'si bizden daha güçlü. AL'e kalsak da alamazdık. Boş iş.

ŞL'ye gidip son 8'de veya 16'da eleneceğimize,UEFA'da kafaya oynayalım bence.

alyi alamayizki. o bi kere fbnin sansina dandik takimlar vardi. genelde portekiz takimlari oluyo. porto ya da benfica kupayi herhangi bi turk takimina birakmaz.

Geçen sene Fenerbahçe, Plazen, Bate ( Beta diyenler de vardı düşünün işte kimlerle oynadıklarını) gibi takımlarla oynaya oynaya yarı finale geldi diye fazla hafife aldık galiba. Benim için UEFA kupası her zaman büyüktür ŞL yarı finali ve hatta az biraz zorlarsam kaybedilmiş finalle bile yarıştırabilirim .Bundan ötesi pek önemli değil. 100 yılda bir geldi o kupa ve o kupayı alan takım Dünya Kupası'nda bile 3. oldu. O dönemlerde emekleyen arkadaşlar olayı pek kavrayamamış ya da Fenerli kankilerinin geçen seneyi saymazsak yıllardır süregelen Uefa kupasını itibarsızlaştırma çabalarına yenik düşmüş olabilirler.

Gerçekten AL'yi rahat rahat alacağımızı mı sanıyorsunuz?Şu kendimizi dev aynasında görmekten vazgeçsek artık.Şimdi şampiyonlar liginde yarı final oynayan Atl. Madrid'de bu kupada mücadele ediyordu.

tapatalk

ŞL'ye elemelerden gidersek seribaşı girmicez mi?Dandik takımlar çıkar bize eleriz.Arsenal,Leverkusen falan eşleşme ihtimalimiz yok.

Hiç bir uefa kupa şampionluğu millineum yenilgisiz uefa kupası ile kıyaslanamaz.

ne fener nede bilmem ne takımı dünyada bunun üstüsüne gecemez manevi anlamda real madrid hariç.

Onlarada super kupada koyduk sonucta yani :DD

Anlamadim Fatih yenilgisiz UEFA Kupasi, SL'yi almaktan daha mi iyi? Birde biz oraya zaten CL icin yeterli olmadigimizdan gitmemismiydik?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Gerçekten AL'yi rahat rahat alacağımızı mı sanıyorsunuz?Şu kendimizi dev aynasında görmekten vazgeçsek artık.Şimdi şampiyonlar liginde yarı final oynayan Atl. Madrid'de bu kupada mücadele ediyordu.

tapatalk

Simdi CL'de oynayan A.Madrid sence UEFA Kupasi yari finalinimi tercih eder yoksa CL'de son 16'da elenmeyi mi?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Bu sene ki Cl grupları belli olduğunda gruptan çıkacağımıza pek inanmıyordum ilk başta, Uefa'ya gidelim orda en azından yarı finale rahat çıkarız diye düşünüyordum,ama bir kez daha gördük ki hepimiz prestij açısından Clde gruptan çıkıp ön eleme oynamak > Uefa

Geri
Üst Alt