Muhammed Mutlu
Tecrübeli Üye
- 10 Kasım 2013
- 5.183
- 0
- 633
Kilit + ip ban + idam
kilit + ban + hadım + tadım + kadim + salim + selim + hasan + hüseyin + saddam + idam + usame bin ladin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kilit + ip ban + idam
HAYIR
Her sene Sampiyonlar Liginde gruplarda oynamak varken ne UEFA Kupası? Son 12 yılda Chelsea hariç kim kazandı kupaları desem kafasından sayabilen 1-2 kişi dışında kimse çıkmaz. O bile mucize ya. UEFA Kupası loserların kupasıdır. Dün Juventus Benfica maç yapmış burada yazanlar olmasa haberim dahi olmazdı. Diğer iki takımın ismini bile bilmiyorum ki her ligi takip ediyorum ben sürekli.
Bu sene UEFA Kupasında gruplarda hangi takımlar vardı? Dandik bir kupa.
UEFA Kupasını almakta bizi Avrupa Fatihi filan yapmıyor. O başarı ile sadece Türkiye'de övünebilirsiniz. Türkiye dışında gülerler adama 14 yıl önce kazanılmış bir kupa için.
Bizim popülertimizi Avrupa'da arttıran şey CL'de yaptıklarımız. Kime ne 12 yıl önce kazandığımız kupadan. Drogba Sneijder filan gelir mi sizce UEFA Kupasında oynamak için? Yapmayın allah aşkına.
Türkiye Liginde ki şampiyonluk bile umrumda olmaz direk gidebilsek CL'ye. Küçük hedefler bunlar. Banane takımım Lazio'ya Kasımpaşa'ya karşı ne yapmış.
ŞL'ye elemelerden gidersek seribaşı girmicez mi?Dandik takımlar çıkar bize eleriz.Arsenal,Leverkusen falan eşleşme ihtimalimiz yok.
Açıklamaya sözüm yok da her ligi takip eden Sevilla ile Valencia nın adını nasıl bilmez yahu![]()
Hiç bir uefa kupa şampionluğu millineum yenilgisiz uefa kupası ile kıyaslanamaz.
ne fener nede bilmem ne takımı dünyada bunun üstüsüne gecemez manevi anlamda real madrid hariç.
Onlarada super kupada koyduk sonucta yaniD
Gerçekten AL'yi rahat rahat alacağımızı mı sanıyorsunuz?Şu kendimizi dev aynasında görmekten vazgeçsek artık.Şimdi şampiyonlar liginde yarı final oynayan Atl. Madrid'de bu kupada mücadele ediyordu.
tapatalk